USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in İkinci Şansı: Aşkın Yıkılışı

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in İkinci Şansı: Aşkın Yıkılışı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İkinci Şans: Aşkın Gölgesinde

İkinci Şans: Aşkın Gölgesinde

Böyle bir deneyimin ardından, bu kadar uzun bir zaman sonra yeniden bir araya gelip sevdiğine kavuşmak, kelimenin tam anlamıyla mutlulukların en büyüğü. Ancak, böyle bir “ikinci denemede” kurulan yuvalar her zaman uzun ömürlü olabilir mi? Bu sorunun yanıtı elbette herkes için farklı. Ancak, gösteri dünyasının en ünlü çiftlerinden biri olan Jennifer Lopez ile Ben Affleck için bu aşk masalının sonu pek iyi olmadı. Yıllar sonra bir araya gelip kurdukları yuva, temelinden sarsıldı ve sonunda yıkıldı.

İddialar Bitmek Bilmiyor

Artık herkesin bildiği gibi, Bennifer olarak anılan çift boşanma aşamasında. Fakat buna rağmen, herkesi şaşırtmaya devam ediyorlar. Aylarca yan yana bile görünmeyen çift, geçtiğimiz hafta sonu eski evliliklerinden dünyaya gelen çocuklarıyla birlikte çıktıkları bir yemekte görüntülendiler. Onlar, kameraların önünden geçip ünlü bir otelin restoranına girdiler. Orada bulunan başka kişiler, çiftle ilgili öyle şeyler anlattı ki, onların boşanma aşamasında olduğu düşünülünce bu iddialara inanmak zor. Tanıklar, o yemek sırasında Ben Affleck ile Jennifer Lopez’in birbirleriyle son derece samimi olduklarını, hatta öpüştüklerini ve el ele tutuştuklarını ileri sürdü. Elbette içeriye kameralar alınmadığı için o anlarda neler olup bittiğini net olarak anlamak mümkün değil. Ancak, Lopez ile Affleck’in çocuklarıyla birlikte gittiği o yemekle ilgili konuşulanlar oldukça dikkat çekici.

‘Onu Yerden Yere Vurmak İstiyor’

Öte yandan, artık yuvaları yıkılan çiftle ilgili bambaşka bir iddia daha ortaya atıldı. Bunu, Radar Online adlı internet sitesi duyurdu. Orada yer alan iddiaya göre, Jennifer Lopez, kendisini ikinci kez hayal kırıklığına uğratan Ben Affleck’ten şarkı sözleriyle intikam almayı planlıyor. Bu iddialara göre, bu evliliğin iki yılda sona ermesi, Lopez için büyük bir darbe oldu. Yıldız, egosunun yaralandığını hissetti ve elbette büyük bir öfke duydu. İntikamını, Ben Affleck’in özel hayatında, yani yatak odasında yaşanan bir fiyaskoyu anlatan şarkı sözleri yazarak almak istiyor.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in İkinci Şansı: Aşkın Yıkılışı

‘180 Derece Değişti’

Bu kaynağa göre, daha önce kocasını öven şarkı sözlerine imza atan Jennifer Lopez, artık bu konuda 180 derece değişmiş durumda. Bu durumu şöyle anlattı kaynak: “Jennifer Lopez, pembe gözlüklerini çıkardı. Artık çevresine Ben Affleck’in oldukça bencil bir sevgili olduğunu anlatıyor. Bunu yakın zamanda şarkı sözlerine de yansıtacak.” Tüm bu iddialara bakıldığında, Lopez’in sadece iki yıl süren bu evliliğin bitişi nedeniyle büyük bir üzüntü duyduğu ve bir o kadar da öfkelendiği anlaşılıyor. Bu nedenle, Affleck’i can evinden vurup kalbini kıracak girişimlerde bulunmanın hazırlığında olduğu söyleniyor.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in İkinci Şansı: Aşkın Yıkılışı

Ayrılınca Öleceğini Sanmış

Bu ikinci kez yıkılan aşk öyküsünü hatırlamak gerekirse; Jennifer Lopez ile Ben Affleck, ilk olarak 2002 yılında birlikte oynadıkları “Gigli” filminin setinde tanıştılar. Aralarında büyük bir aşk vardı ve fazla beklemeden nişanlandılar. Ancak, evlenmeden ayrıldılar. İşte o ilk ayrılık döneminde neler yaşadığını, nasıl büyük bir kalp acısı çektiğini Lopez, Affleck ile evliliğinin ilk dönemlerinde büyük bir samimiyetle anlatmıştı. Lopez, katıldığı bir programda “20 yıl önce düğünümüzü iptal ettiğimizde, bu benim hayatımın en büyük kalp kırıklığıydı. Dürüst olmak gerekirse, kendimi ölecek gibi hissettim” demişti.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in İkinci Şansı: Aşkın Yıkılışı

Gerçek Aşk Sanmıştı… Yanıldığını Anladı

Bunca yılın ardından Lopez ve Affleck, yeniden mutlu sona ulaştılar. JLo, bunu da “Hollywood’da asla olmayacak bir mutlu son” diye tanımladı. Ayrılıklarından 20 yıl sonra tekrar bir araya gelmelerini ve ardından evlenmelerini de “Sonsuza kadar birlikte olmaya karar verdik” sözleriyle ifade etti. Kısa bir süre içinde piyasaya çıkacak olan “This Is Me… Now” adlı albümünde, bu geçmiş tecrübelerinden yola çıkarak bir aşk mesajı verdiğini söyledi ünlü yıldız: “Aşk var… Bu gerçek aşktır…” Ancak, Lopez sadece iki yıl önce bunları söylemiş olsa da, görünüşe göre aşkları ikinci denemede de ‘duvara çarptı’. Çiftin kristal yuvası maalesef yerle bir oldu.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in İkinci Şansı: Aşkın Yıkılışı

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in İkinci Şansı: Aşkın Yıkılışı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx