USD34,25
EURO37,57
GR. ALTIN2.883,32
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Güzellik
  3. L’Occitane’dan Şenlikli Bir Yılbaşı

L’Occitane’dan Şenlikli Bir Yılbaşı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yılbaşı L’Occitane, Provence’tan ilham alan koleksiyon için ünlü ambalaj dizayncısı Calicot Paris ile bir ortaya geldi. Calicot, Güney Fransa’nın klasik kır deseni “Toile de Jouy”u L’Occitane ambalajlarına uyguladı. L’Occitane’ın marka yüzü olan Aria Mia Loberti ise bu şenlikli yılbaşı seyahatinin onur konuğu oldu. Loberti, L’Occitane’nın 20 yılı aşkın müddettir engellenebilir körlükle ilgili verdiği çabanın de en büyük destekçisi.

L’Occitane yılbaşına özel limited edition koleksiyonlarının ana başlığı Narenciye Yolu.Biyolojik çeşitliliği korumak için INRAE de Corsica ile iştirak kuran L’Occitane’ın kumkuat serisinde cildi beslemek ve korumak için doğal yeşil bir güç, Hindistan cevizi suyuyla yumuşatılmış yumuşak çiçeksi narenciye Combawa serisiyle rahatlama, Luminciana limonu ve çay özlerinin notalarıyla sakinlik, Meyer limonu ve gül ile memnunluk vadediyor.

Yeni L’Occitane Advent Calendar, yılbaşının yaklaştığını müjdeliyor. Narenciye bahçelerinden geçen lüks bir tren seyahatinden ilham alan takvim, çok özel duyusal sürprizler içeriyor. Her ayrıntısı ihtimamla hazırlanmış takvimlerin içini dilediğiniz armağanlarla doldurabilirsiniz.

İkonik L’Occitane Eserlerinin Seyahat Boyları

Klasik Yılbaşı Takvimi, yılbaşı sevincinin gerçek bir kutlaması kabul ediliyor. Provence ruhunu çağrıştıran büyüleyici çizimlerle tasarlanan takvim, en çok satan Badem Duş Yağı’ndan Shea Yağı El Kremi’ne kadar ikonik L’Occitane eserlerinin minilerini içeriyor.


Sürdürülebilir Yılbaşı Takvimi

L’Occitane’in sürdürülebilirliğe olan bağlılığı doğrultusunda, sonlu sayıda üretilen 2024 Reusable Advent Calendar (Yeniden Kullanılabilir Yılbaşı Takvimi), etraf şuuruna sahip alışveriş yapanlar için niyetli bir seçim. İçinde özel bir eser seçkisi yer alan takvimi ustalıkla katlanıp seyahat makyaj masasına dönüştürerek yıllarca kullanılabilirsiniz. Takvimin içinde ayrıyeten biribirinden özel farklı makyaj çantaları da bulmak mümkün.

Gözde cilt bakımı favorilerinden, Immortelle Divine Cream ve Immortelle Overnight Reset Serum’dan, beden bakımı favorilerinden Almond Shower Oil ve Shea Butter Hand Cream’e kadar her değerli eseri içeriyor.

L’Occitane’dan Şenlikli Bir Yılbaşı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx