1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kathy Bates Emekliliğini Açıkladı: 50 Yıllık Kariyere Veda

Kathy Bates Emekliliğini Açıkladı: 50 Yıllık Kariyere Veda

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kathy Bates Emekli Olacağını Açıkladı

Kathy Bates Emekli Olacağını Açıkladı

“Bu benim hayatım haline geldi. Bazen sahip olduğum bu yeteneği kıskanıyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum. Ve sadece hayatımı geri istiyorum” Bu içten itiraf, önümüzdeki hafta yeni dizisi Matlock ile ekranlara dönmeye hazırlanan Kathy Bates’ten geldi. Hollywood’un en efsanevi isimlerinden biri olan Kathy Bates, birkaç gün önce emekli olacağını duyan hayranlarını üzüntüye boğdu.

50 Yıllık Kariyerine Veda Ediyor

50 Yıllık Kariyerine Veda Ediyor

Elli yıla yayılan muazzam bir kariyerin ardından Kathy Bates, CBS’in yeni dizisi Matlock‘un çekimlerini tamamladıktan sonra oyunculuk mesleğine veda edeceğini duyurdu. 76 yaşındaki usta oyuncu, 1986-1995 yılları arasında Andy Griffith’in başrolünde yer aldığı orijinal Matlock dizisinin yeniden çevriminde Madeline Matlock karakterini canlandıracak.

Son Rolüyle Ekrana Gelmeye Hazırlanıyor

Son Rolüyle Ekrana Gelmeye Hazırlanıyor

Kathy Bates, kariyeri boyunca birçok önemli rol üstlenerek büyük yeteneğiyle zorlu karakterleri başarıyla beyaz perdeye taşımıştır. Parlak kariyeri boyunca sayısız ödül kazanan Bates, bir Oscar, iki Emmy ve iki Altın Küre ile taçlandırıldı. The New York TimesMatlock‘un pilot senaryosu eline ulaştı ve bu, onun canlandıracağı son rol olmasına karar verdiğini ortaya koydu.

“Bu Benim Son Dansım”

“Bu Benim Son Dansım”

Bates, kariyerinin başlarında karşılaştığı zorlukların, Matlock dizisinde canlandırdığı karakterin yaşadığı kötü durumu yansıttığını ifade etti. “Uğruna dua ettiğim, çalıştığım, tırnaklarımla kazıya kazıya yükseldiğim her şeyi birdenbire kullanmam isteniyor. Ve bu çok yorucu.” diyerek emeklilik kararının arkasında durduğunu vurguladı. Son günlerdeki değişen görüntüsü ile de dikkat çekti.

Yürüyemeyecek Hale Gelince 45 Kilo Verdi

Yürüyemeyecek Hale Gelince 45 Kilo Verdi

Bates, son altı ya da yedi yıl içinde toplamda 45 kilo verdiğini, bu değişimin tamamen kendi çabasıyla gerçekleştiğini ve popüler zayıflama ilaçlarını kullanmadığını belirtti. “Üniversiteden beri bu kadar zayıf olmadım” diyen efsane isim, aldığı kiloların artık yürüyüşünü ve oturup kalkmasını zorlaştırdığını ifade etti.

Büyük Sağlık Sorunlarıyla Mücadele Etti

Büyük Sağlık Sorunlarıyla Mücadele Etti

“Mümkün olan her an oturmak zorundaydım. Yürümek benim için çok zordu. Bu kadar formdan düşmeme izin verdiğim için utanıyorum ama şimdi muazzam bir enerjim var.” diyerek diyabet hastalığına yakalanmaktan kurtulduğunu söyledi. Kathy Bates, yeni dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanırken, bu projeden sonra emekliliğini ilan etti.

Kathy Bates Emekliliğini Açıkladı: 50 Yıllık Kariyere Veda

“Eğer Bir Güzellik Kraliçesi Gibi Görünseydim…”

“Eğer Bir Güzellik Kraliçesi Gibi Görünseydim...”

Kathy Bates, klasik Hollywood yıldızlarının güzellik standartlarına uymadığını, ancak büyük yeteneği sayesinde önemli projelerde yer almayı başardığını vurguladı. “Bu işe girerken her zaman bunun biraz zaman alacağını biliyordum çünkü ben bir güzellik kraliçesi değildim.” şeklinde konuşan Bates, yaşına rağmen başrol almaya devam etmesinin ironik bir durum olduğunu ifade etti. “Güzellik kraliçesi gibi olup da yaş ayrımcılığı yüzünden artık çalışmayan arkadaşlarımı gördüğümde içimden göz kırptığımı söylemeliyim; benim durumumda ise zaten öyle görünmediğim için uzun yıllar çalışmaya devam edebildim.” diyerek kariyer yolculuğunu özetledi.

Kathy Bates Emekliliğini Açıkladı: 50 Yıllık Kariyere Veda
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx