1. Haberler
  2. Magazin
  3. Joe Jonas ve Sophie Turner’ın Aşk Hikayesi: Ayrılığın Ardındaki Gerçekler

Joe Jonas ve Sophie Turner’ın Aşk Hikayesi: Ayrılığın Ardındaki Gerçekler

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Joe Jonas ve Sophie Turner’ın Aşk Hikayesi

Joe Jonas ve Sophie Turner’ın Aşk Hikayesi

Ünlü şarkıcı Joe Jonas ile Game of Thrones dizisinde parlayan İngiliz oyuncu Sophie Turner arasındaki aşk, sosyal medya üzerinden başlayan bir serüvenle filizlendi. Önce Instagram’da birbirlerini takip ettiler, ardından ilk mesajlarını göndermeye başladılar. İşte bu, genç aşıkların tutkulu ilişkilerinin başlangıcıydı.

Aşkın Peşinden Koştular

Aşkın Peşinden Koştular

2016 yılında başlayan bu güzel ilişki, 2019 yılında Las Vegas’ta yapılan sürpriz bir düğünle taçlandı. Jonas ve Turner, çiçeği burnunda çift olarak peş peşe iki kız çocuğu sahibi oldular. Mutlu aileleri, milyonlarca hayranın gıpta ile izlediği bir tablo oluşturdu. Ancak, 35 yaşındaki Joe Jonas ile 28 yaşındaki Sophie Turner’ın dört yıllık evliliği, Eylül 2023’te sona erdi ve çift, ayrılıklarıyla birlikte mahkemede uzun sürecek bir mücadeleye girdi.

Joe Jonas ve Sophie Turner’ın Aşk Hikayesi: Ayrılığın Ardındaki Gerçekler

Ayrılığın Sebepleri

Ayrılığın Sebepleri

Ayrılık haberleri ilk duyulduğunda, Joe Jonas, Sophie Turner’ın çocuklarıyla yeterince ilgilenmediğini ve partilere düşkünlüğünü ima eden açıklamalar yaptı. Ancak, çiftin gerçek ayrılık sebebi, mahkemede yaşanan velayet mücadelesiyle gün yüzüne çıktı. Sophie Turner, Amerika’da yaşamak istemediğini ve kızlarının, Los Angeles’ın karmaşasından uzak, kendi memleketi İngiltere’de büyütülmesini arzuladığını belirtti. Bu isteğini Joe Jonas ile paylaştığı ve onun onayını aldığı da mahkemeye yansıyan belgelerde yer aldı. Hatta çift, İngiltere’de bir ev satın almak için girişimlerde bulunmuştu.

Velayet Mücadelesi

Velayet Mücadelesi

Joe Jonas’ın verdiği sözlerden dönmesi ve Sophie Turner’ın sıla hasretinin dayanılmaz hale gelmesi, ikilinin iplerinin kopmasına neden oldu. Ayrılık sonrası, Joe Jonas ve Sophie Turner, kızlarının velayeti için uzun süren bir savaşa giriştiler. Aylar süren bu hukuki mücadelenin ardından, eski karı koca resmi olarak boşandı. Ünlü magazin sitesi TMZ’ye göre, eski eşler, boşanma davasını sonuçlandırmak için bir anlaşmaya vardılar, ancak bu anlaşmanın detayları henüz kamuoyuna açıklanmadı.

Pasaport İddiaları

Pasaport İddiaları

Sophie Turner, davanın ilk süreçlerinde Joe Jonas’ın, kızları Willa ve Delphine ile birlikte İngiltere’ye gitmelerine izin vermediğini ve ona ait pasaportları elinde bulundurduğunu iddia eden gözyaşları döktü. Boşanmanın ardından, Sophie Turner, uzun zamandır istediği gibi İngiltere’ye döndü. Kızlarını, mahkemenin verdiği geçici ara karar doğrultusunda babalarıyla birlikte olmaları için ABD’ye götürüp getirdi. Davanın sona ermesi, eski aşıkların çocuklarının velayeti ve yaşayacakları yer konusunda bir uzlaşmaya vardıklarını gösteriyor; ancak bu anlaşmanın ayrıntıları henüz netleşmedi.

Yeni İlişkiler ve Aşkın Yeniden Doğuşu

Yeni İlişkiler ve Aşkın Yeniden Doğuşu

Ayrılık sonrası her iki taraf da yeni ilişkilere yelken açtı. Joe Jonas, geçtiğimiz ocak ayında Meksika’nın tatil cenneti Cabo’da ünlü model Stormi Bree ile görüntülendi. Ancak bu ilişki, beş ay sonra sona erdi. Jonas, Stormi Bree’nin ardından oyuncu Laila Abdallah ile Yunanistan’da ki bir tatilde gündeme geldi.

Sophie Turner ise, Joe Jonas ayrılığının ardından memleketinden bir sevgili bularak sorun yaşamamak adına kendisini garanti altına aldı. Turner, birkaç ay sonra İngiliz aristokrat Peregrine Pearson ile yeni bir ilişkiye başladı. Çift hâlâ birlikte ve başlangıçta basından uzak dursalar da, artık aşklarını özgürce yaşamaya devam ediyorlar. Peregrine Pearson, aynı zamanda ünlü milyarder iş insanı Michael Pearson’ın oğlu ve Pearson yayınlarının varisi.

Joe Jonas ve Sophie Turner’ın Aşk Hikayesi: Ayrılığın Ardındaki Gerçekler

Joe Jonas ve Sophie Turner’ın Aşk Hikayesi: Ayrılığın Ardındaki Gerçekler
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx