1. Haberler
  2. Eğitim
  3. İlkokul ve Ortaokulda Şube Belirleme: Kura Sonuçları Açıklandı

İlkokul ve Ortaokulda Şube Belirleme: Kura Sonuçları Açıklandı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlkokul ve Ortaokulda Şube Belirleme: Kura Sonuçları Açıklandı

2024-2025 eğitim öğretim yılı için ilkokul 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf öğrencilerinin şubeleri ve öğretmenleri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kura çekimi ile belirlendi. 28-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen kura çekimi ile öğrencilerin hangi şubede yer alacağı ve 1. sınıf öğretmenleri netlik kazandı. Veliler, bu bilgilere e-Okul sistemi üzerinden ulaşabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın gönderdiği yazıya göre, şube değişikliği sadece velinin yazılı talebi ve rehberlik servisinin hazırlayacağı gerekçeli rapor doğrultusunda, okul yönetiminin onayı ile ders yılı içinde bir defaya mahsus yapılabilecek.

Şube ve öğretmen belirleme sürecinin kura ile yapılması, öğrenciler ve veliler için adil bir sistem sunuyor. Bu yöntem, eğitim hayatına yeni başlayan miniklerin eşit şartlarda öğrenim görmesini sağlayacaktır. Velilerimizin de bu süreci sabırla takip etmeleri ve e-Okul sistemi üzerinden gerekli bilgileri kontrol etmeleri önem taşıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi web sitesi üzerinden veya e-Okul sistemine giriş yaparak gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. e-Okul sistemine erişim için e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlkokul ve Ortaokulda Şube Belirleme: Kura Sonuçları Açıklandı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx