USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. George Clooney ve Amal Clooney’nin Aşk Hikayesi: 10 Yıl Sonra

George Clooney ve Amal Clooney’nin Aşk Hikayesi: 10 Yıl Sonra

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

George Clooney ve Amal Clooney: Aşkın ve Başarının Hikayesi

George Clooney ve Amal Clooney: Aşkın ve Başarının Hikayesi

Ama hiç beklenmedik bir anda karşısına öyle bir kadın çıktı ki, aradığı her şeyi onda buldu. Hayatının geri kalanını o uzun boylu, koyu renk uzun saçlı, güzel gülüşlü, hepsinden de öte iyi eğitimli ve kendinden emin o genç kadınla geçirmeye karar verdi. Çok da vakit kaybetmeden evlendiler. Hatta bir süre sonra, biri kız diğeri erkek olmak üzere ikiz çocukları dünyaya geldi. Bu ünlü aktör, artık 63 yaşında, iki çocuk babası bir yetişkin. Üstelik evliliği de kimsenin beklemediği kadar büyük bir başarıyla sürüyor. Hem de 27 Eylül’de 10 yılı devirdi bile “geç bulduğu” karısıyla. Mutlu olduğu, karısını çok sevdiği gittiği her yerde her halinden belli oluyor. Ama o da bunu kelimelere dökmekten hiç kaçınmıyor: “Karım hep tarihin doğru tarafındadır… Ne olursa olsun onunla aynı odada bulunmaktan gurur duyuyorum” sözleri de bunun kanıtı.

George Clooney ve Amal Clooney'nin Aşk Hikayesi: 10 Yıl Sonra

EVLİLİKTE 10 YIL GERİDE KALDI

Hayranları çoktan anladı ki George Clooney ile karısı Amal Clooney’den söz etmekteyiz. 27 Eylül 2014’te Venedik’te bir dizi görkemli törenle evlenen George ve Amal Clooney, birlikte 10 yılı geride bıraktılar. Bu arada Alexander ve Ella adında biri kız diğeri erkek iki tane çocukları da dünyaya geldi. Özetle, meslektaşı Talia Balsam ile yaptığı kısa süren ilk evliliğini saymazsak, yeni bir yuva kurmak için 53 yaşına kadar beklemesinin ödülünü de aldı Clooney. Evliliklerinde bu önemli yıl dönümünü kutlamadan önce George ve Amal Clooney, birlikte el ele bir etkinliğe katıldılar. Orada da bir kez daha kameralar karşısında mutluluk tablosu sergiledi ünlü yıldız ile tanınmış bir insan hakları avukatı olan eşi Amal. Evlilik yıl dönümlerinden bir gece önce gittikleri o etkinlikte Clooney, People dergisine bir de ayaküstü röportaj verdi. Orada da karısını 10’uncu yıl dönümü için bir yere yemeğe götüreceğini ama neresi olduğunu Amal’ın bilmediğini söyledi.

George Clooney ve Amal Clooney'nin Aşk Hikayesi: 10 Yıl Sonra

HER KOŞULDA KARISININ DESTEKÇİSİ

Clooney, aslında her fırsatta söylediği, karısına ne kadar güvendiğini ve onu nasıl sevdiğini ifade eden sözlerini bir kez daha tekrarladı: “Karımın dahil olduğu her şeyi desteklerim. O her zaman tarihin doğru tarafında duruyor. Onunla aynı odada bulunmaktan gurur duyuyorum.” Clooney çifti, kendi dünyalarında ayrı hayatlar yaşarken, mesleklerini sürdürüyorlar. Ama öte yandan aradığı aşkı ve aileyi ileri bir yaşta bulan Clooney için kelimenin tam anlamıyla “varsa yoksa karısı”… Son dönemde oyunculuktan çok yapımcılığa ağırlık veren George Clooney, hayatındaki her şeyi, hatta kariyerini bile geri plana atmayı göze almış durumda. Çifte yakın bir kaynağın anlattığına göre ünlü yıldız için ikiz çocuklarının annesi Amal, her şeyin önünde geliyor.

EN SEVDİĞİ YERDE TANIŞTILAR

Şimdi 2013 yılına gidelim ve Clooney’in İtalya’nın Como Gölü yakınlarındaki evinde yaşanan o geceyi bir hatırlayalım. Clooney çifti, ünlü oyuncunun çok severek satın aldığı o evde bir araya geldi ilk kez. Bir arkadaşı İtalya’dan geçip Cannes’a gidiyordu. O arada da Clooney’e uğramak istedi. Tabii ki yanında başarılı bir avukat olan Amal Alamuddin vardı. Arkadaşı Clooney’i aradı ve “Sana geliyorum. Ama yanımda bir arkadaşım var. O da gelebilir mi?” diye sordu. George Clooney de “Tabii ki” diye yanıt verince kaderin ağları da örülmeye başlamış oldu.

George Clooney ve Amal Clooney'nin Aşk Hikayesi: 10 Yıl Sonra

‘EVİNE BİR KIZ GELİYOR… SEN ONUNLA EVLENECEKSİN’

Onun ardından da Clooney’in menajeri aradı. Belli ki etrafındaki herkes onun artık bir yuva kurup durulup oturması gerektiğine karar vermişti. Üstelik buna uygun buldukları kişi de Amal Clooney’di. Menajere dönersek, o da George Clooney’i arayıp “Şimdi evine gelen kızla ben tanıştım. Sen onunla evleneceksin” dedi. Clooney’in bir röportajda anlattığına göre o gece evinde küçük bir de parti vardı. Hatta ünlü oyuncunun annesi ve babası da oradaydı. Sonunda hem Amal’ı hem de George’u tanıyan arkadaşı yanında Amal Alamuddin ile Como Gölü kıyısındaki eve gitti. Böylece çiftimiz tanıştı. O gece Clooney’in babası Nick ve annesi Nina da müstakbel gelinlerini ilk kez o gece gördü. Nick Clooney’in anlattığına göre Amal ile ikisi gayet güzel bir sohbete daldılar. Baba Clooney, bu genç kadının tam da oğluna uygun bir eş olduğuna kanaat getirdi o gece.

George Clooney ve Amal Clooney'nin Aşk Hikayesi: 10 Yıl Sonra

İYİ ARKADAŞ OLAMAYACAKLARINI ANLADI

Tabii ki George Clooney de etkilendi Amal’dan. Onun telefon numarasını ve elektronik posta adresini aldı. Öyle tatlı bir sohbet ortamı oluştu ki ikisi de bir türlü uyumak istemedi. O gecenin ardından e-posta aracılığıyla yazışmaya başladılar. George Clooney’in söylediğine göre Amal’dan hoşlanmıştı ama onun kendisiyle çıkmayı isteyip istemeyeceğinden emin değildi. Clooney bir röportajında bu konudaki endişesini şöyle anlatmıştı: “En azından arkadaş olabileceğimizi düşündüm.” Tabii olaylar öyle gelişmedi. 2013 yılının Temmuz ayındaki o buluşmadan sonra Amal ile George, Ekim ayında bu kez Londra’da baş başa çıktıkları akşam yemeğinde görüldüler. O sırada Clooney, Monuments Men adlı filmin stüdyo işlemleri için kentte bulunuyordu. Amal da zaten orada yaşıyordu. İşte o yemeğin ardından George Clooney bir ayrıntıyı fark etti: Amal ile iyi arkadaş olamayacaklardı! Çünkü ilişkileri aşka doğru gidiyordu. Ünlü oyuncu o akşam yemeğinden “İyi bir ilk buluşmaydı” diye söz etti daha sonra Hollywood Reporter’a verdiği röportajda. Buluştukları restoranı öneren kişi de Amal oldu.

George Clooney ve Amal Clooney'nin Aşk Hikayesi: 10 Yıl Sonra

EVLİLİK TEKLİFİ KORKUNÇTU

Sonra sıra evlilik teklifine geldi. Ama o gece Clooney’in anlattığına göre korkunç bir kabus gibiydi. Aslında ünlü oyuncu romantik bir yemek planlamıştı kendi evinde. Amal’a da orada evlenme teklif edecekti. Ama planlar istediği gibi yürümedi ve teklifini 25 dakika gecikmeli olarak yaptı. Romantik bir müzik açtı. Sonra elinde yüzüğüyle Amal’ın önünde diz çöktü. Ona teklifini yaptı. Ama Amal’dan hemen cevap gelmedi. Dakikalar geçti gitti. Tam 20 dakika oldu Amal’dan ses çıkmadı. Çünkü Clooney’in anlattığına göre Amal şaşkınlıktan donup kalmıştı.

George Clooney ve Amal Clooney'nin Aşk Hikayesi: 10 Yıl Sonra

TANIŞTIKTAN BİR YIL SONRA EVLENDİLER

İlk evliliğini 1989 ile 1993 arasında meslektaşı Talia Balsam ile yapan George Clooney, ondan boşandıktan sonra tam 21 yıl boyunca hayatına giren hiçbir kadınla evlenmeye yanaşmadı. Çapkın gülüşü ve yakışıklılığıyla birçok sevgili edinen Clooney hakkında evlilik söylentileri çıksa da bunların hiçbiri gerçeğe dönüşmedi. Sonunda Lübnan asıllı insan hakları avukatı Amal Alamuddin ile tanıştı aktör. Onu tanıdıktan sonra da evliliğe bakışı değişti. Amal Alamuddin, hem genç ve güzel, hem de mesleğinde başarılıydı. Sonunda çift, 2014 yılında İtalya’nın gözde turistik bölgesi Venedik’te evlendi. Törene Clooney’in hem yakın dostu hem de iş ortağı olan Rande Gerber ile eşi top model Cindy Crawford başta olmak üzere birçok ünlü akın etti. Bu arada hemen hatırlatalım… Amal Alamuddin ve George Clooney’i yine Como Gölü yakınlarındaki bir partide, ortak arkadaşları tanıştırdı. O sırada takvimler 2013 yılını gösteriyordu. Çift, tanıştıktan bir yıl sonra nisan ayında nişanlandı. Aynı yıl temmuz ayında da Venedik’te dillere destan bir düğünle evlendi.

George Clooney ve Amal Clooney'nin Aşk Hikayesi: 10 Yıl Sonra

56 YAŞINDA İKİZ BABASI OLDU

Bu gösterişli törenin ardından George ve Amal Clooney, bir çift olarak yeni hayatlarına başladı. Aradığı aşkı 50’li yaşlarının ilk yarısında bulan George Clooney, 56 yaşında da ilk kez baba olma mutluluğunu yaşadı. Hem de aynı anda iki bebeğin birden babası oldu. O süreçte, yani ikiz babası olacağını öğrendiği zaman neler hissettiğini de konuk olduğu bir sohbet programında anlattı. Meslektaşı Drew Barrymore’un sohbet programına katılan Clooney, ikiz bebekleri olacağını öğrendiklerinde kendisinin de karısı Amal’in de büyük bir korkuya kapıldığını anlattı. Aynı zamanda çok şaşırdıklarını da gizlemedi. Ünlü oyuncu, kendisinin hissettiği korkunun büyük oranda yaşından kaynaklandığını sözlerine ekledi.

George Clooney ve Amal Clooney'nin Aşk Hikayesi: 10 Yıl Sonra
Clooney çifti son olarak 26 Eylül’de bir etkinliğe katıldı… Yine her zamanki gibi mutluluk tablosu sergilediler.

George Clooney ve Amal Clooney’nin Aşk Hikayesi: 10 Yıl Sonra
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx