USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ojani Noa: Jennifer Lopez ile Evliliği ve Sonrası

Ojani Noa: Jennifer Lopez ile Evliliği ve Sonrası

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Zamanlar ‘Bay Jennifer Lopez’ Olarak Anılıyordu

Bir Zamanlar 'Bay Jennifer Lopez' Olarak Anılıyordu

Saçlarına kırların düşmeye başladığı o yakışıklı adam, yıllar öncesine götüren bir anıyla karşı karşıya. Güzeller güzeli karısı ve kendisi oldukça gençtir. Büyük bir kavga etmişlerdir ve karısı, evlendikten sonra yerleştikleri muhteşem malikanenin üst katındaki yatak odasında öfke nöbetleri geçirmektedir. Genç adam ise alt katta ne yapacağını bilmez halde oturmaktadır. Dakikalar sonra karısı bağırarak onu üst kata yanına çağırıyor. Bu bağırış, sadece öfkeden değil, aynı zamanda evin büyüklüğünden kaynaklıdır; sesini kocasına duyurmak için bağırmak zorundadır. Öfke nöbetleri geçiren kadın, kocasının yanına gitmesi için yalvarıyor. Genç adam, onun istediğini yerine getiriyor ve karısının yanına çıkıyor. Aradan geçen zamanın ardından, genç adam hatırladığı o anları şu sözlerle yorumluyor: “Evliliğimizdeki en ateşli tartışmalardan biriydi.”

Adam yukarı çıktığında, genç çiftin kavgası sona eriyor. Ancak adam, neler olduğunun farkında: “Hem çok güzeldi, hem de çok üzücüydü… Çünkü yolun sonuna geldiğimizi ikimiz de biliyorduk…”

Ojani Noa Kimdir?

Ojani Noa Kimdir?

Bu sahneyi anlatan kişi Ojani Noa. Belki birçok kişi onun kim olduğunu ilk anda çıkaramaz. Şu anda 50 yaşında olan Ojani, yıllar önce ‘Bay Jennifer Lopez’ olarak anılıyordu. Ojani Noa, zamanında, son kocası Ben Affleck ile boşanmasıyla konuşulan Jennifer Lopez’in ilk eşiydi. Aynı şekilde Lopez, Ojani Noa’nın ilk karısıydı. Lopez, 1997 ile 1998 arasında, yani sadece bir yıl süren bu evliliğin ardından üç kez daha hayatını sevdikleriyle birleştirdi. Öte yandan, JLo ile yaptığı bu evlilik Noa için ilk ve -şimdilik- son oldu. Çünkü ondan sonra bir daha hiç evlenmedi.

İlk Evlilik Sonrakilerin Taslağıydı

İlk Evlilik Sonrakilerin Taslağıydı

Ojani Noa, İngiliz Daily Mail gazetesine verdiği röportajda, Jennifer Lopez ile yaptığı evliliğin bilinmeyen yönlerini büyük bir samimiyetle anlattı. Geriye dönüp bakıldığında, Noa ile yaptığı bu kısa süren evlilik, Lopez’in sonraki üç evliliğinin de bir taslağı gibiydi. Çünkü hepsi aynı biçimde kısa sürdü ve gerilimli bir şekilde bitti. Ojani Noa, verdiği röportajda, Lopez’in bugünkü kadar ünlü olmadığını belirtti. Bu konuda şunları söyledi: “Kariyerinin başında onun yanındaydım, ona destek oldum. Kaygılarıyla ve güvensizlikleriyle yüzleştim.”

Noa’ya sorarsanız, kendisi Lopez’e çok iyi bir koca oldu. “Çünkü ben evliliğe inanıyorum. Boşandığımız zaman kalbim kırılmıştı. İstediğini elde ettiğinde, şöhrete ulaştığında artık bana ihtiyacı kalmadığında evliliğimiz bitti,” diye konuştu. Ojani Noa’nın geçmişine bakarsak, Kübalı olan Noa, 15 yaşındayken altı arkadaşıyla birlikte şişme bir bota bindi ve ABD’ye ulaştı. Göçmen olarak geldiği ülkede hayata tutunmak için büyük bir çaba harcadı. Miami sokaklarında araba yıkadı, ardından ünlü şarkıcı Gloria Estefan’ın restoranında bulaşıkçı olarak işe girdi. 22 yaşına geldiğinde de aynı restoranda garson olarak çalışmaya başladı. Bu konuda, Ojani Noa’nın hala korumayı başardığı yakışıklı görüntüsünün de etkisi vardı.

Hayatımda Gördüğüm En Güzel Kadındı

Hayatımda Gördüğüm En Güzel Kadındı

Jennifer Lopez ile tanışması da o restoranda garson olarak çalışırken gerçekleşti. Tanıştıkları o gün, Ojani Noa, Jennifer Lopez’i karşısında gördüğünde hissettiklerini saklamadı. O sırada 27 yaşında olan Lopez hakkında, “Hayatımda gördüğüm en güzel kadındı. İnanılmaz bir vücudu vardı,” diye konuştu. Lopez’in gençlik yıllarındaki fiziksel görünümünü koruduğunu da sözlerine ekledi. Belli ki o sırada bugünkü şöhretine henüz ulaşmamış olan Jennifer Lopez de bu yakışıklı garsondan etkilenmişti. Çünkü ertesi gün bir kez daha asistanıyla birlikte restorana gitti ve Ojani’nin kendi masalarına servis yapmasını istedi.

Noa o gün olanları şöyle anlattı: “Jennifer ile biraz konuştum. O çok iyi İspanyolca bilmiyordu. O zamanlar ben de bugünkü kadar iyi İngilizce konuşamıyordum. Ama yine de konuştuk ve güldük.”

O Partide Dans Ettik ve Öpüştük

O Partide Dans Ettik ve Öpüştük

O dönemde Lopez, sinemada da ilk adımlarını atıyordu. Jack Nicholson ve Michael Caine ile Blood and Wine filmini çekiyorlardı. Çekimlerin bitmesiyle düzenlenen partiye Ojani de davet edildi. İşte o gece Lopez ile Noa arasındaki aşk kıvılcımları çaktı ve hatta alev aldı. Takvimler 1996 yılını gösteriyordu. Anlattığına göre, Jennifer ile Ojani o partide dans ettiler; hatta birbirlerine ilk öpücüklerini verdiler. Noa o anları, “Sanki birbirimizi çok uzun zamandır tanıyormuşuz gibi hissettik,” diye anlattı. Film çekimi bittiği için Lopez ertesi gün Los Angeles’a döndü. Ama Noa ile ilişkisini kesmedi; her gün telefonda saatlerce konuştular. Noa, kendi deyimiyle ‘çılgınca’ telefon faturaları ödedi. Ama Lopez ile birbirlerini iyice tanıdılar.

Uyduruk Bir Botla Geldiği Ülkede Kırmızı Halıya Bile Çıktı

Uyduruk Bir Botla Geldiği Ülkede Kırmızı Halıya Bile Çıktı

Birkaç hafta sonra Lopez, onu rol aldığı filmin galasına davet etti ve o sırada ünlü oyuncu Michael Caine ile tanıştırdı. Lopez ile kiralık takım elbisesi içindeki Noa, el ele kırmızı halıda yürüdüler. O sırada Ojani, bir şişme botla geldiği ülkede bu yaşadıklarına bir türlü inanamıyordu. Gerisi ise bilinen hikaye. Artık Lopez ile Noa, resmen sevgili olmuştu. Ojani Noa, star olmanın eşiğindeki bir genç kadının kendisi gibi bir garsonda ne bulduğunu merak etti. Bunu da Lopez’e açıkça sordu. Aldığı yanıt, “Sende başka kimsede görmediğim bir şey gördüm,” oldu. Bu yanıt üzerine Noa, ne kadar şanslı olduğunu düşündü.

Bugün, Lopez, bırakın biriyle sevgili olmayı, yan yana bir erkekle bile görüntülense, paparazzi ordusu peşini bırakmaz. Ama o dönemde işler pek öyle değildi. Lopez henüz büyük bir yıldıza dönüşmemişti.

Diz Çöküp Evlenme Teklif Etti

Diz Çöküp Evlenme Teklif Etti

Ojani Noa daha sonra Lopez’in evine taşındı. Film setlerine yiyecek götüren bir şirkette çalışıyordu. Anlattığına göre, kimin ne kadar parası varsa bütün masrafları paylaşıyorlardı. O dönemde Noa, bu dünyaya kendini hiç yabancı hissetmiyordu. Çünkü seviyordu ve bu güzel kadın tarafından seviliyordu. Sonuçta bir buçuk yıllık beraberliğin ardından Noa, evlenme teklif etti. O sırada Lopez de bugünkü kariyerine uzanan yolun taşlarını döşeyen Selena filminde oynuyordu. Filmin son çekim gününün ardından düzenlenen partide, Ojani Noa, herkesin önünde diz çökerek ona evlenme teklif etti. Lopez’in o ilk nişan yüzüğü sadece 15 bin dolar değerindeydi; sonradan parmağına takılanlardan çok daha ucuzdu. Sonunda çift evlendi. Pahalı bir balayı yerine Florida’ya gittiler ve orada müzeleri gezip tekne gezintilerine çıktılar. Balayının ardından genç çift Los Angeles’a yerleşti. İlk dönemleri gerçekten çok mutluydu; işten eve geldiklerinde birlikte yemek bile pişiriyorlardı.

Lopez’in Şöhreti Arttıkça Yuvaları da Çatırdamaya Başladı

Lopez'in Şöhreti Arttıkça Yuvaları da Çatırdamaya Başladı

Ama bu mutluluk, Lopez’in şöhretinin giderek artmasıyla bozulmaya başladı. Jennifer Lopez, Ojani Noa ile evlendiği ilk dönemde, gencecik yaşında bir hayranı tarafından ateşli silahla öldürülen ünlü şarkıcı Selena’nın hayatını anlatan filmde rol alıyordu. Her ne kadar sonradan kendisine bugünkü şöhretinin kapılarını açsa da, film çekimleri sırasında sık sık güvensizlik krizlerine kapılıyordu. İşte o sırada da yanında kocasını buluyordu. O dönemi şöyle anlattı Noa: “Zaman zaman kaygı atakları geçirir ve ağlardı. Öyle anlarda elini tutar, onu sakinleştirmeye çalışırdım. İyi iş çıkardığını söylerdim.”

Ojani Noa’nın söylediğine göre, Lopez o dönemde de hep sevilmek istediğini dile getiriyordu. Bu konuda, “Ama dört kocası oldu ve hep iyi bir şekilde sevildi. Hala ne kadar sevgiye ihtiyacı olduğunu, ne kadar sevgi aradığını bilmiyorum,” diye konuştu.

Dikkat Çekme Arzusuna Kapıldı

Selena filminin başarısından sonra ise Lopez, kamuoyunun daha fazla dikkatini çekme arzusuna kapıldı. Daha önce paparazzi ilgisi onu rahatsız ederken, bu konudaki tavrı değişti. İşte o dönemde Ojani Noa karısını şu sözlerle uyardı: “Medyanın ilgisinden gerçekten keyif aldığını hissettim. Özel olmalısın. Sürekli fotoğraflanıyorsan, bir ilişkide gerçek olamazsın.” Fakat bu sözler çok da etkili olmadı Lopez üzerinde. O gördüğü ilgiden giderek daha memnun olurken, Noa ise sinirlenmeye başladı. Kendi deyimiyle, paparazzi fotoğraflarında birinin kafasını kırmak istiyormuş gibi görünmeye başladı. Lopez’in ilk kocası, Ben Affleck’in basın karşısındaki bazı tavırlarını, kendisinin o dönemdeki haline benzettiğini söylemeden de geçmedi.

Bu gerilime rağmen, Lopez ile Noa, evliliklerinde her şey yolunda gidiyormuş gibi görünmeyi sürdürdü. Fakat bir süre sonra Noa, bu konuda isteksiz bir hale geldi. İçinde bulundukları durumu da “Her şeyin yolunda olduğunu ancak bir yere kadar ileri sürebilirsiniz. Bir cehennemin içinden geçerken, bir çift olarak dışarı çıktığımızda iyi görünmek zorundaydık. Ama bunu başarmak zordu. Çünkü gerçekte iyi bir durumda değildik.” şeklinde ifade etti. Zamanla Ojani Noa, Jennifer Lopez’in yanında kırmızı halıya çıkmaya da dayanamaz hale geldi.

Boşandıktan Sonra 50 Bin Dolar Tazminat Aldı

Boşandıktan Sonra 50 Bin Dolar Tazminat Aldı

Zaten sonunda, 10 ay içinde evliliğin sonu geldi. Noa’nın ileri sürdüğüne göre evliliği bitiren de kendisi oldu. Hatta boşandıktan sonra 50 bin dolarlık bir tazminat aldı. Noa, boşanmanın ardından kendisinin kötü bir insan olarak gösterildiğini ileri sürdü. Oysa işin gerçeğinin hiç de öyle olmadığını vurguladı. Aradan geçen bunca zamana rağmen, Lopez’e yönelik hiçbir kötü duygusunun olmadığını özellikle belirtti. Ojani Noa’nın anlattığına göre, Lopez, Selena filmiyle büyük bir çıkış yaptıktan sonra değişti. Bir yıldıza dönüşmeden önce ona ruhunu açan, samimi davranan, güvensizliklerini gösteren kadın gitti, yerine bambaşka birisi geldi. Eskiden kameralardan hoşlanmazken, sonradan ilgi çekmek, görüntülenmek için her yolu deneyen birine dönüştü. Özetle, istediği şöhrete kavuştuktan sonra hayata onun gibi bakmayan Ojani Noa’dan uzaklaştı.

Bir Daha Asla

Bir Daha Asla

Noa, eski karısını “Harika bir kariyeri olan güzel ve çalışkan bir kadın” olarak nitelendirdi. Ama ona birkaç nasihat vermekten de geri durmadı: “Biriyle birlikte olmadan önce kendine biraz zaman tanı. Sonra hayatına biri girdiğinde ona gerçekten vakit ayır. Kameralar için yaşamak yerine gerçekten kendin ol.” Ojani Noa’ya yöneltilen son soru ise yıllar sonra yeniden onunla evlenmeyi isteyip istemeyeceği oldu. Noa’nın bu soruya verdiği yanıt ise bir gülümseme eşliğinde gayet kısa ve net oldu: “Hayır asla!”

Ojani Noa: Jennifer Lopez ile Evliliği ve Sonrası
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx