1. Haberler
  2. Magazin
  3. Margot Robbie’nin Hamilelik Haberi ve Kariyer Başarıları

Margot Robbie’nin Hamilelik Haberi ve Kariyer Başarıları

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Margot Robbie’nin Büyüleyici Yolculuğu

Margot Robbie'nin Büyüleyici Yolculuğu

Aylardır tüm dünyayı dolaşan Margot Robbie, Barbie kıyafetleriyle adeta gösteri dünyasını pembeye boyadı. Oscar ödüllerinde yaşadığı hayal kırıklığına rağmen, performansı oldukça başarılıydı; fakat adaylık alamadı. Bu durum, onun Oscar gecesinde göz kamaştıran en şık isimlerden biri olmasını engellemedi. Filmin yapımcıları arasında yer alan Robbie, Barbie’nin büyük başarısıyla servetine servet katmayı başardı.

Karnı belirginleşen Margot Robbie, yapımcılığını üstlendiği filmin galasına karnı burnunda katıldı.

Hayatının En Tatlı Heyecanı

Hayatının En Tatlı Heyecanı

Özel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih eden Robbie, film setleri, ödül törenleri ve kırmızı halılar dışında pek görünmemesiyle tanınıyor. Ancak bugünlerde hayatının en tatlı heyecanını yaşıyor. Temmuz ayında bebek beklediği haberi ortaya çıkan 34 yaşındaki Robbie, eşi Tom Ackerley ile birlikte yapımcılığını üstlendikleri My Old Ass filminin ilk gösterimine katıldı. Üzerine oturan dar gri elbisesiyle karnını gururla sergileyen Margot Robbie, ışıl ışıl parlayarak filmin başrol oyuncularıyla birlikte kırmızı halıda gülümseyerek poz verdi.

Hamilelik Haberi ve Rahatlama

Hamilelik Haberi ve Rahatlama

Çifte yakın kaynaklar, Temmuz ayında People dergisine Robbie ve Ackerley’nin ilk çocuklarını beklediğini doğruladı. Hamilelik haberinin ortaya çıkmasının ardından çifti rahatlamış durumda buldukları belirtildi.

Ünlü çift, Wimbledon finalini böyle seyretmişti.

Aslında, ünlü çiftin aile kurma isteği, evlendiklerinden beri vardı ve ilişkilerinin başından beri anne-baba olma hayalini kurdukları söyleniyordu. Özel hayatlarına fazla dikkat ettikleri için hamilelik haberini uzunca bir süre gizli tutan çift, Robbie’nin karnı büyümeye başlayınca bu durumu saklayamaz hale geldiler.

Film Setinde Başlayan Aşk

Film Setinde Başlayan Aşk

Margot Robbie ve Tom Ackerley, 2013 yılında Suite Française filminin çekimlerinde tanıştı. Ackerley, o dönemde yönetmen yardımcısıydı ve Robbie de filmde kamera karşısına geçiyordu. Çift, 2016 yılında gizli bir törenle evlendi. Birçok ünlünün aksine, özel hayatlarına oldukça önem veren ve sosyal medyada aşk pozları paylaşmayan çift, evlilikleriyle birlikte iş konusunda da ortak oldular. Margot Robbie ve Tom Ackerley, LuckyCap Entertainment adında bir şirket kurarak, Robbie’nin başrolünü oynadığı I, Tonya, Birds of Prey ve Barbie gibi birçok filmin yapımcılığını üstlendiler.

Aşkın Başlangıcı ve İlk Düşünceler

Aşkın Başlangıcı ve İlk Düşünceler

Margot Robbie, Tom Ackerley ile tanışmadan önce evlenmeyi pek de düşünmediğini itiraf etti. Evlendikten yıllar sonra, aşklarının başlangıcını şöyle anlattı: “Çok uzun zamandır arkadaştık. Ona hep aşıktım ama ‘Tom beni asla sevmez’ diye düşünüyordum.” Oysa ki, Robbie’nin duyguları karşılıklıydı ve çift, 2014’te başlayan ilişkilerini iki yıl sonra nikah masasına taşımıştı. Özel hayatlarını büyük ölçüde gözlerden uzak tutan çift, düğünlerinden neredeyse tam bir yıl sonrasına kadar, 2017’ye kadar kırmızı halıda birlikte yürümedi.

Margot Robbie, 2016’da evliliğiyle ilgili verdiği nadir röportajlardan birinde, “Bu sektördeki diğer çiftlerden öğrendiğim en yararlı şey, kocanızla birbirinizi görmeden üç haftadan fazla zaman geçirmemeniz gerektiği oldu” demişti.

Aşk ve İş Ortaklığı

Aşk ve İş Ortaklığı

Kocasıyla hem hayatını paylaşan hem de birlikte iş kuran güzel yıldız, “Eşinizle birlikte iş yapmanın büyük bir savunucusuyum” diyerek, “Evli olmak aslında şimdiye kadarki en eğlenceli şey; hayat bir şekilde çok daha eğlenceli hale geldi. Birinin eşi olmak gibi bir sorumluluğum var ve bu konuda hep daha iyi olmak istiyorum” sözlerini kullanmıştı.

Margot Robbie’nin Hamilelik Haberi ve Kariyer Başarıları
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx