USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Jane Fonda: Efsane Yıldızın Hayatı ve Moda Dünyasındaki Yeri

Jane Fonda: Efsane Yıldızın Hayatı ve Moda Dünyasındaki Yeri

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jane Fonda: Efsane Yıldızın Hayatı ve Mücadeleleri

Jane Fonda: Efsane Yıldızın Hayatı ve Mücadeleleri

Üç evlilik yapmış ve üç çocuk sahibi olan Jane Fonda, akıllara en çok CNN’in kurucusu ve sahibi Ted Turner’la olan evliliğiyle kazındı. 80’li yıllarda gerçekleştirdiği televizyon programları ve VHS video kasetleriyle Amerika Birleşik Devletleri ve dünya genelinde aerobik akımının öncüsü oldu. Efsanevi yıldız, 2022’de kansere yakalandığını açıklayarak hayranlarını korkutmuştu; ancak hastalığını yenmeyi başardı ve sağlığına kavuştu.

Sinema kariyerinin yanı sıra politik aktivizmle de adından söz ettiren Fonda, uzun yıllardır insan, kadın, hayvan hakları ve savaş karşıtlığı gibi birçok alanda aktif bir şekilde eylemlerde bulunuyor. Bu uğurda defalarca gözaltına alındı ve kelepçelenerek tutuklandı. Fonda, 87 yaşına basmasına yalnızca 3 ay kalmış olmasına rağmen, hâlâ genç ve güzel görünmeyi sürdürüyor.

Jane Fonda: Efsane Yıldızın Hayatı ve Moda Dünyasındaki Yeri

İki yıl önce, hayranlarını üzen bir haberle Hodgkin lenfomaya yakalandığını duyurdu. “Kanserim ama korkmuyorum. Hayatım boyunca çok güzel anılar biriktirdim; artık ölmeye hazırım,” diyerek sevenlerine kötü haberi iletti. Ancak, onu efsane yapan mücadele gücü sayesinde kanseri yenmeyi başardı. Paris Moda Haftası’ndaki büyük gecede, podyuma Kendall Jenner, Eva Longoria ve Cara Delevingne gibi genç yıldızlar da çıktı.

Aralık ayında 87 yaşına girecek olan Fonda, marka elçisi olduğu L’Oréal’in Paris Moda Haftası’ndaki defilesinde öyle bir fırtına estirdi ki, genç modelleri bile gölgede bıraktı. Yıllar önce “Kimseye genç görünme borcum yok,” diyerek saçını boyatmayı bırakan Fonda, kısa kesilmiş gümüş saçlarıyla podyuma çıktı. Trençkotu ve spor ayakkabılarıyla adeta yaşına ve Hollywood’da geçirdiği yıllara isyan bayrağı açmıştı.

Jane Fonda: Efsane Yıldızın Hayatı ve Moda Dünyasındaki Yeri

Podyumda, yılların modeli gibi zahmetsizce ilerlerken diğer modellerle şakalaşmayı da ihmal etmeyen Fonda, kalabalık seyirci topluluğundan bolca alkış aldı. Fonda, podyumda defileye katılanlara şakacı bir şekilde el salladı ve podyumun sonuna geldiğinde kalabalığa göz kırptı; bu hareketi, onu Hollywood’un en büyük efsanelerinden biri yapan özelliklerini bir kez daha sergilemiş oldu.

Jane Fonda: Efsane Yıldızın Hayatı ve Moda Dünyasındaki Yeri

L’Oréal’in marka elçilerinden biri olan Fonda’ya, podyumda 28 yaşındaki süper model Kendall Jenner, yeni imajı ve sarı saçlarıyla eşlik etti. Ayrıca, markanın bir diğer elçisi olan 66 yaşındaki aktris Andie MacDowell, straplez ışıltılı gümüş elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti. Jane Fonda’nın podyumdaki bu görüntüsü, defileyi izlemeye gelen herkes tarafından büyük beğeni topladı. Efsane ismin fotoğraflarını çeken hayranları, sosyal medyada sayısız paylaşım yaparak onun bu görüntüsüne övgüler yağdırdı.

Jane Fonda: Efsane Yıldızın Hayatı ve Moda Dünyasındaki Yeri

Hollywood’un bu efsane isimlerine, 49 yaşındaki Eva Longoria ve 32 yaşındaki model Cara Delevingne de eşlik etti. Bu defile, Fonda’nın hala sahnede ne kadar etkileyici bir figür olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Jane Fonda: Efsane Yıldızın Hayatı ve Moda Dünyasındaki Yeri

Jane Fonda: Efsane Yıldızın Hayatı ve Moda Dünyasındaki Yeri
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx