1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gülbin Tosun’un Eleştirileri ve Zorunlu İzin Kararı: Mansur Yavaş’tan Açıklama Geldi

Gülbin Tosun’un Eleştirileri ve Zorunlu İzin Kararı: Mansur Yavaş’tan Açıklama Geldi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gülbin Tosun’un Eleştirileri ve Zorunlu İzin Kararı: Mansur Yavaş’tan Açıklama Geldi

Now TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, sokak hayvanlarıyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirdiği sosyal medya paylaşımının ardından zorunlu izne çıkarıldı. Tosun, bu süreçte kendisine gelen eleştirilere tepki gösterdi.

Olayın Başlangıcı

Gülbin Tosun, Mansur Yavaş’ın sokak hayvanlarıyla ilgili açıklamalarına sert bir şekilde yanıt verdi. Sosyal medya hesabından, Yavaş’ın “Sokakta köpek olmaz, biz bakarız” şeklindeki sözlerine atıfta bulunarak, “Başkan siz ‘Sokakta köpek olmaz, biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman” şeklinde bir paylaşımda bulundu. Bu açıklama, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Zorunlu İzin ve Tepkiler

Tosun’un paylaşımının ardından, Now TV kanal yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarıldığı açıklandı. Tosun, bu durum hakkında “Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize” ifadelerini kullandı.

Tosun, kendisine yöneltilen eleştirilere de sert bir dille karşılık verdi. Bir kullanıcının “Kadın her durumunda ağzını bozuyor. Ekranda giyinip kuşanıp haber sunarken hanımefendi pozları hiç inandırıcı gelmiyor artık” şeklindeki yorumuna “Gerizekalı burası şahsi alanım. Takipçilerimle konuşuyorum si….” yanıtını verdi. Ayrıca, “Bir it uğruna ağzından kömür fışkırsın” şeklinde bir yorum yaptı.

Mansur Yavaş’tan Açıklama

Gülbin Tosun’un, Mansur Yavaş’a yönelik açıklamaları nedeniyle işten çıkarıldığı iddiaları, ülke gündeminde geniş yer buldu. Bu iddialara ilişkin olarak Mansur Yavaş, resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Bu iddialar tamamen yanlış ve asılsızdır” denildi. Yavaş, Tosun’un işine son verilmesiyle ilgili herhangi bir ilgisi olmadığını belirtti.

Gülbin Tosun’un eleştiri ve zorunlu izne çıkarılma süreci, medya ve sosyal medya gündeminde geniş yankı uyandırdı. Tosun’un eleştirileri ve kanal yönetiminin verdiği karar, sokak hayvanları ve medya özgürlüğü konularında tartışmalara yol açtı.

Gülbin Tosun’un Eleştirileri ve Zorunlu İzin Kararı: Mansur Yavaş’tan Açıklama Geldi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx