USD34,17
EURO38,19
GR. ALTIN2.923,48
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Mariah Carey’nin Zorlu Günleri ve Aile Destekleri

Mariah Carey’nin Zorlu Günleri ve Aile Destekleri

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mariah Carey’nin Zorlu Günleri

Mariah Carey'nin Zorlu Günleri

Elbette, ailesinden aynı gün içinde iki kişiyi kaybetmek, herkesin kolayca üstesinden gelebileceği bir acı değil. Ancak, ünlü şarkıcının iki çocuğu olduğu gerçeği, onun bu zorlu günlerde hayata tutunması ve ayakta durması için bir neden oluşturuyor. Ayrıldığı eşinin aktardığına göre, Mariah Carey de bu zor günlerde güçlü bir duruş sergiliyor.

Mariah Carey'nin Zorlu Günleri ve Aile Destekleri

EN BÜYÜK DESTEĞİ İKİZ ÇOCUKLARI

Birçok kişinin tahmin edebileceği gibi, bu büyük acıyı yaşayan ünlü isim Mariah Carey. 55 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz ay annesi Patricia’yı ve ablası Alison’ı aynı gün kaybetti. Bu büyük şokun ardından nasıl ayakta kaldığını ise eski eşi Nick Cannon anlattı. Page Six’e konuşan Cannon, “İçinde bulunduğu durumu düşünürsek, yapabileceğinin en iyisini yapıyor” diyerek Mariah’ın durumunu değerlendirdi. Ayrıca, “Biz de bir aile olarak yanında durmak, ona destek olmak ve sevgi göstermek zorundayız” şeklinde ekledi.

Mariah Carey'nin Zorlu Günleri ve Aile Destekleri

Nick Cannon’a göre Mariah Carey, vaktinin büyük bir kısmını, evlilikleri sırasında dünyaya gelen 13 yaşındaki ikizleri Moroccan ve Monroe ile geçiriyor. 2008’den 2016’ya kadar Mariah Carey ile evli kalan Cannon, Carey’nin çocuklarla gerçekten kaliteli zaman geçirdiğini belirtti. “Biliyorsunuz, Mariah için dünyadaki en önemli şey çocukları. Bu yüzden iki çocuğun annelerini bu kadar desteklediğini görmek olağanüstü” dedi.

Mariah Carey'nin Zorlu Günleri ve Aile Destekleri

TRAJİK KAYIPLARINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Mariah Carey, geçtiğimiz ay aynı gün içinde 87 yaşındaki annesi Patricia ve 63 yaşındaki ablası Alison’ı kaybettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu. Ölüm nedenlerini açıklamasa da ünlü şarkıcı, “Kalbim paramparça… Geçtiğimiz hafta annemi kaybettim. Ne yazık ki, bir başka trajik olay yaşandı ve ablam da aynı gün hayata veda etti. Annemin ölümünden önce geçen haftayı onunla birlikte geçirebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Bana destek gösteren herkese minnettarım” şeklinde duygularını ifade etti. Bu büyük kaybın ardından eski eşi Nick Cannon da, çocukları gibi Carey’e destek olmaya devam ediyor.

Mariah Carey'nin Zorlu Günleri ve Aile Destekleri

Ünlü yıldızın pek de iyi geçinemediği ablası Alison da annesiyle aynı gün öldü.
‘BANA BİR ŞANS VERSE ONA DÖNERİM’ DEMİŞTİ

Eski kocası, bu trajik kayıpların yaşanmasından kısa bir süre önce Mariah Carey’ye bir şans daha verilirse ona döneceğini belirtmişti. 2008 yılında evlenen çift, biri kız diğeri erkek ikiz çocuk sahibi oldu. Ancak evlilikleri fiili olarak 2013’te sona erdi ve resmi olarak 2016’da boşandılar. Bu ayrılığın ardından her ikisi de yeni hayatlar kurmaya yöneldi. Ancak yolları oldukça farklıydı. Carey, iş insanı James Packer ile nişanlandı fakat bu evlilik gerçekleşmedi. Ardından Bryan Tanaka ile yedi yıl süren bir ilişki yaşadı, fakat bu da mutlu bir sona ulaşmadı. İddialara göre bu ayrılığın sebebi, Tanaka’nın çocuk istemesi oldu; Carey ise bu konuda aynı fikirde değildi ve ileri yaşının getirdiği zorluklar nedeniyle yollarını ayırdılar.

Mariah Carey'nin Zorlu Günleri ve Aile Destekleri

TEK EŞLİLİĞE HİÇ İNANMADI

Bu arada, Carey’nin eski eşi Nick Cannon ise tam tersi bir yaklaşım sergileyerek tek eşliliğe inanmadığını sıkça dile getiriyor. Cannon, dört farklı kadından şu ana kadar toplamda 10 çocuk sahibi oldu. Mariah Carey ile evliliğinden dünyaya gelen ikizleri de eklediğimizde, toplamda 12 çocuk babası olduğunu belirtmekte fayda var. Bu bağlamda, Carey ile Cannon’ın ilişkisi sona ermiş gibi görünse de, Cannon, verdiği bir röportajda durumun hiç de öyle olmadığını ifade etti.

ESKİ KARISINA KARŞI HÂLÂ KAYITSIZ DEĞİL

E! News’a konuşan Nick Cannon, eski eşi Mariah Carey’ye karşı hala duygularının olduğunu belirtti. Ancak Carey’in bu konuda kendisiyle aynı fikirde olmadığını da eklemeyi ihmal etmedi. Cannon, “Biz birbirimize aidiz. Eğer Mariah bana bir şans daha verirse yeniden bir araya gelmekle ilgilenirim” şeklinde konuştu. Cannon, böyle bir durumda Carey’e dönmemenin “aptallık” olacağını da sözlerine ekledi. Ancak, Cannon, Carey’nin kendisiyle yeniden bir araya gelmeyi istemeyeceğinden de emin olduğunu belirtti; bu durumu “O beni istemiyor” sözleriyle ifade etti.

Mariah Carey'nin Zorlu Günleri ve Aile Destekleri

FARKLI KADINLARDAN ÇOCUK SAHİBİ OLDU

Nick Cannon’ın Brittany Bell, Abby De La Rosa, Bre Tiesi, LaNisha Cole ve Alyssa Scott adlı sevgililerinden çocukları olduğunu hatırlamakta fayda var. Cannon, hepsinin çocukları için mükemmel anneler olduğunu belirtiyor. Mariah Carey ile evliliğinden olan ikizler ise 13 yaşına geldi. Onların ve diğer çocuklarının bu kadar çabuk büyümesi, Cannon’un gözlerini yaşartan bir durum olarak ifade ediliyor. Ayrıca, Cannon’ın Alyssa Scott’tan dünyaya gelen oğlu Zen, beş aylıkken hastalık nedeniyle hayatını kaybetmişti. 2021 yılında yaşadıkları bu acı olayın ardından Cannon ve Scott, bir çocuk sahibi daha oldular.

Mariah Carey’nin Zorlu Günleri ve Aile Destekleri
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx