1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kate Middleton’ın Kanserle Mücadelesi ve Kraliyet Görevlerine Dönüş Planları

Kate Middleton’ın Kanserle Mücadelesi ve Kraliyet Görevlerine Dönüş Planları

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kate Middleton’ın Zorlu Süreci ve Geri Dönüşü

Kate Middleton'ın Zorlu Süreci ve Geri Dönüşü

Güzel prenses Kate Middleton hakkında son dönemde birçok asılsız söylenti dolaştı. Prens William tarafından aldatıldığı, ondan dayak yediği, düşük yaptığı ve hatta aslında öldüğü ancak bunun kamuoyundan gizlendiği gibi spekülasyonlar günlerce, haftalarca gündemden düşmedi. Tüm bu söylentilerin arasında, Kate, mart ayında gözler önüne çıkarak bir video çekti ve sevenlerine kansere yakalandığını açıkladı. İçinde bulunduğu durumu, halsiz ve üzgün bir halde, samimi bir şekilde anlattı.

AYLAR GEÇTİ… HAYRANLARI GÜZEL PRENSESE HASRET KALDI

Geçen zaman boyunca, Kate Middleton’ı alıştığımız gibi kraliyet görevlerini yerine getirirken göremedik. Ailenin üst düzey üyelerinin katıldığı etkinlikler, onun yokluğunda devam etti. Kate, evinde kocası ve üç çocuğuyla birlikte dinleniyor, gücünü yeniden kazanmak ve kanserle mücadelesine devam etmek için çabalıyordu. Sadece İngiliz halkı değil, dünya çapındaki milyonlarca hayranı da Kate Middleton’ın geri dönmesini dört gözle bekliyor.

Kate Middleton'ın Kanserle Mücadelesi ve Kraliyet Görevlerine Dönüş Planları

Hayranlarının özlemle beklediği Galler Prensesi ile ilgili yeni bir iddia, People dergisinde gündeme geldi. Kate Middleton’ın kasım ayında yeniden kraliyet görevlerine dönmeyi planladığı öne sürüldü. Kanserle mücadele eden Kate’in, İngiltere’de her yıl 11 Kasım’da düzenlenen Anma Günü’nde, yani Gelincik Günü’nde ailesiyle birlikte ön saflarda yer alması bekleniyor. Haberde, Kate Middleton’ın kanser tedavisi devam ederken, kamuoyunun karşısına ne zaman çıkabileceğini araştırdığı ifade ediliyor.

Kate Middleton'ın Kanserle Mücadelesi ve Kraliyet Görevlerine Dönüş Planları

ORTAYA ÇIKACAĞI TARİH BELLİ OLDU İDDİASI

İngiltere’de yayınlanan The Sunday Times’da yer alan bilgilere göre, Galler Prensesi, kasım ayında, ölen askerler için saygı duruşunda bulunan eşi Prens William, kayınpederi Kral Charles ve kraliyet ailesinin diğer üyelerine “potansiyel olarak” katılmayı umuyor. Kate Middleton, Charles’ın doğum günü kutlamasına katıldığında oldukça kilo kaybetmişti.

Kate Middleton'ın Kanserle Mücadelesi ve Kraliyet Görevlerine Dönüş Planları

William ve Kate’in Kensington Sarayı’ndaki ofisi, bu haberle ilgili yorum yapmazken, çalışanların aralık ayında Kate Middleton’ın ailesiyle birlikte katılacağı geleneksel Noel ilahisi için planlama yapmaya başladıkları iddia ediliyor. Ailenin dünyaya dönük yüzü olarak tanınan ve üstlendiği kraliyet görevlerini büyük bir tutkuyla yerine getiren Kate’in, sağlığına kavuşup geri dönmek için can attığı söyleniyor. Kate Middleton, hamisi olduğu Wimbledon’ın finaline ve ödül törenine kızı Prenses Charlotte ile katılmıştı.

Mart ayında açıklanmayan bir kanser türü nedeniyle tedavi gördüğünü duyurmasından bu yana, Kate Middleton nadiren kamuoyu önüne çıktı. Kate’in 22 Mart’taki video mesajını, haziran ayında yaptığı bir açıklama ve Windsor’da bir ağacın altında çekilen bir portresi takip etti.

Kate Middleton'ın Kanserle Mücadelesi ve Kraliyet Görevlerine Dönüş Planları

BİRKAÇ GÜN HALKIN KARŞISINA ÇIKTI, SONRA TEDAVİYE GERİ DÖNDÜ

Prenses, daha sonra Kral’ın doğum gününü onurlandıran yıllık Trooping the Colour geçit törenine de ailesinin yanında katıldı. Bu törene beyaz bir elbiseyle katılan Kate Middleton’ın zayıflamış hali dikkatlerden kaçmadı. Temmuz ayında Kate, kızı Prenses Charlotte ve kız kardeşi Pippa Middleton ile birlikte en sevdiği spor etkinliği olan Wimbledon tenis şampiyonasına katılacak kadar iyi hissetti. Haziran ayında durumuyla ilgili bir açıklama yapan prenses, tedavisinin birkaç ay daha süreceğini belirtmişti.

Ertesi ay, eşi William ile 2024 Paris Olimpiyatları’nda başarı gösteren İngiliz sporcuları öven ortak bir video çektiler. Ancak Kate’in kamu görevlerine dönüşü için kesin bir tarih verilmedi. Saraya yakın kaynaklar, tüm önceliğini kanseri yenmeye veren prensesin bu konuda zorlanmaması gerektiğini vurguluyor.

ASLINDA ÇALIŞMAYA HİÇ ARA BİLE VERMEDİ

Kate’in ocak ayında geçirdiği karın ameliyatının ardından, şubat sonunda kemoterapiye başlamasının üzerinden altı aydan fazla bir süre geçti. Haziran ayında konuyla ilgili açıklama yapan Kate, tedavisinin hala “birkaç ay daha” süreceğini belirtmişti. Saray kaynakları, Kate’in yaz boyunca görevlerini aksatmadığını, evden çalışarak personeliyle sık sık toplantı yapıp her şeyden haberdar kalmaya çalıştığını ifade ediyor.

Kate Middleton'ın Kanserle Mücadelesi ve Kraliyet Görevlerine Dönüş Planları

Kate Middleton’ın Kanserle Mücadelesi ve Kraliyet Görevlerine Dönüş Planları
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx