1. Haberler
  2. Gündem
  3. Metin Arolat’a Veda: Son Yolculuğu Kadıköy’de Gerçekleşti

Metin Arolat’a Veda: Son Yolculuğu Kadıköy’de Gerçekleşti

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadıköy’deki sahne aldığı otelde şarkı söylerken fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve 52 yaşında hayatını kaybeden Metin Arolat için İstanbul’da cenaze namazı kılındı. Arolat’ın cenazesi, öğle namazının ardından Teşvikiye Camisi’nde gerçekleştirildi ve taziyeleri sanatçının ablası Fatoş Alkan kabul etti.

Cenazeye, Arolat’ın ailesi ve yakın arkadaşlarının yanı sıra, sanat dünyasından birçok tanınmış isim de katıldı. Gülben Ergen, Esra Erol, Bekir Aksoy, Demet Sağıroğlu, Ozan Orhon ve Seda Bakan gibi isimler, bu zor günde Arolat’ın ailesinin yanında oldular.

Cenaze töreninde basın mensuplarına açıklama yapan oyuncu Barış Kılıç, Arolat’ın çok başarılı bir reklam yönetmeni ve müzisyen olduğunu belirterek, “Her şeyin başında çok iyi kalpli biriydi. Çok üzgünüm. Çok erken yaşta aramızdan ayrıldı. Allah rahmet eylesin.” dedi.

Oyuncu Nilgün Belgün ise, “Çok gençti, çok iyi bir insandı. Hepimizin dostuydu, herkesin dostu olmak kolay bir şey değil. Sevgi dolu, iyi kalpli bir adamdı.” diye konuştu. Televizyon programcısı Esra Erol da Arolat’ın erken kaybından dolayı derin bir üzüntü duyduğunu ifade etti: “Çekecek çok reklam filmi vardı, söyleyecek çok şarkısı vardı.

Metin Arolat, 23 Eylül Pazartesi günü İzmir’deki aile kabristanına defnedilecek. İzmir’de 1972 yılında dünyaya gelen Arolat, Dokuz Eylü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra 1995 yılında “Ayrılık Olmaz” isimli ilk albümüyle müzik kariyerine adım attı. Hem yönetmenlik hem de şarkıcılık kariyerini birlikte yürüten Arolat, “Ayrılık Olmaz”, “Yine Bir Başıma”, “Kabul Et”, “Lütfen Yaz Gelsin”, “Çok Daha Ötesi”, “Karavan” gibi pek çok albüm ve single’a imza attı.

Kendi görüşümle, Metin Arolat’ın kaybı, sanat camiası için büyük bir kayıp. Onun sıcaklığı ve dostluğu, herkesin kalbinde sonsuza dek yaşayacak. Bu tür kayıplar, hayatta ne kadar değerli olduklarını bir kez daha hatırlatıyor. Allah rahmet eylesin.

Metin Arolat’a Veda: Son Yolculuğu Kadıköy’de Gerçekleşti
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx