1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. iPhone’larda Ekran Kilidi Kısayollarını Şahsileştirmek Artık Mümkün! Apple Nihayet Şahsileştirmeye Müsaade Veriyor

iPhone’larda Ekran Kilidi Kısayollarını Şahsileştirmek Artık Mümkün! Apple Nihayet Şahsileştirmeye Müsaade Veriyor

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple, iOS 18 ile birlikte ekran kilidi kısayollarında önemli bir yenilik sundu. Artık iPhone kullanıcıları flaş ve kamera üzere klasik kısayolların yerine farklı fonksiyonlar ekleyebilir yahut mevcut kısayolları değiştirebilir

Yeni özellik sayesinde kullanıcılar ekran kilidinde iki farklı kısayolu seçip özelleştirebiliyor. Bu kısayollar geniş bir seçenek yelpazesi ile kişiselleştirilebiliyor; hatta tıpkı kısayolu iki defa kullanma imkânı da sunuluyor. Apple, bu ferdileştirme seçeneği ile daha evvel sabit olan flaş ve kamera kısayollarının yerini, kullanıcıların gereksinimlerine nazaran seçilen başka kısayollarla değiştirme imkanı sağlıyor. 

Yeni özellikler ve eski kullanıcı alışkanlıkları

Ancak bu değişiklik kimi kullanıcılar için eski alışkanlıklarını da değiştirmek manasına gelebilir. Bilhassa iPhone 13 Pro Max üzere eski modellerde ekran kilidi kısayolları hala büyük bir fonksiyonelliğe sahip; bu nedenle kimi kullanıcılar için değişiklik yapmak gereksiz bir değişiklik üzere görünebilir. Apple’ın bu değişiklikle sunduğu şahsileştirme seçeneği, yeni iPhone 16 serisi gibi daha şimdiki aygıtlarla daha uyumlu olabilir.

Ekran kilidi kısayollarını şahsileştirme özelliğiyle birlikte kullanıcılar telefonlarını kendi tercih ve gereksinimlerine nazaran daha fonksiyonel hale getirebileceklerdir. 

iPhone’larda Ekran Kilidi Kısayollarını Şahsileştirmek Artık Mümkün! Apple Nihayet Şahsileştirmeye Müsaade Veriyor
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx