1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Klasik Araç Tutkunları Paris Yolunda!

Klasik Araç Tutkunları Paris Yolunda!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Klasik Araç Tutkunları Paris Yolunda!

Farklı markalardaki klasik araçlar, Körfez Yarış Pisti’nde otomobil severler tarafından coşkuyla karşılandı. Pekin’den 18 Mayıs’ta yola çıkan konvoy, Kazakistan, Azerbaycan ve Gürcistan’ı geçtikten sonra 12 Haziran’da Türkiye’ye ulaştı. Konvoyun rotasında Türkiye’nin ardından Yunanistan, San Marino ve İtalya var ve yarışın 37. gününde Fransa’nın başkenti Paris’e ulaşması bekleniyor.

Bu büyük rallide, Türkiye’yi Yaman Besen 1949 model Desoto Coupe ile ve Alican Eriç 1973 model Anadol STC araçlarıyla temsil ediyor. Yaman Besen, Pekin’den yola çıktıklarını ve kazasız belasız Türkiye’ye ulaştıklarını ifade ederek, “Amacımız Paris’i görmek,” dedi. Araçlarının tamamen orijinal olduğunu belirten Besen, yolculuk sırasında yaşadıkları zorluklara rağmen morallerinin yüksek olduğunu söyledi.

Klasik araçlarla böylesine uzun bir yolculuğa çıkmak, hem cesaret hem de büyük bir tutku gerektirir. Yaman Besen ve Alican Eriç’in bu heyecan verici macerası, bizlere klasik otomobillere olan sevginin ne kadar güçlü olabileceğini gösteriyor. Paris’e vardıklarında, bu yolculuğun her anını hatırlayacaklarına eminim.

Klasik Araç Tutkunları Paris Yolunda!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx