1. Haberler
  2. Magazin
  3. Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Ayrılığı: Kısa Süreli Aşkın Sonu

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Ayrılığı: Kısa Süreli Aşkın Sonu

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Ayrılığı: İki Yıldızın Kısa Süreli Aşkı

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: İki Yıldızın Kısa Süreli Aşkı

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Ben Affleck, ikinci evlilik yıl dönümlerinde ayrıldılar. Ancak bu büyük aşkın ömrü yine de kısa sürdü. Yıllanan Aşk 2 Yıllık Evliliğe Zor Dayandı

Ayrılıkları, aşkları ve evlilikleri kadar konuşuldu. Bu aşkın sona ermesinin arkasında yatan nedenlerden biri, Ben Affleck’in şöhretle ve sürekli göz önünde olmanın getirdiği baskıyla baş edememesi olarak öne çıkıyor. Jennifer Lopez ise tam aksine bu göz önünde olma durumunu benimsemişti. Ayrıca, Affleck’in yıllar önce kurtulduğu alkolizm sorunuyla yeniden yüzleşmesi, evine ve evliliğine gereken ilgiyi göstermemesi, Jennifer Lopez’i oldukça üzmüştü. Lopez, Affleck’in gençlik yıllarından bu yana değiştiğine inanmıştı. Ancak Affleck, yeniden alevlenen aşkın etkisiyle bu evliliği düşünmeden kabullenmişti.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: Kısa Süreli Aşkın Sonu

Her iki yıldız da ayrılıkla ilgili resmi bir açıklama yapmadığı için, basında dolaşan iddialar hâlâ gündemde kalmaya devam ediyor.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: Kısa Süreli Aşkın Sonu

Jennifer Lopez’in Kırmızı Halı Dönüşü

Jennifer Lopez’in Kırmızı Halı Dönüşü

Ayrılığın ardından Jennifer Lopez, başlangıçta pek görünmemesine rağmen zamanla eski ritmini yakaladı ve iş gereği kırmızı halılara geri döndü. BİR SÜRE SESSİZLİĞE GÖMÜLMÜŞTÜ… DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU

Ben Affleck ise zaman zaman çocuklarıyla ya da en yakın arkadaşı Matt Damon ile görüntülendi. Geçen cuma, Jennifer Lopez, başrolünde oynadığı yeni filmi “Unstoppable” için kırmızı halıya çıktı. Giydiği derin dekolteli “intikam” elbisesiyle dikkatleri çekti ve bazı yorumcular, bu elbisenin Ben Affleck’e “dön de kaybettiklerine bir bak” mesajı verdiğini öne sürdü.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrılığı: Kısa Süreli Aşkın Sonu

Üstelik, bu galaya katılması gereken önemli kişilerden biri de filmin yapımcılarından biri olan Ben Affleck’ti. Ancak, ayrıldığı karısının orada olacağını bildiği için galaya katılmadı.

Matt Damon ile Dertleşme Anı

Matt Damon ile Dertleşme Anı

Jennifer Lopez’in başrolünü üstlendiği filmin yapımcılığını, Matt Damon ve Ben Affleck’in şirketi Artists Equity üstleniyor. Galaya damga vuran kırmızı halı pozlarının dışında, yeni görüntüler de gündeme damgasını vurdu. AYRILDIĞI KOCASININ EN YAKIN DOSTUYLA DERTLEŞTİ

  • Jennifer Lopez ve Matt Damon, kalabalıktan uzaklaşıp yan yana oturarak derin bir sohbete daldılar.
  • Lopez, Matt Damon’a hararetle bir şeyler anlatırken, Damon’un elini tutması dikkat çekti.
  • Jennifer Lopez’in yüzündeki derin keder, o an çekilen fotoğraflara yansıdı.

Bu sohbetin dikkat çekici olmasının nedeni, Jennifer Lopez’in dertlerini anlattığı Matt Damon’un, Ben Affleck ile neredeyse çocukluk döneminden beri çok yakın bir arkadaş olmasıydı. Sinema dünyasında birçok ortak projede yer alan bu ikili, Hollywood’un en sağlam arkadaşlıklarından birine sahip olarak tanınıyorlar. Etkinlikte, ikilinin 20 dakikadan fazla sohbet ettiği gözlemlendi ve “Konuşmaya başladılar ve uzun, derin bir sohbet ettiler” yorumları yapıldı. Bu etkinlik, Lopez’in 20 Ağustos’ta Affleck’e boşanma davası açmasından bu yana katıldığı ilk kırmızı halı oldu.

Matt Damon’ın Destekleyici Rolü

Matt Damon’ın Destekleyici Rolü

Jennifer Lopez, eski kocasının en yakın dostu Matt Damon’a içini dökerken aralarında bir kırgınlık olduğuna dair bir emare yoktu. Matt Damon, Ben Affleck’in boşanma haberi gelir gelmez hemen yanında yer aldı ve ilk günlerden beri ona destek oldu. Boşanma haberi geldikten sonra Ben Affleck, Matt Damon ve ailesiyle birlikte yemek yerken görüntülendi.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Ayrılığı: Kısa Süreli Aşkın Sonu
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx