1. Haberler
  2. Magazin
  3. Merve ile Romantik Tanışma ve Magazin Dünyasındaki Gelişmeler

Merve ile Romantik Tanışma ve Magazin Dünyasındaki Gelişmeler

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merve ile Romantik Tanışma

Merve ile Romantik Tanışma

Merve (Özgüle) ile gece kulübünde tanışma fırsatım oldu. Birlikte dans ettik ama o an sadece müziğin ritmine kapıldık; aramızda bir kelime bile geçmedi. Dansın sonunda Merve’nin gittiğini görünce içimde bir hüzün kapladı. Bir daha onu bulamayacak olmanın verdiği üzüntüyle dolup taştım. Ertesi gün Kadıköy’de, Yasemin Mori’nin konserine katıldım. Konserin ortasında kafamı bir çevirdim ve Merve’yi orada gördüm. Onu tanır tanımaz yanına koştum ve içimden geçenleri dile getirerek, ‘Bir daha seni kaybetmek istemiyorum’ dedim. Hemen numarasını istedim. Böyle romantik bir tanışmanın ardından eşimin bana yaptığı üç evlilik teklifini de düşündüm ama hepsini reddettim. Bazı teklifler gerçekten komikti, ama şaka bir yana, ben teklif etmek istediğimi ona açıkça söyledim.

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler…

Ayrılık Acısı Kısa Sürdü

Ayrılık Acısı Kısa Sürdü

Mehmet Ali Erbil ile yollarını ayırdıklarını açıklayan Gülseren Ceylan, önceki gece Yeniköy’de bir balık restoranında görüntülendi. Ceylan, mekândan çıkarken yanında bir erkekle kol kola görünmesi dikkat çekti. Muhabirlerin, “Yanınızdaki yeni sevgiliniz mi?” sorusunu cevapsız bırakan genç kadın, ardından arkadaşıyla aynı araca binerek oradan uzaklaştı. (Sayit DURMAZ)

Benim Şarkılarım Herkese Açık

Benim Şarkılarım Herkese Açık

Altay, önceki akşam Kıbrıs’taki Grand Sapphire Resort’te sahne aldı. Konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen şarkıcıya, “Türk müziğini şu anda nerede görüyorsunuz? Değiştirmek isteseydiniz, neyi değiştirirdiniz?” sorusu yöneltildi. Altay, “Hiçbir şeyi değiştirmezdim. Çünkü müzik zaten kendi yolunu buluyor. Camiaya yeni katılan arkadaşlarımız çok başarılı. Şarkıları bayılarak dinliyorum. Türk müziği son zamanlarda güzel kazanımlar elde etti” şeklinde yanıt verdi. Ayrıca, şarkılarının genç meslektaşları tarafından da yorumlanabileceğine dikkat çekerek, “Benim şarkılarım herkese sınırsız açık. İsteyen istediği şarkıyı kullanabilir. İsterlerse rap, isterlerse rock tarzında okusunlar” dedi. (Sayit DURMAZ)

Hadise’nin Âşığıyım

Hadise’nin Âşığıyım

Murat Boz, önceki akşam Kıbrıs’taki Chamada Prestige Hotel’de müzikseverlerle bir araya geldi. Bu yıl İstanbul’da pek görünmeyen şarkıcı, konser öncesinde basın mensuplarıyla sohbet ederken İzmir’e taşınmayı düşündüğünü söyledi: “Bu sene İzmir’de vakit geçirdim, işlerimi oradan yürüttüm. Belki ileride tamamen İzmir’e taşınırım.” Geçmişte fazla kiloları nedeniyle gündeme gelen, son yıllarda ise fit görünümüne özen gösteren Murat Boz, bu konuyla ilgili soruya, “Yaklaşık 7-8 yıldır hayatımda tuz, şeker ve un yok. Tatlı ve ekmek hiç yemem” şeklinde yanıt verdi. Meslektaşı Hadise’nin oyunculuğa başlaması hakkında ne düşündüğü sorulduğunda ise Murat Boz, “Hadise her alanda başarılı. Ben de kendisiyle bir projede rol alırım. Hadise’nin âşığıyım, çok seviyorum. Bu işin de üstesinden geleceğine eminim” dedi. (Sayit DURMAZ)

Merve ile Romantik Tanışma ve Magazin Dünyasındaki Gelişmeler
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx