1. Haberler
  2. Bilgi Rehberi
  3. Narin’in otopsi işlemleri tamamlandı! Narin Güran’a ne oldu?

Narin’in otopsi işlemleri tamamlandı! Narin Güran’a ne oldu?

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da Kayıp Narin’in Acı Sonu: 8 Yaşındaki Kızın Cansız Bedeni Bulundu

Diyarbakır’da 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, çuval içinde bulunarak tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Olayla ilgili olarak Narin’in anne ve babası dahil 24 kişi gözaltına alındı. Küçük kızın cenazesinin bugün defnedilmesi bekleniyor.

Narin’in acı haberi, Diyarbakır Bağlar ilçesinde kaybolmasından tam 19 gün sonra, Eğertutmaz Deresi’nin kenarında çuval içinde bulunmasıyla duyuruldu. Arama çalışmalarında 55 kilometrekarelik alan tarandı, hassas burunlu köpekler ve yer altı görüntüleme cihazları kullanıldı. Olayla ilgili soruşturma derinleştiriliyor ve Narin’in amcası tutuklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olaya ilişkin taziye mesajları yayınladı ve soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Tüm Türkiye’nin yüreğini burkan bu olayda sorumluların adalet önünde hesap vereceği vurgulandı.

Küçük Narin’in kaybı hepimizi derinden sarstı. Bu tür acıların bir daha yaşanmaması için adaletin yerini bulmasını diliyoruz. Tüm ülke olarak bu tür trajedilerin son bulmasını umuyoruz.

Narin’in otopsi işlemleri tamamlandı! Narin Güran’a ne oldu?
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx