USD34,25
EURO37,10
GR. ALTIN3.008,15
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Mel Gibson’ın Gala Gecesi: Çocuklarıyla Dikkat Çekti

Mel Gibson’ın Gala Gecesi: Çocuklarıyla Dikkat Çekti

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mel Gibson’ın Gala Gecesi ve Çocukları

Mel Gibson'ın Gala Gecesi ve Çocukları

Elbette, Mel Gibson, yanında getirdiği iki çocuğu sayesinde gecenin en çok dikkat çeken konuğu oldu. Gecenin üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen, bu ünlü isim hâlâ gündemdeki yerini koruyor. Bu ünlü, tahmin ettiğiniz gibi, Hollywood’un emektarlarından Mel Gibson’ın ta kendisi.

Mel Gibson'ın Gala Gecesi: Çocuklarıyla Dikkat Çekti

İki Küçük Çocuğunu Yanında Götürdü

68 yaşındaki Gibson, önemli rollerinden birini üstlendiği Monster Summer adlı filmin Los Angeles galasına, dokuz çocuğunun en küçüğü olan 14 yaşındaki kızı Lucia ve 7 yaşındaki oğlu Lars ile katıldı. Onlarla birlikte objektiflerin karşısına geçen Gibson, neşe içinde dakikalarca poz verdi. Özellikle çocuklarıyla geçirdiği zaman, onun o geceki mutluluğunu daha da artırdı. Kızı Lucia, Mel Gibson’ın eski sevgilisi Oksana Grigorieva ile olan ilişkisi sonucunda dünyaya geldi. Oğlu Lars’ın annesi ise şu anda ilişki içinde olduğu Rosalind Ross.

Mel Gibson'ın Gala Gecesi: Çocuklarıyla Dikkat Çekti

Bir Evlilik ve İki İlişkisinden Dokuz Çocuk

Mel Gibson, önceki evliliğinden ve ilişkilerinden dünyaya gelen dokuz çocuğundan en küçük iki tanesini yanına alarak o gece oldukça neşeliydi.

Yedi Çocuğunun Annesi ile Olaylı Boşanma

Ünlü oyuncu, 2009 yılında eski eşi Robyn Moore’dan boşanacağını duyurdu. Dava açan taraf Robyn Moore’du. Boşanma dilekçesinde ‘şiddetli geçimsizlik’ ifadesi yer alsa da, Mel Gibson’ın o gece birlikte yemeğe çıktığı kızı Lucia’nın annesi Oksana ile karısını aldattığı biliniyordu. Boşanma davası 2009 yılında açıldı ama çiftin ondan üç yıl önce ayrı yaşamaya başladıkları sonradan ortaya çıktı. Resmi boşanma işlemleri ise 2011 yılında tamamlandı. Gibson, eski eşine boşanırken 425 milyon dolar tazminat ödedi. Bu rakam, Hollywood’un en zengin yıldızlarından biri olan Gibson’ın o döneme kadar kazandığı tüm servetin yarısını oluşturuyordu. Hatta Gibson ile Robyn Moore’un boşanması, Hollywood’un en pahalı boşanma davalarından biri olarak tarihe geçti.

Mel Gibson'ın Gala Gecesi: Çocuklarıyla Dikkat Çekti

Kendisini Aldatan İlişki

Mel Gibson, boşandıktan sonra Oksana Grigorieva ile birlikte yaşamaya başladı. Ancak bu ilişki de uzun sürmedi. Kızları dünyaya geldikten birkaç ay sonra yollarını ayırdılar. Oksana Grigorieva, Mel Gibson ile evliliği bittikten sonra yaptığı açıklamada, aktörün karısını kendisiyle aldattığını itiraf etti. O dönemde “Birbirimize çok aşıktık. Mel de bana aynısını söylerdi.” dedi. Ayrıca, Oksana, Mel Gibson ile ilişkilerinin kamuoyuna yansımasından üç yıl önce birlikte olmaya başladıklarını da belirtti. Böylece, Mel Gibson’ın ünlü oyuncuyla henüz evliyken yasak aşk yaşadığını itiraf etmiş oldu. Boşanma aşamasında Grigorieva’nın Gibson’dan 750 bin dolar tazminat almasına karar verildi, ancak daha sonra bu rakam 375 bin dolara düştü.

Mel Gibson'ın Gala Gecesi: Çocuklarıyla Dikkat Çekti

Kendisiyle 34 Yaş Genç Rosalind Ross

Gibson, bunun ardından kendisinden 34 yaş genç olan Rosalind Ross ile ilişkiye başladı. Çift, 2017 yılında bir çocuk sahibi oldu. İlişkileri oldukça göz önünde olmasa da, sürüyor. Rosalind, çocukluğunda izlediği Cesur Yürek filminden sonra ünlü yıldıza aşık olduğunu belirtmişti. Yıllar sonra Gibson’ın şirketinde çalışmaya başladı. O sırada takvimler 2014 yılını gösteriyordu. Okuldan mezun olduktan sonra senaryo yazarı olarak Gibson’ın şirketinde işe giren Ross ile patronu arasında kısa sürede bir aşk doğdu. Mel Gibson ile 33 yaşındaki Rosalind Ross’un ilişkisi gayet mutlu gidiyor. Mel Gibson, Mirror gazetesine verdiği röportajda “Yaş sadece bir rakamdan ibaret.” diyerek aralarında yaş farkının sorun olmadığını ifade etti.

Mel Gibson’ın Gala Gecesi: Çocuklarıyla Dikkat Çekti
Yorum Yap
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Would love your thoughts, please comment.x