1. Haberler
  2. Magazin
  3. Merve Boluğur’un “Aldattım” İtirafı Yıllar Sonra Murat Dalkılıç’ı Akladı!

Merve Boluğur’un “Aldattım” İtirafı Yıllar Sonra Murat Dalkılıç’ı Akladı!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevgili Ankaralılar, uzun yıllar boyunca Murat Dalkılıç’ın ihaneti nedeniyle zor günler geçirdiği düşünülen Merve Boluğur, Enes Batur’un programında yaptığı “aldattım” itirafıyla tüm dengeleri altüst etti.

Boluğur’un aldatma itirafı ve aldatmayı normalleştiren açıklamaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve “Merve aslında karmayı yaşamış” yorumlarına neden oldu.

Merve Boluğur, “Acemi Cadı” dizisindeki saf Ayşegül karakteriyle hayatımıza girmiş, zamanla büyük değişimlerden geçmişti.

Sosyal medya paylaşımları ve mod değişiklikleriyle sık sık gündeme gelen Boluğur’un, oyunculuğa küsmüş olmasının arkasındaki sebep olarak da Murat Dalkılıç ile yaşadığı boşanma gösteriliyordu.

2015 yılında büyük bir aşkla evlenen bu çift, 2017 yılında ani bir kararla boşanmış ve bu boşanmanın nedeni olarak Dalkılıç’ın ihaneti konuşulmuştu. Hatta Merve Boluğur, Dalkılıç’ı Eser Yenenler ile bir parti sonrası eve çağırdıkları kadınlar yüzünden suçlamıştı.

Yıllarca Murat Dalkılıç’ın kötü adam olarak görüldüğü bu hikayede, Merve Boluğur korunup kollandı, Dalkılıç ise yerin dibine sokuldu. Ancak Boluğur’un “aldattım” itirafı, tüm bu algıyı bir anda tersine çevirdi.

Enes Batur’un programında yalan makinesine bağlanan Boluğur’un bu itirafı, sosyal medyada büyük bir şaşkınlık yarattı.

Merve Boluğur’un bu itirafı, yıllardır süregelen bir algıyı tamamen değiştirdi. Her iki tarafın da bu süreçte yaşadıkları zorlukları düşündüğümüzde, kimseyi yargılamadan önce olayları tüm yönleriyle değerlendirmek gerektiğini bir kez daha görüyoruz. Öyle görünüyor ki, bu itiraf daha çok konuşulacak ve birçok kişinin düşüncelerini sorgulamasına neden olacak.

Buyurun, önce o anları beraber izleyelim👇

Sonra da kimler ne demiş beraber bakalım! 👇

Daha fazla gelişme için Ankarahaberler.com’u takip etmeyi unutmayın!

Merve Boluğur’un “Aldattım” İtirafı Yıllar Sonra Murat Dalkılıç’ı Akladı!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx