1. Haberler
  2. Bilgi Rehberi
  3. Kate Middleton ve Prens William’dan Olimpiyat Sporcularına Video Tebriği

Kate Middleton ve Prens William’dan Olimpiyat Sporcularına Video Tebriği

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kate Middleton ve Prens William’dan Olimpiyat Sporcularına Video Tebriği

Galler Prensesi Kate Middleton, uzun süredir kanser tedavisi nedeniyle gözlerden uzak kalmasının ardından, eşi Galler Prensi William ile birlikte Büyük Britanya Olimpiyat Takımı’nın sporcularını tebrik eden bir video mesajı yayınladı.

Kate Middleton, yaz boyunca halkla açık etkinliklerde yer almayacağı duyurulmuştu. Ancak, Prenses Kate ve Prens William, çiftin resmi Instagram hesaplarından paylaşılan videoda, Olimpiyat sporcularına olan desteklerini dile getirdi. Prenses Kate, “Büyük Britanya Olimpiyat Takımı’nı evden izleyen herkes adına tebrik ederim” derken, Prens William ise “Başardığınız her şey için tebrikler. Hepimiz için büyük bir ilham kaynağı oldunuz” ifadesini kullandı. Videonun açıklamasında, “Her sporcu büyük özveri, yürek ve tutku gösterdi. Hepimizi gururlandırdınız!” mesajı yer aldı.

Kate Middleton, videoda sade bir çizgili kazak giymiş ve saçlarını yan tarafa ayırmış olarak dikkat çekerken, Prens William kirli sakalıyla öne çıktı.

Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatının ardından bir süre ortadan kaybolan Prenses Kate, Mart ayında kamuoyuna tekrar görünmüş ve kanserle mücadele ettiğini duyurmuştu. Tedavisinin devam edeceğini açıklayan Prenses, geçtiğimiz ay Trooping The Colour töreninde ve Wimbledon Tenis Turnuvası’nın finalinde halka görünmüştü. Bu etkinlikler sırasında büyük ilgi gören Prenses, tedavi sürecini kamuoyuyla paylaşmıştı.

Kate Middleton ve Prens William’dan Olimpiyat Sporcularına Video Tebriği
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx