1. Haberler
  2. Magazin
  3. Holly Ramsay’dan Mutlu Nişan Haberi

Holly Ramsay’dan Mutlu Nişan Haberi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Holly Ramsay’dan Mutlu Bir Nişan Haberi

Holly Ramsay'dan Mutlu Bir Nişan Haberi

Bu yazının konusu, ünlü İngiliz şef Gordon Ramsay’in kızı Holly Ramsay. 24 yaşındaki Holly, 29 yaşındaki Adam Peaty ile nişanlanarak mutluluğunu sosyal medya üzerinden duyurdu. Ramsay ailesinin bu yeni mutlu haberi, takipçileri ve sevenleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Sarı Taşlı Nişan Yüzüğü

Ünlü şefin kızı Holly, sosyal medya paylaşımlarında sarı taşlı nişan yüzüğünü gözler önüne serdi. Holly, “En iyi arkadaşımla evleniyorum” sözleriyle duyurusuna başladı ve bu özel anın kendisine hissettirdiklerini paylaşmakta zorlandığını belirtti. Genç kız, nişanlısına hitaben, “Seninle ilk buluşmamızdan sonra yüzümde bir gülümsemeyle nasıl eve döndüğümü hatırlıyorum” ifadelerini kullandı.

Holly Ramsay'dan Mutlu Nişan Haberi

Holly Ramsay, paylaşımının sonunda nişanlısına şöyle seslendi: “İçimdeki küçük kıza sevildiğini hissettirdiğin ve onu her zamankinden daha fazla mutlu ettiğin için teşekkür ederim. Seni seviyorum ve senin eşin olmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”

Holly Ramsay'dan Mutlu Nişan Haberi

Ramsay, sosyal medya üzerinden kızını ve damadını tebrik etti.

Bir de Üvey Torun Geldi

Bu nişanla birlikte Holly Ramsay, aynı zamanda bir üvey çocuk sahibi oldu. Çünkü nişanlısı Adam Peaty’nin eski sevgilisi Eirianedd Munro’dan George adında bir oğlu bulunuyor. Holly, paylaşımında bu küçük çocuğa da yer vererek, “Her zaman senin ve George’un yanında olacağıma söz veriyorum” dedi. Böylece, Holly’nin hayatına yeni bir sorumluluk daha eklenmiş oldu.

Holly Ramsay'dan Mutlu Nişan Haberi

Altı Çocukları Var

57 yaşındaki Gordon Ramsay ve 49 yaşındaki eşi Tana, ünlüler dünyasının en çok çocuk sahibi çiftlerinden biri. Geçtiğimiz yılın sonlarında altıncı bebekleri dünyaya geldi. Ramsay, “Karım altıncı çocuğu istiyor ama okulda herkes beni onun babası değil dedesi zanneder” diyerek bu duruma başlangıçta sıcak bakmamıştı, ancak sonunda ailesinin büyümesine karşı koyamadı. Tana ve Gordon’ın en büyük çocuğu Megan 25 yaşında. İkizleri Jack ve Holly 24, Tilly ise 22 yaşında. Görüldüğü üzere, Ramsay kardeşlerin yaşları arasında oldukça büyük bir fark bulunuyor.

Holly Ramsay'dan Mutlu Nişan Haberi

Ramsay, en küçük çocuğunun okul çağına geldiğinde herkesin kendisini dedesi sanmasından endişe ediyordu.

Şimdi Kızları da Aile Kuruyor

Gordon ve Tana Ramsay, altıncı çocukları Jesse James’e geçtiğimiz yılın Kasım ayında kavuştu. Ünlü şef, bu paylaşımında en küçük oğlunun, kendi doğum günü olan 8 Kasım’da dünyaya geldiğini vurguladı. İkiz çocuklarından Holly’nin nişanlanmasıyla, Gordon Ramsay ve eşi, üvey de olsa bir torun sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Holly Ramsay'dan Mutlu Nişan Haberi

Holly Ramsay’dan Mutlu Nişan Haberi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx