1. Haberler
  2. Magazin
  3. Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Ayrılığı: İki Yıllık Aşkın Sonu

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Ayrılığı: İki Yıllık Aşkın Sonu

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Ayrılığı: İki Yıllık Büyüleyici Bir Aşkın Sonu

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: İki Yıllık Büyüleyici Bir Aşkın Sonu

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Ben Affleck, büyük bir aşk hikayesinin ardından, ikinci evlilik yıl dönümlerinde ayrıldıkları haberiyle dikkatleri üzerine çekti. Bu yıllanan aşka rağmen, evlilikleri sadece iki yıl gibi kısa bir süre dayandı.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: İki Yıllık Aşkın Sonu

Ayrılıkları, aşkları ve evlilikleri kadar çok konuşuldu. Bu büyük aşkın sona ermesinin nedenlerinin başında, Ben Affleck’in şöhretle başa çıkamamış olması ve Jennifer Lopez’in ise tam tersi şekilde bu yaşam tarzını benimsemesi yatıyordu. Affleck’in geçmişte mücadele ettiği alkolizm sorunuyla yeniden karşılaşması ve bu durumun evliliğine olan etkileri, ayrılıkla ilgili diğer iddialar arasında yer aldı. Jennifer Lopez’in, Ben Affleck’in gençlik yıllarındaki değişimini göz ardı ederek bu ilişkiye yeniden şans verdiği, ancak Affleck’in yeniden alevlenen aşkın etkisiyle düşünmeden hareket ettiği söyleniyor.

Her iki ünlü isim de ayrılıkları hakkında kamuoyuna herhangi bir açıklama yapmadıkları için, spekülasyonlar basında hâlâ devam etmekte.

Jennifer Lopez’in Kırmızı Halı Dönüşü

Jennifer Lopez'in Kırmızı Halı Dönüşü

Ayrılığın ardından, Jennifer Lopez başlangıçta kamuoyundan uzak durmayı tercih etti. Ancak aradan geçen zamanla birlikte, eski ritmini yakalamaya başladı ve iş gereği kırmızı halılara geri döndü. Ben Affleck ise zaman zaman çocuklarıyla veya yakın dostu Matt Damon ile görüntülenerek hayatına devam etti. Jennifer Lopez, geçtiğimiz cuma günü başrolünde oynadığı “Unstoppable” adlı filmi için kırmızı halıya çıktı. Giydiği derin dekolteli ‘intikam’ elbisesiyle hem dikkat çekti hem de Ben Affleck’e “Dön de kaybettiklerine bir bak” mesajı vermiş gibi algılandı.

Ayrılığın Gölgesinde Gala Gecesi

Ayrılığın Gölgesinde Gala Gecesi

Gala gecesinde, Jennifer Lopez’in yanında yer alması beklenen kişilerden biri de Ben Affleck’ti. Ancak, ayrıldığı eşinin orada olacağını bildiği için Affleck, galaya katılmaktan kaçındı. Ben Affleck, ayrılık sonrası en yakın dostu Matt Damon ile birlikte vakit geçirerek yaşadıklarını paylaştı.

Lopez’in başrolünü üstlendiği filmin yapımcılığını Matt Damon ve Ben Affleck’in ortak şirketi Artists Equity üstleniyor. Gala gecesi, Jennifer Lopez’in 20 Ağustos’ta Ben Affleck’e boşanma davası açmasından bu yana katıldığı ilk kırmızı halı etkinliği oldu.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: İki Yıllık Aşkın Sonu

Matt Damon ile Derin Bir Sohbet

Matt Damon ile Derin Bir Sohbet

Gala sırasında, Jennifer Lopez ve Matt Damon, kalabalıktan uzaklaşarak yan yana oturdular ve koyu bir sohbete daldılar. Jennifer Lopez, Matt Damon’a hararetle bir şeyler anlatırken, onun elini tutması dikkat çekti. Yüzündeki derin keder, o an çekilen fotoğraflara yansıdı.

İkilinin sohbeti, Jennifer Lopez’in böyle dert anlattığı Matt Damon’ın, Ben Affleck ile çocukluk döneminden beri çok yakın bir dost olması nedeniyle ilgi çekti. Sinema dünyasında birçok ortak projede yer alan bu ikili, Hollywood’un en sağlam arkadaşlıklarından birine sahip olarak biliniyor. Galada, Lopez ve Damon’ın 20 dakikadan fazla sohbet ettikleri ve “Konuşmaya başladılar ve uzun, derin bir sohbet ettiler” yorumları yapıldığı belirtildi.

Matt Damon’ın Desteği

Matt Damon'ın Desteği

Jennifer Lopez, eski kocasının en yakın dostu Matt Damon’a içini dökerken aralarında bir kırgınlık olup olmadığına dair hiçbir emare olmadığı kaydedildi. Matt Damon, Ben Affleck’in boşanma haberi almasının ardından hemen yanında olan ve destek veren tek isim oldu. Ayrılık haberinin ardından, Ben Affleck’in Matt Damon ve ailesiyle yemek yerken görüntülenmesi, dostluklarının ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha gösterdi.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Ayrılığı: İki Yıllık Aşkın Sonu
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx