1. Haberler
  2. Magazin
  3. Narin’in Cansız Bedeni Bulundu: Ünlülerden Tepkiler

Narin’in Cansız Bedeni Bulundu: Ünlülerden Tepkiler

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narin’den Gelen Acı Haber Yürekleri Burktu

Narin'den Gelen Acı Haber Yürekleri Burktu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin’in maalesef cansız bedeninin Jandarma ekipleri tarafından bulunduğunu açıkladı. Bu acı olay, birçok ünlü ismin de dikkatini çekti ve Narin’i acımasızca öldürenlere karşı sert tepkiler geldi.

ARZU YANARDAĞ

Narin artık bir melek olmuş. Ah benim güzel yavrum, talihsiz kızım. Sana kıyanların, en büyük acıları yaşamalarını diliyorum. Yattığın yer incitmesin, adın gibi güzel olan melek kızım.

DENİZ SEKİ

Sözün bittiği yerdeyiz… İnsanlığın sonunun geldiği bir noktadayız. O daha bir çocuktu, ne istediniz ondan? Elleriniz kırılsın! Narin’in cansız bedenine ulaşıldı, maalesef…

EBRU POLAT

Eyvahlar olsun, bir masum çocuk daha gitti… Sinirim bozuldu, bu ne biçim bir durum! İnsanlar bu kadar kötüleşebilir mi?

GÜLBEN ERGEN

Gülben Ergen, paylaşımında şunları dile getirdi: “Yapan, göz yuman, görmezden gelen kim varsa öğrenmek istiyoruz… Neden kıydınız bu küçük kıza? Kim kıydı? Kimler biliyordu, 19 gün boyunca neden sakladılar? Narin’imize nasıl kıydınız?” Ayrıca, “Günlerdir, gece gündüz, tüm ekiplerin aramasına rağmen…” diyerek sitem etti ve şöyle devam etti: “Narin’in cansız minik bedeni, ‘köye 3 km mesafedeki’ dere yatağında bir çuval içinde bulundu! Öyle mi? Köye 3 km mesafedeki dereye neden bakmadılar? Birisi saklayıp sonradan mı yerleştirdi? Askeri, emniyeti, polisi, jandarması, devletin tüm birimleri 19 gündür gözden kaçırmış olamaz. Sizce?”

AYŞEGÜL ALDİNÇ

Susan tüm köy, bu cinayetten sorumludur. Bu aşağılık cinayeti gerçekleştirenler ve azmettirenler, en ağır cezayı almadan vicdanlarımızda açılan yaralar kapanmayacak. Ruhunun huzur bulması için dualarımızla yanındayız… Seni ve diğer canım çocukları koruyamadığımız için affet bizi Narin. Çok ama çok üzgünüm.

BEGÜM BİRGÖREN

Bu karanlığın dibi, tarifi yok!

Narin’in Cansız Bedeni Bulundu: Ünlülerden Tepkiler
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx