1. Haberler
  2. Magazin
  3. Nicole Kidman’ın Annesinin Vefatı ve Venedik Film Festivali

Nicole Kidman’ın Annesinin Vefatı ve Venedik Film Festivali

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nicole Kidman’ın Zorlu Günleri

Nicole Kidman'ın Zorlu Günleri

Festivalde gösterilen son filmi Babygirl ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Nicole Kidman, yeni dizisinin galası için şehirden ayrılmıştı. Ardından, büyük bir ödüle aday gösterileceği kesin gözüyle bakılan kapanış töreni için tekrar Venedik’e döndü. Ancak, Kidman burada ödül törenini beklerken, bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden annesi Janelle Ann Kidman‘ın vefat haberini aldı ve hemen memleketi Avustralya’ya gitmek zorunda kaldı.

Nicole Kidman'ın Annesinin Vefatı ve Venedik Film Festivali

Nicole Kidman’ın ödülünü, Babygirl filminin yönetmeni Halina Reijn aldı. Kidman, annesi için yazdığı kısa bir konuşmayı da izleyicilere iletti. Kidman, en iyi kadın oyuncu ödülünü almak için gittiği Venedik’ten annesinin ölüm haberini alarak ayrılmak zorunda kaldı.

Kidman, festivale yolladığı teşekkür konuşmasında, “Güzel ve cesur annemi kaybettim. Şoktayım ve ailemin yanına gitmem gerekiyor. Kalbim çok kırık. Ama bu ödül onun için. Bu ödül annem için” ifadelerini kullandı. Kidman, babasını da 2014’te trajik bir kazanın ardından kaybetmişti.

Nicole Kidman'ın Annesinin Vefatı ve Venedik Film Festivali

Nicole Kidman, annesini kaybettiğini açıkladığı konuşmasında, “O beni şekillendirdi, bana yol gösterdi ve beni yarattı. Onun adını yönetmenim Halina aracılığıyla hepinize iletebildiğim için minnettarım. Yaşam ve sanatın çarpışması yürek parçalayıcı ve kalbim kırık” dedi. 84 yaşındaki Janelle Ann Kidman’ın ölümüyle ilgili başka bir detay paylaşılmadı, ancak Nicole Kidman’ın annesinin bir süredir hastalıklarla mücadele ettiği biliniyordu.

Nicole Kidman'ın Annesinin Vefatı ve Venedik Film Festivali

Nicole Kidman, bir sunucu olan kız kardeşi Antonia ve anneleri Janelle ile çok yakın bir ilişkiye sahipti.

57 yaşındaki Nicole, emekli hemşire olan annesi Janelle ile oldukça güçlü bir bağ kurmuştu. Biyokimya uzmanı ve klinik psikolog olan babası Antony Kidman‘ı 2014 yılında kaybeden Kidman, son yıllarında yoğun programından arta kalan tüm vakitlerini annesine ayırıyordu. 2023 yılının başında annesinin sağlık durumunun giderek bozulduğunu belirten Kidman, bu nedenle sık sık Avustralya’ya giderek onu ziyaret ettiğini söylüyordu.

Nicole Kidman'ın Annesinin Vefatı ve Venedik Film Festivali

Nicole Kidman, annesine duyduğu sevgiyi ve hayranlığı her fırsatta dile getirerek, “Dünyayı annemin gözleriyle görebildiğim için çok şanslıyım. O benim pusulam” şeklinde ifadelerde bulunmuştu. Ayrıca, modadan da iyi anlayan annesinin hâlâ kıyafet tercihleri konusunda ona yardım ettiğini de eklemişti.

Nicole Kidman'ın Annesinin Vefatı ve Venedik Film Festivali

Nicole Kidman’ın Annesinin Vefatı ve Venedik Film Festivali
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx