1. Haberler
  2. Magazin
  3. Jennifer Connelly ve Paul Bettany’nin 21 Yıllık Sade Aşk Hikayesi

Jennifer Connelly ve Paul Bettany’nin 21 Yıllık Sade Aşk Hikayesi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Çiftin Sade Yaşamı

Ünlü Çiftin Sade Yaşamı

Dün, New York şehrinin kalabalık sokaklarında köpeklerini gezdirirken görüntülenen ünlü çift, Hollywood’un iki büyük yıldızı olmalarına rağmen yanlarından geçenlerin onları tanımadığına tanık oldu. 21 yıllık evli olan bu karı koca, her zamanki gibi sade ve gösterişten uzak bir tarzda giyinerek, büyük şöhretlerini yanlarında taşımaya gerek duymadılar.

Jennifer Connelly ve Paul Bettany'nin 21 Yıllık Sade Aşk Hikayesi

Gizlice Evlendiler… 21 Yıldır Aynı Yastığa Baş Koyuyorlar

2001 yılında, büyük ses getiren “A Beautiful Mind” (Akıl Oyunları) filminin setinde tanışan Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Connelly ve Marvel filmlerinin yıldızı Paul Bettany, 1 Ocak 2003 tarihinde gizlice bir törenle aşklarını nikah masasına taşımış ve aynı yıl içinde de oğullarını kucaklarına almışlardı. Jennifer Connelly ve Paul Bettany, yolları Akıl Oyunları filminde kesiştiğinde ikisi de genç ve umut dolu oyunculardı.

Tam 21 yıldır evli olan çift, aşklarını bu uzun yıllar boyunca büyüterek, gösteri dünyasının dedikodularından, skandallarından ve gösterişten uzakta en sağlam evliliklerinden birine sahip oldular.

Jennifer Connelly ve Paul Bettany'nin 21 Yıllık Sade Aşk Hikayesi

O An Gördüğü Anda Anlamış

53 yaşındaki İngiliz oyuncu Paul Bettany, yolları sette kesişse de, 55 yaşındaki eşi Jennifer Connelly’yi ilk kez 1986 yılında gösterime giren “Labirent” filminde izlediğini ve ona o zamandan beri aşık olduğunu itiraf etti. Paul Bettany, karısının fotoğrafçı David Dugan‘dan doğan 27 yaşındaki oğlu Kai‘yi de kendi öz çocukları gibi büyüterek sevgi dolu bir aile ortamı sağladı. Çiftin 21 yaşındaki oğulları Stellan ve 13 yaşındaki kızları Agnes ile birlikte mutlu bir hayat sürüyorlar.

Jennifer Connelly ve Paul Bettany'nin 21 Yıllık Sade Aşk Hikayesi

Sağlam Yuvanının Sırrı

Daha çocuk yaşta modellik yaparak başladığı kariyerinde sayısız film ve diziye imza atan Jennifer Connelly, elde ettiği büyük şöhrete rağmen eşi Paul Bettany ile kurdukları sade yaşamlarını şu sözlerle anlatıyor: “Anne olmak benim için her şeyi değiştirdi. En önemli şey, çocuklarımın güven içinde büyümeleri ve mutlu bir hayat sürmeleridir. Bu benim için yeterli.”

Jennifer Connelly ve Paul Bettany'nin 21 Yıllık Sade Aşk Hikayesi

“Daha Önce Bu Kadar Güzel Birine Bu Kadar Yakın Olmamıştım”

Paul Bettany, ileride eşi ve çocuklarının annesi olacak Jennifer Connelly’yi film setinde ilk gördüğünde hissettiklerini, “Daha önce bu kadar güzel birine hiç bu kadar yakın olmamıştım.” sözleriyle ifade etti. Connelly de kocasının kalbini müzik yeteneğiyle çaldığını belirterek, “Bana gitar çalmaya başladı ve o anda her şey bitti.” dedi.

Jennifer Connelly ve Paul Bettany'nin 21 Yıllık Sade Aşk Hikayesi

11 Eylül Saldırıları Ünlü Çiftin Kaderini Değiştirmiş

Çift, daha görüşmeye yeni başladıkları günlerde 11 Eylül saldırılarıyla sarsılmıştı. Paul Bettany, o gün yaşanan korkunç saldırıdan o kadar etkilendi ki yalnızca kalbini çalan güzeller güzeli Jennifer Connelly’yi düşünmekten başka bir şey yapamadı.

Jennifer Connelly ve Paul Bettany'nin 21 Yıllık Sade Aşk Hikayesi

O An Karar Verip Yanına Taşınmış

İşte bu olay, 21 yıldır süren büyük aşkın sağlam temelini oluşturdu. Paul Bettany, Connelly’ye aşık olduğunu o gün anladı ve daha sevgili olup olmadıkları bile belli değilken, onunla birlikte yaşamak için hiç düşünmeden New York’a taşındı ve Jennifer’a hemen evlenme teklif etti!

Evliliklerini Bu Denge Ayakta Tutuyor

Connelly, yıllardır oyunculuk yapmasına rağmen aslında çok çekingen ve utangaç biri olduğunu belirtti. Kocası Paul Bettany’nin ise tam tersine çok girişken bir adam olduğunu vurgulayarak, “Evliliğimiz bu dengeyle ayakta duruyor.” sözleriyle durumu özetledi.

Jennifer Connelly ve Paul Bettany’nin 21 Yıllık Sade Aşk Hikayesi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx