1. Haberler
  2. Magazin
  3. Marcus Jordan ve Larsa Pippen’in Aşk Hikayesi: İlişkinin Başlangıcı ve Sonu

Marcus Jordan ve Larsa Pippen’in Aşk Hikayesi: İlişkinin Başlangıcı ve Sonu

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Bir Aşk Hikayesi

Yeni Bir Aşk Hikayesi

Bu öykünün kadın kahramanı 50 yaşında ve oldukça ilginç bir hayat hikayesine sahip. Ünlü bir sporcu olan kocasından boşandıktan sonra yeni aşklara yelken açtı. Fakat, sonunda yolu belki kendisinin bile beklemediği bir ilişkiye uzandı; eski kocasının takım arkadaşlarından birinin oğlu ile. Bu ünlü, eski kocasıyla birlikte ailece görüştükleri dönemde çocukluğunu bildiği genç adamla aşka düştü. Kendisi de baba mesleğini seçen 33 yaşındaki genç adamın babası ise bu ilişkiye pek sıcak bakmadı.

İki aşık, herkese inat nişanlandı; ancak yolları evliliğe ulaşamadı ve ayrıldılar. Genç adam, babasının gelin olarak istemediği nişanlısından ayrıldıktan sonra ilk kez sessizliğini bozdu ve söyledikleriyle herkesi şaşırttı.

Marcus Jordan ve Larsa Pippen'in Aşk Hikayesi: İlişkinin Başlangıcı ve Sonu

İNATLA EVLENMEK İSTEDİLER

Bu ilişkiyi takip edenler, bir dönem basketbol sahalarında fırtına gibi esen Michael Jordan’ın oğlu Marcus ile Larsa Pippen’den bahsettiğimizi anlamıştır. Michael Jordan’ın basketbol oynadığı dönemde, onunla aynı sahalarda top koşturmuş olan takım arkadaşı Scottie Pippen’in eski eşi olan Larsa Pippen ile kurulan bu ilişki, sadece yaş farkından değil, aynı zamanda Michael Jordan’ın oğlu Marcus’un bu ilişkiye olan bakış açısından dolayı da tartışmalara yol açtı.

Marcus ile Larsa, bir süre inatla aşklarını sürdürdüler. Hatta nişan yüzüklerini parmaklarına takmaktan çekinmediler. Fakat, başlangıçta her ikisi de bu ilişkiyi çok istiyor olsalar da evlenmeden yollarını ayırdılar. Bu olayın üzerinden aylar geçmesine rağmen, Larsa Pippen ve Marcus Jordan bu konuda konuşmamayı tercih ettiler. Nihayetinde Marcus Jordan, kendini tutamayarak bir hayranına eski nişanlısı hakkında çarpıcı sözler sarf etti.

‘ONU SOKAKLARA, AİT OLDUĞU YERE GERİ GÖNDERDİM’

Marcus Jordan, geçtiğimiz cuma günü bir grup arkadaşıyla çıktığı gezide çekilen fotoğraflarını sosyal medya sayfasında paylaştı. Bu paylaşım üzerine bir takipçisi Larsa Pippen’in nerede olduğunu sordu. Marcus Jordan, bu soruya verdiği yanıtla herkesi şaşırttı: “Onu sokaklara, ait olduğu yere gönderdim.” Bir başka takipçisi Larsa Pippen ile barışmasını önerdiğinde ise Marcus Jordan, “Ben böyle iyiyim…” diyerek durumu netleştirdi.

Marcus Jordan ve Larsa Pippen'in Aşk Hikayesi: İlişkinin Başlangıcı ve Sonu

HIZLI BAŞLADI, KISA SÜRDÜ: Marcus Jordan ile Larsa Pippen, geçen yılın ocak ayında ilişkilerini sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Ancak, bu ilişki uzun ömürlü olmadı.

Marcus Jordan, eski nişanlısını çoktan unuttuğunu ve Ashley Stevenson ile flört ettiğini Instagram paylaşımlarıyla duyurdu.

Marcus Jordan’ın “Larsa Pippen nerede?” sorusuna verdiği “Onu sokaklara gönderdim” yanıtı, eski sevgilisine yaptığı iğneli bir gönderme olarak algılandı. Çünkü Pippen, bu ayrılığın ardından kendini gece hayatına bırakmış durumda. Hatta katıldığı bir sohbet programında, Marcus Jordan ile ayrıldıklarını net olarak onayladı ve geleceğine odaklandığını söyledi. Artık ne Marcus’u görmek istediğini ne de yeni bir sevgili aradığını da sözlerine ekledi.

Marcus Jordan ve Larsa Pippen'in Aşk Hikayesi: İlişkinin Başlangıcı ve Sonu

ESKİ KOCASIYLA EVLİYKEN AİLE DOSTUNUN OĞLUYDU

Oysa Larsa Pippen ile Marcus Jordan, ilişkilerinin başında birbirlerine fazlasıyla sahipleniyorlardı. Michael Jordan’ın, Larsa Pippen’i istememesinin birçok önemli nedeni var. Tek sorun, oğlu ile arasındaki yaş farkı değil. Öncelikle Michael Jordan, Larsa Pippen’in eski eşi Scottie ile aynı sahalarda oynamıştı. O dönemde Jordan ailesi ile Pippen çifti sık sık bir araya geliyorlardı. Yani Larsa Pippen, nişanlanıp ayrıldığı Marcus’un çocukluğunu biliyordu. Ancak yıllar sonra birbirleri için aşka düşmelerine engel olamadılar.

Marcus Jordan ve Larsa Pippen'in Aşk Hikayesi: İlişkinin Başlangıcı ve Sonu

Marcus’un Larsa’ya bir nişan yüzüğü vermesi, bu tutkulu ilişkinin önemli bir dönüm noktasıydı. Michael Jordan, ayaküstü verdiği bir röportajda bu ilişkiye sıcak bakmadığını açıkça ifade etti. Larsa Pippen ise bir zamanlar çocukluğunu bildiği Marcus ile evlenmekte son derece kararlıydı. Bunu da US Weekly’ye verdiği demeçte, “Sanırım evli olmayı seviyorum,” diye belirtti. Ardından, “Kesinlikle yeniden evleneceğimi hissediyorum,” şeklinde sözlerine devam etti. Larsa Pippen, ailesinin karşı olmasına rağmen Marcus Jordan ile evleneceğini vurguladı. Ancak birkaç ay önce “O adamla mutlaka evleneceğim,” diye konuşsa da bu amacına ulaşamadı.

Marcus Jordan ve Larsa Pippen'in Aşk Hikayesi: İlişkinin Başlangıcı ve Sonu

Bu noktadan sonra, gelin eski çiftin aşk hikayesinin detaylarına bir göz atalım.

Marcus Jordan ve Larsa Pippen'in Aşk Hikayesi: İlişkinin Başlangıcı ve Sonu

ESKİ KOCASI DA BU EVLİLİĞİ İSTEMEDİ: Bu arada, çiftin evlenmesini istemeyen tek kişi Marcus’un babası değildi. Larsa Pippen’in eski eşi Scottie de bu evliliği istemediğini açıkça belirtti.

‘HAYIR’ DEYİP BİR KAHKAHA ATTI

Geçtiğimiz yaz, karısı Yvette Prieto ile Paris’te gazetecilerle karşılaşan Michael Jordan, oğlu Marcus’un ilişkisine ve Larsa Pippen ile olası bir evliliğine onay verip vermediğini sorduğunda, tek kelimeyle yanıt verdi: “Hayır!” Ardından büyük bir kahkaha attı. Ancak Marcus’a bu durum sorulduğunda genç adam, “Babam alkollüydü ve şaka yaptı,” diyerek durumu yumuşatmaya çalıştı. Hatta “Babam bana mesaj atıp o konuşmayı anlattı ve paparazziye şaka yaptığını söyledi,” şeklinde ekledi.

Marcus Jordan ve Larsa Pippen'in Aşk Hikayesi: İlişkinin Başlangıcı ve Sonu

Larsa Pippen’in eski kocası Scottie ile evliliğinden 22 yaşında Scotty Jr., 21 yaşında Preston, 18 yaşında Justin ve 14 yaşında Sophia adında dört çocuğu bulunmaktadır.

Marcus Jordan ve Larsa Pippen'in Aşk Hikayesi: İlişkinin Başlangıcı ve Sonu

Marcus Jordan ve Larsa Pippen’in Aşk Hikayesi: İlişkinin Başlangıcı ve Sonu
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx