USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Mick Jagger ve Genç Sevgilisi Melanie Hamrick’in İlişkisi

Mick Jagger ve Genç Sevgilisi Melanie Hamrick’in İlişkisi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mick Jagger ve Genç Sevgilisi: Yaş Farkı ve İlişkileri

Mick Jagger ve Genç Sevgilisi: Yaş Farkı ve İlişkileri

Müzik dünyasının ikonik simalarından birisi olan Mick Jagger, hem kariyeri hem de ilişkileriyle her zaman ilgi odağı olmuştur. Ünlü rock yıldızının genç sevgilisi, kendisinden tam 44 yaş genç. Bu durum, aralarında belirgin bir kuşak farkı olduğunu gösteriyor. Ancak, bu yaş farkı, çiftin ilişkisini etkilemiyor gibi görünüyor. Jagger’ın 50’li yaşlarındaki çocukları olmasına rağmen, ne ünlü müzisyen ne de sevgilisi bu durumu kafalarına takmış gibi görünmüyor. Genç sevgilisi, parmağında özel tasarım bir nişan yüzüğü olmasına rağmen, evlilik düşüncesini aklından bile geçirmediğini belirtiyor. Şimdi, bu ünlü müzisyen ve sevgilisi hakkında daha fazla bilgiye göz atalım.

Mick Jagger ve Genç Sevgilisi Melanie Hamrick'in İlişkisi

‘Kimseye Zararım Yok, Herkes Kendi İşine Baksın’

Bu ünlü müzisyen, müzik tarihine adını altın harflerle yazdıran Rolling Stones grubunun solisti Mick Jagger. Onunla ilişkisi hakkında görüş bildirenlere ise sevgilisi Melanie Hamrick sert bir yanıt veriyor. Jagger, geçtiğimiz temmuz ayında 81 yaşına girdi. En küçük oğlunun annesi olan balerin Melanie Hamrick ise 37 yaşında. Aralarındaki bu yaş ve kuşak farkına rağmen, ikili ilişkilerini mutlu bir şekilde sürdürüyor. Hamrick, The Times’a verdiği röportajda, sevgilisi Jagger ile yaş farkını düşündüğünü söyleyerek, “Bu konunun ilişkimize etki eden bir ayrıntı olmadığını düşünüyorum,” dedi.

Mick Jagger ve Genç Sevgilisi Melanie Hamrick'in İlişkisi

Hamrick, “Başkalarının fikirlerini bu kadar önemsersek, hayatımızda sorunlar yaşarız,” diyerek durumu net bir şekilde özetliyor. İlişkilerinin mutlu olduğunu belirten Hamrick, “Gözlerimi kapatıyorum… Ben mutlu muyum? Evet… Benim hayatımdaki insanlar mutlu mu? Evet… Birini üzüyorum ya da canını yakıyor muyum? Hayır. O zaman herkes kendi işine baksın,” şeklinde ifadelerde bulundu.

Mick Jagger ve Genç Sevgilisi Melanie Hamrick'in İlişkisi

10 Yıldır Birlikteler

Mick Jagger ile Melanie Hamrick, 2014 yılında Japonya’nın başkenti Tokyo’daki bir konserin ardından tanıştı. İkili arasında geçen bir sohbet ile başlayan yakınlaşma, yıllar içinde derinleşerek devam etti. Şu anda, Jagger ve Hamrick’in ilişkisi tam 10 yıldır sürüyor.

Mick Jagger ve Genç Sevgilisi Melanie Hamrick'in İlişkisi

Özel Nişan Yüzüğü, Ancak Evlilik Yok

81 yaşındaki Mick Jagger, sahnedeki enerjisiyle gençlere taş çıkarırken, Melanie Hamrick ile nişan söylentileriyle de gündeme gelmişti. Hamrick’in parmağında iri taşlı bir yüzük olmasına rağmen, bu durumun evlilikle ilgili olmadığını belirtti. Yüzüğün Jagger tarafından 1920’lerin çizgilerini yansıtacak şekilde özel olarak tasarlandığı da biliniyor. Hamrick, People dergisine verdiği röportajda, “Bu yüzüğü takmam, yakın zamanda evleneceğimiz anlamına gelmiyor,” ifadesini kullandı. “Benim fikrime göre bu bir ‘söz’ yüzüğü. Biz olgunlaşmayacağız ve buna ‘söz yüzüğü’ diyeceğiz,” diyerek durumu karmaşık bir şekilde açıkladı.

Mick Jagger ve Genç Sevgilisi Melanie Hamrick'in İlişkisi

Hamrick, kendisini evli bir kadın olarak görüp görmediği sorusuna ise “Bilmiyorum,” yanıtını vererek, “Olayları yaşayarak görmekten yanayım. Kim bilir,” dedi.

‘Evlilik İçin Değil, Sadece Onu Mutlu Etmek İçin’

Melanie Hamrick, bu yüzüğü geçen haziran ayından beri parmağında taşıyor. Ancak, bu yüzüğün bir evliliğin sembolü olmadığını, sadece bir tür söz yüzüğü olduğunu ifade etti. Yakın çevresine göre, Jagger’ın o yüzüğü sevgilisine sadece onu mutlu etmek için verdiği de iddialar arasında. Jagger’ın evliliğe yönelik geçmişte yaptığı açıklamalar, onun bu konudaki görüşlerini ortaya koyuyor.

Mick Jagger ve Genç Sevgilisi Melanie Hamrick'in İlişkisi

Jagger, bir röportajında “Evlilik hakkında kararsızım. Evlilik, insanlara çok şey vaat ediyor. Evlendiğinizde cennete giden yola çıktığınız düşünülüyor. Ama çoğu zaman öyle değil. Evlilik, dini ve yasal nedenlerin üzerinde temellenmiştir,” demişti. Bu sözler, Jagger’ın evliliğe pek sıcak bakmadığını gösteriyor.

Sekizinci Çocuğunun Annesi: Melanie Hamrick

Mick Jagger ile Melanie Hamrick, 2014 yılında tanıştıktan sonra, 2016 yılında oğlu Deveraux Octavian Basil’i dünyaya getirdi. Bu şekilde, Jagger sekizinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Mick Jagger ve Genç Sevgilisi Melanie Hamrick'in İlişkisi

Tek Evliliği: Bianca Jagger

Mick Jagger, bugüne kadar sadece bir evlilik gerçekleştirdi. Bu evlilik, 1971 yılında ünlü model Bianca Jagger ile oldu ve 1978’de sona erdi. Bu evlilikten 51 yaşındaki Jade adında bir kızı var. Jade Jagger, model ve tasarımcı olarak tanınmaktadır. Jagger, şarkıcı Marsha Hunt ile ilişkisinden de 52 yaşındaki Karis adında bir kızı bulunmaktadır.

Mick Jagger ve Genç Sevgilisi Melanie Hamrick'in İlişkisi

En Çok Çocuk Bu İlişkiden Dünyaya Geldi

Jagger, uzun süreli ilişkisini model Jerry Hall ile sürdürdü ve bu birliktelikten Georgia May, Elizabeth, James ve Gabriel adında dört çocuğu oldu. Hall’un daha önce iş insanı Rupert Murdoch ile evlendiğini ve bu evliliğin de boşanmayla sonuçlandığını hatırlatmakta fayda var.

Brezilyalı model Luciana Gimenez Mora ile olan ilişkisinden ise 20’li yaşlarında Lucas adında bir oğlu bulunmaktadır. Jagger’ın en büyük çocuğu Karis 53, Jade 52, Elizabeth 40, James Leroy 39, Georgia May 32, Gabriel Luke 26, Lucas Maurice 25 yaşında. Melanie Hamrick ile olan ilişkisi sonucunda dünyaya gelen Deveraux Octavian ise 7 yaşındadır. Yani Jagger’ın çocukları arasında da belirgin bir kuşak farkı bulunmaktadır.

Mick Jagger ve Genç Sevgilisi Melanie Hamrick'in İlişkisi

Mick Jagger ve Genç Sevgilisi Melanie Hamrick’in İlişkisi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx