1. Haberler
  2. Magazin
  3. New York’taki Ünlü Düğünde Lana Del Rey ve Jeremy Dufrene’nin Aşkı

New York’taki Ünlü Düğünde Lana Del Rey ve Jeremy Dufrene’nin Aşkı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

New York’taki Ünlü Düğün ve Lana Del Rey’in Aşkı

New York'taki Ünlü Düğün ve Lana Del Rey'in Aşkı

Hafta sonu New York’ta gerçekleşen bir düğün, ünlü konukları sayesinde bütün basının dikkatini üzerinde topladı. Ünlü model Karen Elson’ın düğününe, aralarında Taylor Swift ve Travis Kelce gibi isimlerin de bulunduğu birçok ünlü katıldı. Düğünün en çok ilgi çeken konuğu ise Lana Del Rey oldu. Ünlü şarkıcının, bu özel günde bir süredir aşk yaşadığı iddia edilen Jeremy Dufrene ile el ele gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

New York'taki Ünlü Düğünde Lana Del Rey ve Jeremy Dufrene'nin Aşkı

39 yaşındaki Del Rey, mutlulukla ışıldayan yüzüyle dikkat çekerken, paparazzilerin etrafını sarmasıyla birlikte 49 yaşındaki Dufrene’e sarılmaktan çekinmedi. Düğüne, saten mavi askılı bir elbise ve beyaz babetlerle katılan Lana Del Rey’in yanında, Dufrene mavi bir takım elbise giymiş ve beyaz düğmeli gömlek ile kahverengi elbise ayakkabıları tercih etmişti.

New York'taki Ünlü Düğünde Lana Del Rey ve Jeremy Dufrene'nin Aşkı

Del Rey ve Dufrene, ilk kez geçen ay İngiltere’deki Reading & Leeds Festivali‘nde el ele görülmüş, bu durum aşk söylentilerini alevlendirmişti. Ancak ünlü şarkıcı, daha sonra Dufrene’in sevgilisi olmadığını, sadece arkadaş olduklarını belirtmişti. Yine de, ikilinin sadece bir ay sonra el ele ortaya çıkması, bu iddiaların gerçek olduğunu kanıtlar nitelikteydi.

New York'taki Ünlü Düğünde Lana Del Rey ve Jeremy Dufrene'nin Aşkı

Çiftin aşk hayatının bu kadar ilgi çekici olmasının bir diğer nedeni ise Jeremy Dufrene’in mesleği oldu. Dufrene, Louisiana’daki Arthur’s Airboat Tours‘da tekne kaptanı olarak çalışıyor. Turistlere bataklıklar boyunca rehberlik ederek onlara yerel vahşi yaşamı tanıtan Dufrene, timsahlar, balıkçıllar ve 300’den fazla kuş türü gibi çeşitli canlılarla dolu bir deneyim sunuyor. Aslında, Dufrene ve Lana Del Rey’in yolları ilk kez 2019’da kesişmişti. O dönemde Del Rey, bu turlardan birine katılmış ve Dufrene, tur sırasında ünlü şarkıcıyla bir fotoğraf çektirmişti. Instagram’da, “Turlarımda kiminle karşılaşacağımı asla bilemiyorum ama her zaman bir zevk sevgili Lana Del Rey” notunu düşmüştü. Lana Del Rey de aynı fotoğrafı Facebook hesabında paylaşmıştı.

New York'taki Ünlü Düğünde Lana Del Rey ve Jeremy Dufrene'nin Aşkı

Çiftin yollarının tekrar nerede ve nasıl kesiştiği ise hala bir muamma. Del Rey, ilk başta bu ilişkiyi reddetmiş olsa da, çiftin son fotoğrafları, aralarında bir bağ olduğunu kanıtlar nitelikte. People dergisinin haberine göre, 49 yaşındaki Dufrene’in bir oğlu ve iki kızı bulunuyor. Aşkta aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Lana Del Rey’in, 2020’de müzisyen Clayton Johnson ile, 2022’de ise Jack Donoghue ile anıldığı biliniyor.

New York'taki Ünlü Düğünde Lana Del Rey ve Jeremy Dufrene'nin Aşkı

New York’taki Ünlü Düğünde Lana Del Rey ve Jeremy Dufrene’nin Aşkı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx