USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kelsey Parker’ın Hayata Dönüşü ve Yeni Aşkı

Kelsey Parker’ın Hayata Dönüşü ve Yeni Aşkı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Hayata Dönüş: Kelsey Parker’ın Hikayesi

Yeniden Hayata Dönüş: Kelsey Parker'ın Hikayesi

Herkes derin bir üzüntü yaşadı ama kimse gencecik karısının acısını hissetmedi. Aslında her ikisi de hastalığın sonunun nereye gideceğini biliyordu. Doktorlar, tedavinin başında onlara şanslarının çok az olduğunu açıkça belirtmişti. Ancak son ana kadar içlerindeki umuda sıkı sıkıya tutundular. Ama yine olmadı… Genç müzisyen, hayata doyamadan bu dünyaya veda etti. Karısı ise bir yandan acısını yaşarken, diğer yandan iki küçük çocuğunu büyütmeye çalıştı. Aradan geçen zamanda bir aşk denemesi yaşadı ama aradığı o değildi.

Kelsey Parker'ın Hayata Dönüşü ve Yeni Aşkı

Sonunda genç kadından gelen haberler, onun yaşadığı büyük acının ardından hayata döndüğünü ve kalbinin kapılarını yeni bir aşka açtığını gösterdi.

Kelsey Parker'ın Hayata Dönüşü ve Yeni Aşkı

‘Yeni Sevgilim Beni Kocam Gönderecek, Biliyorum’

Bu hikayenin başından beri takip edenler, The Wanted adlı müzik grubuyla tanınan Tom Parker ve eşi Kelsey Parker’ın başına gelenleri tahmin etmişlerdir. Nadir rastlanan ve hızlı ilerleyen beyin kanserine yakalanan Tom Parker, 2022 yılında yalnızca 33 yaşındayken hayatını kaybetti. Geride, 2019 yılında evlendiği eşi Kelsey Parker ve daha yeni yeni yürüyüp konuşmaya başlayan iki çocuğu kaldı. Kendisi de daha 30’lu yaşlarının başında olan Kelsey Parker’ın bu büyük acıyla başa çıkması hiç de kolay olmadı. Geçen iki yıl boyunca dayanılmaz zorluklar ve çalkantılar yaşadı. Ancak son sosyal medya paylaşımına bakılırsa Kelsey Parker, artık tam anlamıyla hayata döndü. Bunu sağlayan ise yeni başlayan romantik ilişkisi.

Kelsey Parker’ın itirafına göre, onu bu kadar mutlu eden yeni sevgilisini kendisine gönderen kişi yine genç yaşta ölen kocası Tom Parker! Kocası Tom Parker’ı kaybettikten sonra bir süre elektrik teknisyeni Sean Boggans ile bir ilişki yaşadı Kelsey Parker. Ancak bu ilişki kısa sürdü ve sonuç vermedi.

Kelsey Parker'ın Hayata Dönüşü ve Yeni Aşkı

Ölmüş Kocasıyla Duygusal Bir Bağlantısı Olduğuna İnanıyor

Kelsey Parker, kocası Tom Parker ile hala duygusal bir bağının olduğunu belirtiyor. Geçtiğimiz haziran ayında OK! dergisine verdiği röportajda ilginç bir şekilde, “Biliyorum, Tom bana doğru kişiyi gönderecek!” dedi. Kelsey, kocasını kaybetmesine rağmen aşk bağlarını tamamen koparmadığını ve doğru kişiyi bulma konusundaki umudunu hiç yitirmediğini vurguladı. Genç kadın, “Olması gerektiği gibi olacağını düşünüyorum. Benim için doğru kişiyi bana Tom gönderecek” şeklinde konuştu.

Bu açıklamanın üzerinden birkaç ay geçtikten sonra Kelsey Parker, yeni bir aşka yelken açtığını sosyal medya hesabından duyurdu. Adının Will olduğu ortaya çıkan yeni sevgilisiyle hayatında beyaz bir sayfa açtı. İlginç olan ise çiftin, Tom Parker anısına düzenlenen bir futbol müsabakasında tanışmış olması. O etkinliğin organizasyonu sırasında Kelsey Parker, en büyük yardımı Tom Hunt’tan aldı. Böylece sembolik olarak yeni sevgilisiyle tanışmasına, genç yaşta hayatını kaybeden kocası Tom Parker aracı oldu.

‘Çocuklarım Uyuduktan Sonra Hep Yalnızım’

Kocasını genç yaşta kaybeden Kelsey Parker, bu kaybın ardından hayatına yeni birini alma konusunda tereddütler yaşadığını samimi bir şekilde itiraf etti. Kendisi en çok da iki çocuğunu uyuttuktan sonra yalnızlık hissettiğini belirtti. “Çocuklarım akşamları saat 18:00 gibi yatıyorlar. Gecenin geri kalanında ben bir başıma oluyorum. Yalnızım. İnsanların beni nasıl yargılayacaklarını bilmiyorum. Bir parça mutluluğa sahip olmaktansa tek başıma ve üzgün görünmeyi tercih ederler mi?” dedi. Ancak genç yaşta ölen kocasını unutmadığını şu sözlerle ifade etti: “Ben zaten Tom ile evliyim. Ama bu hayatta değil, başka bir boyutta. O artık burada yanımda değil.”

Kelsey Parker'ın Hayata Dönüşü ve Yeni Aşkı

Alyansını Çıkarıp Bir Kutuda Sakladı

Şu anda kimseyle evli olmadığını hatırlatan Kelsey Parker, “Tom ile birlikte geçirdiğimiz mutlu zamanları hatırlıyorum. Artık kendime ve çocuklarıma odaklanmam gerektiğini düşünüyorum ve ileriye bakmak istiyorum” dedi. Kendisi için çok zor olsa da Tom Parker’ın alyansını da parmağından çıkararak kendi alyansıyla birlikte bir kutuya koydu ve sakladı.

Kelsey Parker'ın Hayata Dönüşü ve Yeni Aşkı

Bir Gün Hayatımı Yaşayıp Sonra Yargılasınlar

Birbirlerinin gençlik aşkı olan Tom ve Kelsey Parker, 2018 yılında evlendi. Kızları Aurelia Rose bir yıl sonra, oğulları Bodhi ise 2020 yılında dünyaya geldi. Ancak mutluluklarını Tom Parker’ın yakalandığı hastalık gölgeledi. Genç müzisyen, 2022 yılında 33 yaşındayken hayata veda etti. O sırada Kelsey de sadece 32 yaşındaydı. Kelsey, “Tom öldüğünde ben 32 yaşındaydım. Bazı insanlar ilk büyük aşklarını bu yaşta yaşamaya başlıyor. Benim yaşımda çocuk bile dünyaya getirmemiş oluyorlar. Tom ile 19 yaşımda tanıştığım ve muhteşem bir evlilik yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum” dedi. Ancak Tom Parker’ın ölümünden sonra hayatının bu safhasının kendisi için kapandığını da saklamadı. “O zaman insanlar benden ne istiyor?” diye sordu. Ardından sözlerini şöyle sürdürdü: “Eşini kaybetmiş kadınların yeni biriyle tanışmalarıyla ilgili çok fazla yargılayıcı yaklaşım var. Ama aynı durumdaki erkeklerin hayatlarına yeni birini katmasına çok fazla tepki verilmiyor. Bence eşini kaybeden kadınlara yönelik çok fazla damgalama ve olumsuzluk olduğunu düşünüyorum.” Ancak görünüşe göre Kelsey Parker, artık tüm bu ikilemleri geride bıraktı ve yeni aşkına kollarını açmaya hazır.

Kelsey Parker’ın Hayata Dönüşü ve Yeni Aşkı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx