1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kevin Bacon ve Kyra Sedgwick’in 36 Yıllık Aşkı

Kevin Bacon ve Kyra Sedgwick’in 36 Yıllık Aşkı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşk ve Evlilik: Kevin Bacon ve Kyra Sedgwick’in 36 Yılı

Aşk ve Evlilik: Kevin Bacon ve Kyra Sedgwick'in 36 Yılı

Aşkların ve evliliklerin çoğu zaman uzun ömürlü olmadığı gösteri dünyasında, Kevin Bacon ve Kyra Sedgwick, 36 yıl süren mutlu bir evlilikle bu klişeyi adeta yıktılar. Geçtiğimiz gün, bu sevgi dolu çift, evliliklerinin 36. yıl dönümünü kutladı.

Hollywood’un en uzun soluklu ve en samimi evliliklerinden birine imza atan Kevin Bacon ve Kyra Sedgwick çifti, 36. yıl dönümlerini coşkuyla kutladı.

BİRLİKTE YAŞLANDILAR… ÖZEL GÜNLERİNİ MÜZİKLE KUTLADILAR

BİRLİKTE YAŞLANDILAR... ÖZEL GÜNLERİNİ MÜZİKLE KUTLADILAR

Yıl dönümleri için dışarı çıkmaya hazırlanan çift, Instagram hesaplarından paylaştıkları tatlı bir video ile birbirlerine olan ölümsüz aşklarını şarkı söyleyerek kutladılar. Videoda, 59 yaşındaki Sedgwick makyaj yaparken, 66 yaşındaki Bacon elinde gitarla odaya giriyor. Sedgwick, gitmeye neredeyse hazır olduğunu söylerken, Bacon gitarı çalmaya başlıyor ve ona romantik bir şarkı söylüyor.

Gösteri dünyasının parıltısından uzak, huzurlu bir hayat süren çiftin, iki yetişkin çocuğu var.

Aşkın Başlangıcı: Lemon Sky

Aşkın Başlangıcı: Lemon Sky

Travis (35) ve Sosie (32) adında iki yetişkin çocuğa sahip olan Bacon ve Sedgwick, 1988 yapımı televizyon filmi Lemon Sky’ın setinde tanışarak aşklarını başlattılar. Bacon, Sedgwick’i yemeğe davet ettiğinde aralarındaki bağın temelleri atılmış oldu. Çift, çıkmaya başladıktan sadece birkaç ay sonra, Aralık 1987’de nişanlandı ve 1988’de de hayatlarını birleştirdi.

Kyra Sedgwick ve Kevin Bacon’ın yolları, birlikte kamera karşısına geçtikleri bir projede kesişmişti.

O YEMEĞE GİTMEDİ AMA…

O YEMEĞE GİTMEDİ AMA...

Kevin Bacon, o yemeğe setteki tüm ekibi davet etmişti ancak en çok Kyra Sedgwick ile buluşmayı iple çekiyordu. Fakat Sedgwick, o gece yemeğe gitmeyip, önceden ayarladığı bir masaj randevusuna gitmeyi tercih etti. Masajdan çıktıktan sonra, Bacon’ın onu beklediğini görecekti. Bacon, o yemeğe gelmeyen Sedgwick’i takip ederek, onunla baş başa kalmayı başarmıştı. Kyra Sedgwick, bu büyük aşkın doğduğu günleri yıllar sonra şöyle anlatmıştı: “Kevin’e aşık olduğumda, gerçekten evlenmek için bir aciliyet varmış gibi hissettim ve bunun nedenini bilmiyorum. O, tam aradığım kişiydi. O ruh eşimdi, o sadece bir taneydi.”

HAYATLARININ ŞOKUNU YAŞAMIŞLARDI

HAYATLARININ ŞOKUNU YAŞAMIŞLARDI

Birlikte geçirdikleri 36 yılın ardından, çift hakkında ilginç bir gerçek ortaya çıktı ve herkesi şaşırttı. İngiltere’de oldukça popüler olan soy araştırması programı “Finding Your Roots” (Köklerini Bulmak) için Bacon ve Sedgwick, birbirleriyle kuzen olduklarını evlendikten yıllar sonra öğrendiler.

ÜNLÜ ÇİFT MEĞER KUZENMİŞ!

Programın sunucusu Henry Louis Gates Jr., Kyra Sedgwick’e stüdyoda bir fotoğraf göstererek, bunun dokuzuncu göbekten kuzeni olduğunu açıkladı. Bu inanılmaz durumu öğrenen Sedgwick, “Biliyordum!” diye bağırdı ve “Birinci dereceden kuzen olmadığımız sürece sorun yok!” şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Kevin Bacon ve Kyra Sedgwick’in 36 Yıllık Aşkı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx