USD34,26
EURO37,16
GR. ALTIN3.010,39
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Mariah Carey’nin Aile Trajedisi ve Sahneye Dönüşü

Mariah Carey’nin Aile Trajedisi ve Sahneye Dönüşü

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

55 yaşındaki ünlü sanatçı Mariah Carey, son dönemde karşılaştığı büyük aile trajedisiyle derinden sarsıldı. Sadece bir ay önce yaşanan bu acı olayların ardından, Carey tartışmalı bir kararla müzik kariyerine geri dönmeye karar verdi. Eski eşi Nick Cannon, Carey’nin bu zor günlerinde “Büyük acısına dayanmak için ikiz çocuklarımıza sarılıyor” diyerek onun hislerine tercüman oldu.

Mariah Carey'nin Aile Trajedisi ve Sahneye Dönüşü

Mariah Carey, dün gece Brezilya’nın Sao Paulo kentinde sahne aldı. Derin yırtmaçlı, göz alıcı kırmızı bir elbise giyen Carey, sahne için her zamanki gibi özenle hazırlandı. Sanatçı, hiçbir şey olmamış gibi sahneye çıkarak hayranlarına en sevdikleri şarkılarını seslendirdi.

Mariah Carey'nin Aile Trajedisi ve Sahneye Dönüşü

Konsere Dönüşü Tartışma Yarattı

Carey’nin bu kadar büyük bir acının ardından sahneye çıkması, sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Bazı kullanıcılar, onun kararını desteklerken, diğerleri bu durumu eleştirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Belki de ben de onun bu kadar çabuk işine dönmemesi gerektiğini söyleyenlerden biri olabilirdim. Ama ben de birkaç ay önce babamı kaybettim ve onu anlıyorum. Babamın öldüğü gün işe gittim. Çünkü çalışmak beni meşgul ediyor. Belki o da bunu yaptı” diyerek kendi deneyimini paylaştı.

  • Bazı kullanıcılar, Carey’nin muhtemelen finansal yükümlülükleri nedeniyle sahneye çıkmak zorunda olduğunu hatırlattı. “Bu işte çok büyük paralar söz konusu, yapılan anlaşmalar var. O da buna uymak zorunda” şeklinde yorumlar geldi.
  • Diğerleri ise “Mariah Carey’nin zaten çok parası var. Onun paraya ihtiyacı yok ki” diyerek ünlü sanatçının erken sahneye çıkmasını eleştirdi.

Destekleyen ve Eleştiren Görüşler

Ayrıca, Carey’nin eski nişanlısı James Packer’dan ayrıldıktan sonra turnesini iptal ettiğini hatırlatanlar da oldu. Bir kullanıcı, ünlü “Gösteri devam etmeli” sözünü hatırlatarak, “Yas tutmak için bu kadar vakit ayırmak çok abartılı. Özellikle de oturup ağlamaktan başka yapacak bir şeyin olmadığında. İnsan yakını öldüğünde hayatını durdurmalı mı?” diye sordu. Ancak, diğer kullanıcılar destekleyici mesajlar göndererek, “İyi yaptın Maria .. Hayatını yaşamaya devam et” dediler.

Mariah Carey'nin Aile Trajedisi ve Sahneye Dönüşü

Trajik Kayıplarını Sosyal Medyada Duyurdu

Mariah Carey, geçtiğimiz ay aynı gün içinde 87 yaşındaki annesi Patricia ve 63 yaşındaki ablası Alison’ı kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. İkisinin de ölüm nedenini açıklamasa da ünlü sanatçı, “Kalbim paramparça… Geçtiğimiz hafta annemi kaybettim. Ne yazık ki bir başka trajik olay yaşandı ve ablam da aynı gün hayata veda etti. Annemin ölümünden önce geçen haftayı onunla birlikte geçirebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Bana destek gösteren herkese minnettarım” ifadeleriyle yaşadığı acıyı paylaştı.

Nick Cannon, Carey’nin büyük acısını evliliklerinden olan ikizleri Monroe ve Moroccan ile hafifletmeye çalıştığını belirtti. Cannon, ikizlerin yanı sıra kendisinin de eski eşi Carey’ye destek olmak için elinden geleni yaptığını ifade etti.

Mariah Carey'nin Aile Trajedisi ve Sahneye Dönüşü

Ünlü şarkıcı Mariah Carey’nin annesi ve ablası, geçen ağustos ayı içinde aynı gün hayata veda etti.

Mariah Carey’nin Aile Trajedisi ve Sahneye Dönüşü
Yorum Yap
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Would love your thoughts, please comment.x