1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. iPhone 16 Pro’nun android ikizi geliyor!

iPhone 16 Pro’nun android ikizi geliyor!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oppo, yakında piyasaya süreceği Find X8 modeliyle büyük ses getirmeye hazırlanıyor. Bilhassa iPhone 16 Pro ile olan tasarım benzerliği toplumsal medyada çok konuşuldu. Her iki model de ince çerçeveli ekranları ve düz kenarları ile öne çıkıyor. Hatta Oppo Find X8, yalnızca 1.45 mm kalınlığındaki çerçeveleriyle iPhone 16 Pro’dan bile daha ince bir tasarım sunabilir.

Oppo Find X8, iPhone 16 Pro ile kıyasıya rekabet edecek

Öncelikle, Oppo Find X8 ve iPhone 16 Pro ortasındaki bu ince tasarım yarışı, kullanıcılar için görsel açıdan büyük bir fark yaratmış durumda. Pete Lau, Oppo’nun çerçeve optimizasyonunda iPhone’dan önde olduğunu vurgularken, her iki modelin de epeyce emsal çizgilere sahip olduğunu söz etti.

Tasarımda kullanılan manyetik kablosuz şarj teknolojisi ve düz kenarlar, Oppo Find X8’in iPhone 16 Pro’ya görsel olarak ne kadar yakın olduğunu ortaya koydu. Özelliklerie yakından bakacak olursak Oppo Find X8 modeli, 6,7 inç OLED ekran: 1,5K çözünürlük ve 120 Hz adaptif yenileme suratı sunarak akıcı bir ekran tecrübesi sunacak.

Cihazın içerisinde ise, MediaTek Dimensity 9400 işlemcisiyle performansta büyük bir sıçrama bekleniyor. Kamera tarafında 50 MP geniş açılı ana kamera ve 50 MP ultra geniş açılı kamera bulunuyor. Ayrıyeten 3x optik zoom yapan bir telefoto kamera da mevcut. 5.600 mAh kapasiteli büyük bataryası ve 100W süratli şarj dayanağı ile uzun kullanım müddeti vaat ediyor.

Oppo Find X8 Pro modeline gelince, 6,8 inç OLED ekran ve periskop kamera sistemiyle karşımıza çıkıyor. 10x zoom kapasitesine sahip art kameralar, kullanıcılara geniş çekim imkanları sunuyor. Ayrıyeten, 5.700 mAh bataryası ile uzun müddetli kullanım sağlıyor.

Anlaşılan Oppo’nun yeni modeli, yalnızca dizaynıyla değil, sunduğu güçlü teknik özelliklerle de iPhone 16 Pro ile kıyasıya bir rekabete girecek. Oppo Find X8, iPhone 16 Pro’nun getirdiği premium özelliklere karşı önemli bir rakip olarak piyasada kendine sağlam bir yer edinebilir.

Bu hususta siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.


iPhone 16 Pro’nun android ikizi geliyor!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx