1. Haberler
  2. Magazin
  3. Gordon Ramsay’in Kızı Holly, Nişanlandı

Gordon Ramsay’in Kızı Holly, Nişanlandı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazıda bahsettiğimiz kişi, dünya çapında tanınan ünlü İngiliz şef Gordon Ramsay’dir. Ramsay’in altı çocuğundan biri olan 24 yaşındaki Holly, 29 yaşındaki nişanlısı Adam Peaty ile nişanlandığını duyurdu. Genç kız, bu mutlu haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Gordon Ramsay'in Kızı Holly, Nişanlandı

Sarı Taşlı Nişan Yüzüğü

Holly Ramsay, ünlü bir babanın kızı olmanın yanı sıra sosyal medyada da oldukça tanınan bir isimdir. Nişan yüzüğünü, sarı taşlı bir model olarak sergileyen genç kız, paylaşımına “En iyi arkadaşımla evleniyorum” ifadeleriyle başladı. Ardından, şu anki duygularını ifade edecek kelimeleri bulmakta zorlandığını belirtti. Sevinçten havalarda uçan Holly, nişanlısına hitaben “Seninle ilk buluşmamızdan sonra yüzümde bir gülümsemeyle nasıl eve döndüğümü hatırlıyorum” yazdı. Paylaşımının sonunda ise, nişanlısına “İçimdeki küçük kıza sevildiğini hissettirdiğin ve onu her zamankinden daha fazla mutlu ettiğin için teşekkür ederim. Seni seviyorum ve senin eşin olmayı sabırsızlıkla bekliyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Gordon Ramsay'in Kızı Holly, Nişanlandı

Bir de Üvey Torun Geldi

Bu nişanla birlikte Holly Ramsay, bir üvey çocuk sahibi oldu. Nişanlısı Adam Peaty’nin eski sevgilisi Eirianedd Munro’dan George adında bir oğlu bulunuyor. Holly, paylaşımında bu küçük çocuğu da unutmadan “Her zaman senin ve George’un yanında olacağıma söz veriyorum” diyerek bu konuya değindi.

Gordon Ramsay'in Kızı Holly, Nişanlandı

Damadına Seslendi: ‘Çok Şanslı Bir Adam… Aileye Hoş Geldin’

Gordon Ramsay, kendi sosyal medya hesabından kızını kutlayan bir paylaşımda bulundu. Ramsay, “Hols (Holly isminin samimi söylenişi) bugün olduğun kadına dönüşmeni izliyorum” diyerek duygularını ifade etti. Ünlü şef, damadını da unutmadan “Adam (damadının adı) çok şanslı bir adam. Aileye hoş geldin” yazdı. Aileye yakın kaynaklara göre, Gordon Ramsay, kızının eş seçiminde de tüm kalbiyle onay veriyor. OK! Magazine’e konuşan bir kaynak, “Gordon, Adam’ı gerçekten seviyor. Onun kızına davranış biçimi hoşuna gidiyor. Adam gibi bir olimpik sporcunun aileye katılmasından dolayı da mutluluk duyuyor” dedi.

Gordon Ramsay'in Kızı Holly, Nişanlandı

Damat Şampiyon Bir Olimpik Yüzücü

29 yaşındaki Adam Peaty, Gordon Ramsay’in damadı olarak tanınmasının yanı sıra kendisi de oldukça ünlü. Olimpiyat madalyalı bir yüzücü olan Peaty, kurbağalama dalında uzmanlaşmış ve 2016 Olimpiyat Oyunları’nda 100 metre kurbağalamada altın madalya kazanmıştır. Bu madalya, 24 yıl aradan sonra İngiltere’nin bu alandaki ilk altın madalyası olarak tarihe geçmiştir. Peaty, 2020 Olimpiyat Oyunları’ndan da yine madalya ile dönmüştür. Ayrıca, kurbağalama dalında sekiz kez dünya, 16 kez de Avrupa Şampiyonu unvanına sahiptir.

Gordon Ramsay'in Kızı Holly, Nişanlandı

Altı Çocukları Var

57 yaşındaki Gordon Ramsay ile 49 yaşındaki eşi Tana, geçen yıl altıncı çocuklarını kucaklarına almıştı. Ramsay, “Karım altıncı çocuğu istiyor ama okulda herkes beni onun babası değil dedesi zanneder” diyerek bu duruma başta sıcak bakmamıştı, ancak sonuçta ailesi bir kişi daha genişledi. Gordon ve Tana’nın en büyük çocukları 25 yaşındaki Megan, ikizleri 24 yaşındaki Jack ve Holly, en küçükleri ise 22 yaşındaki Tilly. Görüldüğü gibi Ramsay kardeşlerin yaşları arasında oldukça büyük bir fark bulunuyor.

Gordon Ramsay'in Kızı Holly, Nişanlandı

Ramsay, en küçük çocuğunun okul çağı geldiğinde herkesin kendisini onun dedesi sanmasından endişe ediyordu.
Şimdi Kızları da Aile Kuruyor

Gordon ve Tana Ramsay, altıncı çocukları Jesse James’e geçtiğimiz yılın kasım ayında kavuştu. Ünlü şef, o paylaşımında en küçük oğlunun, yani altıncı çocuğunun kendi doğum günü olan 8 Kasım’da dünyaya gözlerini açtığını belirtti. İkiz çocuklarından Holly’nin nişanlanmasıyla birlikte Gordon Ramsay ve eşi, üvey de olsa bir torun sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Gordon Ramsay'in Kızı Holly, Nişanlandı

Gordon Ramsay’in Kızı Holly, Nişanlandı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx