USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kathy Bates’ten Emeklilik İtirafı ve Sağlık Durumu

Kathy Bates’ten Emeklilik İtirafı ve Sağlık Durumu

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kathy Bates’ten Duygu Dolu Bir İtiraf

“Bu benim hayatım haline geldi. Bazen sahip olduğum bu yeteneği kıskanıyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum. Ve sadece hayatımı geri istiyorum.” Bu içten itiraf, önümüzdeki hafta yeni dizisi Matlock ile ekranlara dönmeye hazırlanan Kathy Bates’ten geldi.

Emeklilik Kararıyla Hayranlarını Üzdü

Emeklilik Kararıyla Hayranlarını Üzdü

Hollywood’un en efsanevi yüzlerinden biri olan Kathy Bates, birkaç gün önce emekli olacağını duyurarak hayranlarını derinden üzdü.

50 Yıllık Efsane Kariyerine Veda

50 Yıllık Efsane Kariyerine Veda

Yarım yüzyılı aşkın bir kariyerin ardından, Kathy Bates, CBS’in yeni dizisi Matlockun çekimlerini tamamladıktan sonra oyunculuk mesleğine veda edeceğini açıkladı. 76 yaşındaki usta oyuncu, 1986-1995 yılları arasında Andy Griffith’in başrolünde yer aldığı orijinal Matlock dizisinin yeniden çevriminde Madeline Matlock karakterine hayat verecek.

Unutulmaz Rolleri ve Başarıları

50 yılı aşkın kariyerinde, Kathy Bates önemli rolleri ustalıkla canlandırmış ve büyük yeteneğiyle zorlu karakterleri izleyiciye etkili bir şekilde sunmuştur.

Son Rolüyle Geri Dönüyor

Son Rolüyle Geri Dönüyor

Kathy Bates, parlak kariyeri boyunca sayısız ödül ve adaylık elde ederken, bir Oscar, iki Emmy ve iki Altın Küre ödülü kazanmış bir sanatçıdır. The New York Times’a verdiği röportajda, kariyerine son vermeye hazır olduğunu belirtti. Menajerine emeklilik kararını açıkladıktan kısa bir süre sonra Matlockun pilot senaryosunu aldığını ve bu projede canlandıracağı son rol olmasına karar verdiğini açıkladı.

Değişen Görünümü ve Sağlığı

Değişen Görünümü ve Sağlığı

Kathy Bates, son yıllarda değişen görünümüyle de dikkat çekmekte. Ünlü oyuncunun verdiği kiloların sırrı da merak konusu oldu.

“Bu Benim Son Dansım”

“Bu Benim Son Dansım”

Kariyerinin başlarında karşılaştığı adaletsizliklerin, Matlock dizisinde canlandırdığı karakterin yaşadığı zorluklarla örtüştüğünü belirten Kathy Bates, “Uğruna dua ettiğim, çalıştığım, tırnaklarımla kazıya kazıya yükseldiğim her şeyi birdenbire kullanmam isteniyor. Ve bu çok yorucu.” diyerek emeklilik kararının arkasında duracağını vurguladı.

Sağlık Sorunları ve Kilo Verme Süreci

Sağlık Sorunları ve Kilo Verme Süreci

Bates, son altı veya yedi yılda toplamda 45 kilo verdiğini, bu değişimin tamamen kendi çabasıyla gerçekleştiğini ve popüler zayıflama ilaçlarını kullanmadığını vurguladı. “Üniversiteden beri bu kadar zayıf olmadım.” diyerek, aldığı kiloların artık yürümesine ve oturup kalkmasına engel olduğunu ifade etti.

Sağlık Durumunda Gelişmeler

Sağlık Durumunda Gelişmeler

“Mümkün olan her an oturmak zorundaydım. Yürümek benim için çok zordu. Bu kadar formdan düşmeme izin verdiğim için utanıyorum ama şimdi muazzam bir enerjim var.” diyerek, diyabet hastalığına yakalanmaktan da kurtulduğunu söyledi. “Bu yıllardır sahip olduğum en iyi sağlık durumu ve çok minnettarım. Bu bir mucize.” şeklinde konuştu. Kathy Bates, geçmişte yumurtalık kanseri ve meme kanseri ile mücadele etmişti.

Güzellik ve Yetenek Üzerine Düşünceler

Güzellik ve Yetenek Üzerine Düşünceler

“Eğer bir güzellik kraliçesi gibi görünseydim, bu yaşıma kadar çalışamazdım.”

O, güzelliği değil, yeteneği ile bir yıldız haline geldi. Klasik Hollywood yıldızlarının görüntüsüne sahip olmayan Kathy Bates, büyük yeteneği sayesinde önemli projelerde yer almayı başardı. Daha önce “Bu işe girerken, bunun biraz zaman alacağını biliyordum çünkü ben bir güzellik kraliçesi değildim.” demişti. Yaşına rağmen başrol almaya devam eden Bates, bunu da acı bir ironiyle ifade etti: “Güzellik kraliçesi gibi olup da yaş ayrımcılığı yüzünden artık çalışmayan arkadaşlarımı gördüğümde içimden göz kırptığımı söylemeliyim; benim durumumda ise zaten öyle görünmediğim için uzun yıllar çalışmaya devam edebildim.”

Kathy Bates’ten Emeklilik İtirafı ve Sağlık Durumu
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx