1. Haberler
  2. Magazin
  3. Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones’un Aşk Hikayesi

Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones’un Aşk Hikayesi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Örneğin, Nick Jonas ile Priyanka Chopra, her ne kadar uzaktan birbirlerinden haberdar olsalar da, onların bugünkü evliliğinin temelinde de bir sosyal medya mesajı var. Bu durum, Kelly Brook ile Jeremy Parisi’nin aşkının da sosyal medya üzerinden başlamasıyla benzerlik gösteriyor.

Ancak yıllar önce, 1990’larda böyle bir seçenek yoktu. Sıradan insanlar, hoşlandıkları kişiye ulaşabilmek için araya ortak arkadaşlarını koymak zorundaydı. Ünlüler ise menajerlerini ya da asistanlarını devreye sokuyorlardı.

Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones'un Aşk Hikayesi

Geçmişe Dönüş: Michael ve Catherine’in Tanışması

Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones'un Aşk Hikayesi

İşte böylesi öykülerden birinin kahramanları, iki çocuklu evliliklerini fırtınalara rağmen 24 yıldır sürdüren Michael Douglas ile Catherine Zeta Jones. 79 yaşındaki Michael Douglas ve 54 yaşındaki Catherine Zeta Jones’un tanışma öyküsü, sosyal medya öncesinin çarpıcı örnekleri arasında yer alıyor.

İlerleyen yaşına rağmen kariyerine nokta koymayan ve usul usul yarı emekli bir hayat süren Michael Douglas, konuk olduğu Fransa’daki Deauville Film Festivali’nde, yani karısıyla tanıştığı etkinlikte o günleri bir kez daha anlattı.

Douglas’ın söylediğine göre, 1998 yılındaki festival, ünlü çiftin aşkının ilk adımlarına tanıklık etti. O yıl, Michael Douglas, ‘Perfect Murder’ adlı filmin tanıtımı için Deauville’de toplanmıştı. Catherine Zeta Jones, ‘Zorro’ filmiyle kariyerinde önemli bir çıkış gerçekleştirdi ve Michael Douglas’ın aklını başından aldı.

Heyecan Verici Bir Karşılaşma

Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones'un Aşk Hikayesi

Michael Douglas, daha önce Catherine Zeta Jones’un kariyerinde önemli bir kilometre taşı olan ‘Zorro’ filmini izlemişti. Aynı filmin Deauville Film Festivali’nde gösterileceğini öğrenince hemen harekete geçti.

Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones'un Aşk Hikayesi

Douglas, o sırada uzaktan hayran olduğu Catherine Zeta Jones’a ulaşma yöntemini şöyle anlattı: “Kendi filmimin tanıtımı için festivale gittiğimde, programda ‘Zorro’ filminin de yer aldığını gördüm. Bir sonraki gece gösterimi yapılacaktı.”

Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones'un Aşk Hikayesi

Asistanın Rolü

Michael Douglas, ‘Zorro’nun festival programında yer aldığını gördükten sonra hemen asistanını devreye soktu. Asistanından Catherine Zeta Jones’un Deauville’e gidip gitmeyeceğini öğrenmesini istedi ve ardından ona “Onunla oturup bir şeyler içip içemeyeceğimi de öğren lütfen” diye rica etti.

Sonuç olarak, Michael Douglas’ın bu çabaları boşa çıkmadı. O dönemde eski eşi Diandra Douglas ile evliydi, ama aralarının çok da iyi olmadığı biliniyordu. Nihayetinde, Michael Douglas ile Catherine Zeta Jones tanıştılar ve 2000 yılında evlendiler.

İlk Buluşma ve İlginç Teklif

Tanıştıkları dönemde, aralarında benzerine filmlerde rastlanacak konuşmalar geçti. Galler doğumlu Catherine Zeta Jones, 1998 yılında yönetmenliğini Martin Campbell’ın üstlendiği ‘Zorro’ adlı filmde kamera karşısına geçmişti. O sırada 29 yaşındaki Zeta Jones’un kariyeri için bu film önemli bir dönüm noktası oldu ve aynı zamanda özel hayatını da şekillendirdi.

Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones'un Aşk Hikayesi

Çiftin birlikte olmaya başladıkları ilk dönemde, basına yansıyanlara göre Michael Douglas, o sırada Diandra Douglas ile evli olmasına rağmen Catherine Zeta Jones’a “Çocuklarınızın babası olabilir miyim?” diye sordu. Elbette Zeta Jones, aktörü tersledi; ancak onun da Michael Douglas’a hayran olduğu biliniyordu.

Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones'un Aşk Hikayesi

Çocukluk Hayranlığı ve Evlilik

Catherine Zeta Jones, tanıştıkları sırada 50’li yaşlarının başındaki Michael Douglas’ı çocukluğundan beri beğeniyordu. Çocukluk ve gençlik yıllarında onun filmlerini izleyen Zeta Jones, ısrarlara dayanamadı ve Douglas’ın buluşma teklifini geri çevirmedi. Sonuç olarak, çift birlikte olmaya başladı ve 2000 yılında gösterişli bir törenle evlendiler. O sırada oğulları Dylan da üç aylıktı.

Hukuki Mücadele ve Tazminat

Michael Douglas, Catherine Zeta Jones ile evlendi ama bunun için eski eşi Diandra ile bir hukuk mücadelesine girmek zorunda kaldı. 23 yıllık evliliklerinin ardından boşanma sürecinde, Michael Douglas’ın Diandra’ya 45 milyon dolar tazminat ödemesi şartıyla boşandığını belirtmekte fayda var. O dönemde bu miktarın çok yüksek olduğu ve Michael Douglas ile Diandra’nın boşanmasının “Hollywood’un en pahalı boşanma davaları” arasında yer aldığı hatırlatılmalıdır.

Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones’un Aşk Hikayesi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx