1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kimberley Garner’ın Emlak Satışı ve Yeni Hayat Kararı

Kimberley Garner’ın Emlak Satışı ve Yeni Hayat Kararı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlülerin Emlak Yatırımları ve Yeni Hayat Kararları

Ünlülerin Emlak Yatırımları ve Yeni Hayat Kararları

Birçok ünlü, kazandıkları büyük paralarla geleceğe yönelik sağlıklı yatırımlar yapma yoluna gidiyor. Genellikle bu büyük miktarlar, gayrimenkul sektörüne yöneliyor. Gösteri dünyasından tanıdığınız bazı ünlüler, “emlak zengini” unvanını bu şekilde kazanıyor. İşte, tek bir diziyle şöhrete kavuşmuş olan ve kazandığı parayı gayrimenkule yatıran bir ünlüden bahsedeceğiz.

Kimberley Garner'ın Emlak Satışı ve Yeni Hayat Kararı

Bu ünlü, ülkesi dışında da mülkler edinmiş ve Amerika Birleşik Devletleri’nde göz alıcı bir yazlık ev satın almış. Ancak son zamanlarda önemli yaşam kararları alarak sevgilisinden ayrıldı ve evini de satarak memleketine dönmeye karar verdi. Henüz 33 yaşında olan bu ünlü, her bir odası ayrı bir görsel şölen sunan yazlık evini satışa çıkardı. Gelecek adımı ise memleketine dönüp hayatına orada devam etmek.

TV Ekranından Moda Dünyasına

Bu bahsettiğimiz ünlü, İngiltere’nin en uzun soluklu ve en çok izlenen dizilerinden biri olan Made In Chelsea ile adını duyuran 33 yaşındaki Kimberley Garner. İngiliz yıldız, 2019 yılında satın aldığı Miami’deki yazlık evini satışa çıkardı. Oyunculuğun ardından moda tasarımcılığına yönelen Garner, plaj giyimi koleksiyonu hazırlıyor. Evinin satış fiyatı ise 1.29 milyon dolar olarak belirlendi.

Kimberley Garner'ın Emlak Satışı ve Yeni Hayat Kararı

Kimberley Garner, evini satışa çıkarmadan önce iç mekanında kapsamlı bir renovasyon gerçekleştirdi. Ardından, evin çeşitli bölümlerinde çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaştı. Genellikle yaz aylarını burada geçiren Garner, şimdi bu evi satma kararı almasının ardındaki sebebi de açıkladı. Genç yıldız, bundan böyle tam zamanlı olarak memleketi İngiltere’de, Londra’da yaşamayı planlıyor.

Sevgilisinden Ayrıldı

Bu nedenle her bir odası okyanus manzaralı olan evini elden çıkarmaya karar verdi. Buradan elde edeceği gelirle Londra’da kendisine yeni bir mülk almayı hedefliyor. Kimberley Garner’ın memleketine dönme isteğinin ardında daha duygusal bir sebep yatıyor. Bu durumu bir etkinlikte samimiyetle dile getirdi. Sevgilisiyle yollarını ayırdığını açıklayan Garner, kalbini kıran kişinin ismini gizli tutsa da bu ayrılığın doğru bir karar olduğunu vurguladı.

Kimberley Garner'ın Emlak Satışı ve Yeni Hayat Kararı

  • “Bunu yapmam gerekiyordu, doğrusu buydu. Ayrılığın ardından kendimi gayet iyi hissediyorum,” diye belirtti.
  • Kimberley Garner; son olarak finansçı Andreas Anthis ile olan ilişkisiyle gündeme gelmişti.
  • İkili, geçen yaz sık sık samimi bir şekilde görüntülenmişti.

Garner’ın satışa çıkardığı evinin yatak odaları bile birçok açıdan okyanus manzarası sunuyor. Genç yıldızın evinin bazı odalarından ve balkonundan görünen manzara ise gerçekten nefes kesici. İngiliz yıldız Kimberley Garner, oyunculuktan moda sektörüne geçiş yaparak ağırlıklı olarak plaj giyimi üzerine çalışmalar yapmaktadır.

Kimberley Garner'ın Emlak Satışı ve Yeni Hayat Kararı

Kimberley Garner’ın Emlak Satışı ve Yeni Hayat Kararı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx