USD34,18
EURO38,15
GR. ALTIN2.915,53
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Hyundai ve Skoda ortasında hidrojen işbirliği

Hyundai ve Skoda ortasında hidrojen işbirliği

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hyundai Motor Company ve Skoda Kümesi, hidrojen teknolojileri alanında değerli bir iş birliğine imza attı. Kore-Çek Cumhuriyeti İş Doruğu kapsamında imzalanan Mutabakat Muhtırası (MOU) ile hidrojen yakıt hücresi sistemleri ve teknolojilerinin global pazarlarda yaygınlaştırılması için iki şirket güçlerini birleştirdi. Hyundai, yakıt hücresi teknolojilerini Skoda’nın mobilite projelerinde kullanarak, hidrojen mobilitesinin genişlemesine katkı sağlayacak.

Hyundai ve Skoda ortasında hidrojen işbirliği!

Bu mutabakat ile birlikte Hyundai ve Skoda mobilitenin ötesine geçerek hidrojen ekosisteminin farklı kullanım alanlarında da iş birliği yapacak. İki şirket de hidrojen teknolojisinin etraf dostu tahliller sunarak karbon nötrlüğüne geçiş sürecine kıymetli katkılar sağlayacağını düşünüyor. Hyundai’nin gelişmiş yakıt hücresi teknolojisi Skoda’nın mühendislik kabiliyetleri ile birleşerek bilhassa güç verimliliği ve sürdürülebilirlik hususlarında büyük ilerlemeler kaydedecek.

Hyundai Motor Company Lider Yardımcısı Ken Ramirez mutabakatın global pazarlarda hidrojen teknolojilerinin yaygınlaştırılmasına katkı sağlayacağını belirtti. Skoda Kümesi CEO’su Petr Novotny ise hidrojenin güç tasarruflu tahliller sunarak daha geniş pazarlarda aktif bir rol oynayacağını vurguladı. Muahedenin hidrojen teknolojileri konusunda iki şirket ortasında sinerji yaratacağı ve bu iş birliğinin bilhassa mobilite ve güç kesimlerinde olumlu sonuçlar doğuracağı belirtiliyor.

Hyundai ve Skoda yalnızca mobilite projelerinde değil tıpkı vakitte hidrojen teknolojisinin farklı kullanım alanlarını araştırmak için de ortak fizibilite çalışmaları yürütecek. Hyundai’nin global uzmanlığı ve iç görüleri, hidrojenin güç kesimindeki potansiyelini ortaya çıkaracak ve etraf dostu güç tahlillerine katkıda bulunacak. Ayrıyeten Hyundai’nin Nosovice’deki üretim tesisi ile Çek Cumhuriyeti’nde değerli bir varlığa sahip olduğu ve bu iş birliği ile ülkenin etraf dostu mobilite tahlillerine sürat kazandıracak.

Skoda Kümesi 165 yılı aşkın bir müddettir ulaşım mühendisliği alanında güçlü bir oyuncu olarak varlığını sürdürüyor. Şirket, otomotiv dışında alçak tabanlı tramvaylar, elektrikli otobüsler ve metro tren setleri üzere yenilikçi ulaşım sistemleri üretiyor. Hyundai ile gerçekleştirilen bu stratejik iş birliği hidrojen mobilite ekosistemine değerli katkılarda bulunacak ve sürdürülebilir bir gelecek için pak güç tahlillerinin yaygınlaşmasına yardımcı olacak.

Hyundai ve Skoda ortasında hidrojen işbirliği
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx