1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Half Life 2 Episode 3 için birinci tanıtım görüntüsü yayınlandı

Half Life 2 Episode 3 için birinci tanıtım görüntüsü yayınlandı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyun tutkunları uzun bir müddettir yeni Half Life oyununun tanıtılmasını bekliyorlar. Ama Valve bu mevzuda çok da istekli değil. Ortadan yıllar geçmiş olmasına karşın Half Life 3’e dair resmi bir telaffuz gelmedi. Herkes Half Life 3’ü beklerken Valve sanal gerçeklik üzerine kurulu bir Half Life oyunu ile karşımıza çıkmıştı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Valve’e yakın kaynaklar, Half Life 3’ün geliştirme evresinde olduğunu tez etmiş, hatta oyunun kimi kodları sızdırılmıştı. Bu durum oyun dünyasında ister istemez bir heyecana neden oldu.

Half Life 2 Episode 3 için birinci tanıtım görüntüsü yayınlandı

Half Life 3 nitekim geliştiriliyor mudur bilinmez lakin HL2 Episode 3 yakında oyun severlerin beğenisine sunulacak. Fanlar tarafından şekillendirilen ve Project Borealis ismini taşıyan HL2 Episode 3’ün birinci tanıtım görüntüsü da yayınlandı.

Bilindiği üzere Valve bu üslup fan imali işlere çok ses çıkartmıyor. Bilhassa de üretim düzgün bir düzeydeyse bu oyunun Steam üzerinden satılmasına da müsaade veriyorlar.

Yayınlanan tanıtım videosu görsel manada çok berbat görünmüyor. Ancak bu oyunun bir fan imali olduğunu unutmamamız gerekiyor. Sonuçta Valve’in başındaki devam kıssası bundan çok daha farklı da olabilir. Dahası Valve bu oyunun yayınlanmasına pürüz de olabilir. Bekleyip göreceğiz.

Half Life 2 Episode 3 için birinci tanıtım görüntüsü yayınlandı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx