USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Gordon Ramsay’ın Kızı Holly, Nişanlandı!

Gordon Ramsay’ın Kızı Holly, Nişanlandı!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazının konusu, ünlü İngiliz şef Gordon Ramsay’ın kızı Holly Ramsay. 24 yaşındaki Holly, 29 yaşındaki nişanlısı Adam Peaty ile nişanlandığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Bu mutlu haberi paylaştığı an, takipçileri tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Gordon Ramsay'ın Kızı Holly, Nişanlandı!

Sarı Taşlı Nişan Yüzüğü

Holly Ramsay, sarı taşlı nişan yüzüğünü de paylaşarak mutluluğunu gözler önüne serdi. Paylaşımına “En iyi arkadaşımla evleniyorum” ifadeleriyle başlayan genç kadın, şu anda hissettiği duyguları anlatma konusunda zorlandığını belirtti. Holly, nişanlısı Adam’a hitaben “Seninle ilk buluşmamızdan sonra yüzümde bir gülümsemeyle nasıl eve döndüğümü hatırlıyorum” sözleriyle duygularını ifade etti. Ayrıca, “İçimdeki küçük kıza sevildiğini hissettirdiğin ve onu her zamankinden daha fazla mutlu ettiğin için teşekkür ederim. Seni seviyorum ve senin eşin olmayı sabırsızlıkla bekliyorum” diyerek nişanlısına olan sevgisini dile getirdi.

Gordon Ramsay'ın Kızı Holly, Nişanlandı!

Bir de Üvey Torun Geldi

Bu nişan, Holly Ramsay’ı bir de üvey anne yapıyor. Çünkü nişanlısı Adam Peaty’nin önceki ilişkisinden bir çocuğu var: George adında bir oğlu. Holly, paylaşımında George’u da unutmayarak, “Her zaman senin ve George’un yanında olacağıma söz veriyorum” ifadeleriyle bu duruma değindi.

Gordon Ramsay'ın Kızı Holly, Nişanlandı!

Damadına Seslendi: ‘Çok Şanslı Bir Adam… Aileye Hoş Geldin’

Gordon Ramsay, sosyal medya hesabında kızını kutlayan bir paylaşımda bulundu. Ramsay, “Hols (Holly’nin samimi söylenişi) bugün olduğun kadına dönüşmeni izliyorum” diyerek kızına sevgi dolu bir mesaj gönderdi. Damadını da unutmayan ünlü şef, “Adam, çok şanslı bir adam. Aileye hoş geldin” diyerek, Adam’ın ailesine katılmasından duyduğu mutluluğu ifade etti. Aileye yakın kaynaklara göre, Gordon Ramsay, kızının eş seçiminden memnun ve Adam’ı kalpten onaylıyor. OK! Magazine ile konuşan bir kaynak, “Gordon, Adam’ı gerçekten seviyor. Kızına olan davranışları hoşuna gidiyor. Adam gibi bir olimpik sporcunun aileye katılmasından büyük mutluluk duyuyor” dedi.

Gordon Ramsay'ın Kızı Holly, Nişanlandı!

Damat Şampiyon Bir Olimpik Yüzücü

29 yaşındaki Adam Peaty, Gordon Ramsay’ın damadı olarak da dikkat çekiyor. Kendisi, 2016 Olimpiyat Oyunları’nda 100 metre kurbağalamada altın madalya kazanmış bir olimpiyat madalyalı yüzücü. Bu başarı, İngiltere’nin bu alanda 24 yıl aradan sonra kazandığı ilk altın madalya olarak tarihe geçmiştir. Adam, 2020 Olimpiyat Oyunları’ndan da madalya ile dönmüştür. Ayrıca, kurbağalama dalında sekiz kez dünya ve 16 kez Avrupa Şampiyonu olmuştur.

Gordon Ramsay'ın Kızı Holly, Nişanlandı!

Altı Tane Çocukları Var

57 yaşındaki Gordon Ramsay ile 49 yaşındaki eşi Tana, geçen yıl altıncı çocuklarını kucaklarına almışlardı. Ramsay, “Karım altıncı çocuğu istiyor ama okulda herkes beni onun babası değil dedesi zanneder” diyerek bu duruma başlangıçta sıcak bakmamış olsa da, ailesinin bir bireyi daha olmasına direnemedi. Tana ve Gordon’ın en büyük çocukları Megan 25 yaşında, ikizleri Jack ve Holly 24, en küçükleri ise 22 yaşındaki Tilly’dir. Dolayısıyla, Ramsay kardeşlerin yaşları arasında belirgin bir fark bulunmaktadır.

Ramsay, en küçük çocuğunun okul çağı geldiğinde herkesin kendisini onun dedesi sanmasından endişe ediyordu.

Gordon Ramsay'ın Kızı Holly, Nişanlandı!

Şimdi Kızları da Aile Kuruyor

Gordon ve Tana Ramsay, altıncı çocukları Jesse James’e geçtiğimiz yılın kasım ayında kavuştular. Ünlü şef, en küçük oğlunun doğum gününün kendi doğum günü olan 8 Kasım’da olduğunu belirtti. İkiz çocuklarından Holly’nin nişanlanmasıyla birlikte, Gordon Ramsay ve eşi bir üvey torun sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Gordon Ramsay'ın Kızı Holly, Nişanlandı!

Gordon Ramsay’ın Kızı Holly, Nişanlandı!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx