1. Haberler
  2. İş Dünyası
  3. Kanada Günü Ankara’da Coşkuyla Kutlandı!

Kanada Günü Ankara’da Coşkuyla Kutlandı!

Kanada Günü Ankara’da Coşkuyla Kutlandı!
Kanada Günü Ankara’da Coşkuyla Kutlandı!
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanada’nın ulusal bayramı olan Kanada Günü, Kanada Büyükelçiliği tarafından düzenlenen özel bir resepsiyonla Ankara’da kutlandı. Kanada’nın Ankara Büyükelçisi Kevin Hamilton ve eşi Tal Hamilton’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu özel geceye, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berris Ekinci ve birçok büyükelçi ile davetli katıldı.

Kanada Günü Ankara'da Kutlandı... Büyükelçi Khokhar: Kanada Küresel Çatışma  ve Krizler Karşısında Değerli Bir NATO Müttefiki Olarak Türkiye ile  Çalışmaktan Gurur Duymaktadır - GazeteKalem

Büyükelçi Kevin Hamilton, konuşmasında Kanada ve Türkiye arasındaki ilişkiyi “tamamlayıcılık” olarak nitelendirerek, iki ülkenin birbirinden öğrenebileceği çok şey olduğunu vurguladı. Hamilton, “Türk dostlarımın ve meslektaşlarımın, Türkiye’nin bölgedeki ve dünyadaki rolüne ilişkin derin diplomatik bilgi ve uzmanlıklarından her gün faydalanıyorum” diyerek, bu karşılıklı alışverişten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakan Yardımcısı Ayşe Berris Ekinci ise Türkiye ve Kanada’nın diplomatik ilişkilerinin 81. yıldönümünü kutladıklarını belirterek, iki ülkenin zengin ve kapsamlı ilişkilere sahip olduğunu söyledi.

Organizasyon, canlı müzik ve DJ performanslarıyla renklendi. Davetliler, dans ederek ve keyifli anlar yaşayarak geceye eşlik etti.

Türkiye ve Kanada arasındaki bu dostane ilişkiler, her iki ülke için de büyük fırsatlar barındırıyor. Bu tür etkinlikler, kültürel ve diplomatik bağları daha da güçlendiriyor.

Daha fazla bilgi için: Ankarahaberler.com

Kanada Günü Ankara’da Coşkuyla Kutlandı!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx