USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ojani Noa ve Jennifer Lopez’in Evlilik Anıları: Bir İlk Aşkın Hikayesi

Ojani Noa ve Jennifer Lopez’in Evlilik Anıları: Bir İlk Aşkın Hikayesi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ojani Noa ve Jennifer Lopez’in Unutulmaz Anıları

Ojani Noa ve Jennifer Lopez'in Unutulmaz Anıları

Saçlarına kırlar düşmeye başlamış o yakışıklı adamı yıllar öncesine götüren anılara değinmek gerekirse… Güzeller güzeli karısı ve kendisi o zamanlar çok gençti. Ancak bir gün büyük bir kavga ettiklerinde, karısı evlendikten sonra yerleştikleri muhteşem malikanenin üst katındaki yatak odasında öfke nöbetleri geçiriyordu. Genç adam ise alt katta, ne yapacağını bilemez bir halde oturuyordu.

Ojani Noa ve Jennifer Lopez'in Evlilik Anıları: Bir İlk Aşkın Hikayesi

Dakikalar sonra, karısı bağırarak onu üst kata çağırdı… Bu sadece öfke dolu bir çığlık değildi; evleri normalden çok büyük olduğu için sesini kocasına duyurmak zorundaydı. Genç adam, karısının isteğini yerine getirerek yanına gitti. O anıları, “Evliliğimizdeki en ateşli tartışmalardan biriydi” şeklinde yorumluyor zaman geçtikten sonra. Yukarı çıktığında, kavganın sona erdiğini fark etti. Ancak aslında neler olduğunu biliyordu: “Hem çok güzeldi, hem de çok üzücüydü… Çünkü yolun sonuna geldiğimizi ikimiz de biliyorduk…”

BİR ZAMANLAR ‘BAY JENNIFER LOPEZ’ OLARAK ANILIYORDU

Bu anıları anlatan kişi Ojani Noa. Belki birçok kişi onu ilk anda tanıyamayabilir… Ancak hatırlatmakta fayda var; şu anda 50 yaşında olan Ojani, yıllar önce “Bay Jennifer Lopez” olarak biliniyordu. Doğru tahmin ettiniz; Ojani Noa, Jennifer Lopez’in ilk eşi, şu anda ise son kocası Ben Affleck ile boşanma sürecinde olan ünlü şarkıcının ilk kocasıydı. Lopez de Ojani Noa’nın ilk karısıydı. Lopez, 1997 ile 1998 arasında sadece bir yıl süren bu evliliğin ardından, hayatını üç kez daha sevdikleriyle birleştirdi. Öte yandan, JLo ile yaptığı bu evlilik Noa için ilk ve -şimdilik- son oldu; çünkü ondan sonra bir daha hiç evlenmedi.

BU İLK EVLİLİK SONRAKİLERİN TASLAĞI GİBİYDİ

Ojani Noa, İngiliz Daily Mail gazetesine verdiği röportajda, Jennifer Lopez ile yaptığı evliliğin bilinmeyenlerine büyük bir samimiyetle değindi. Geriye dönüp bakıldığında, Noa ile yapılan bu kısa süren evlilik, Lopez’in sonraki üç evliliğinin bir taslağı gibiydi. Çünkü hepsi benzer şekilde kısa sürdü ve gerilimli bir şekilde sona erdi. Noa, o dönemlerde Lopez’in bugünkü kadar ünlü olmadığını belirtti ve şunları söyledi: “Kariyerinin başında onun yanındaydım, ona destek oldum. Kaygıları ve güvensizlikleriyle yüzleştim.” Kendini Lopez’e çok iyi bir koca olarak gördüğünü ifade eden Noa, “Çünkü ben evliliğe inanıyorum. Boşandığımızda kalbim kırıldı. İstediğini elde ettiğinde, şöhrete ulaştığında artık bana ihtiyacı kalmadığında evliliğimiz sona erdi” dedi.

Ojani Noa ve Jennifer Lopez'in Evlilik Anıları: Bir İlk Aşkın Hikayesi

Ojani Noa’nın geçmişine bir göz atarsak… Kübalı olan Noa, 15 yaşındayken altı arkadaşla birlikte şişme bir bota binerek ABD’ye ulaştı. Göçmen olarak geldiği ülkede hayata tutunmak için büyük bir çaba harcadı. Miami sokaklarında bir süre araba yıkadı, ardından ünlü şarkıcı Gloria Estefan’ın restoranında bulaşıkçı olarak işe başladı. 22 yaşına geldiğinde ise aynı restoranda garson olarak çalışmaya devam ediyordu. Bu süreçte Ojani Noa’nın hala korumayı başardığı yakışıklı görüntüsünün de etkisi vardı kuşkusuz…

Ojani Noa ve Jennifer Lopez'in Evlilik Anıları: Bir İlk Aşkın Hikayesi

HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL KADINDI

İşte Jennifer Lopez ile tanışması da o restoranda garson olarak çalıştığı dönemde gerçekleşti. Tanıştıkları gün, Lopez’i karşısında gördüğünde hissettiklerini gizlemedi Ojani Noa. O sırada 27 yaşında olan Lopez için “Hayatımda gördüğüm en güzel kadındı. İnanılmaz bir vücudu vardı” dedi. Lopez’in gençlik yıllarındaki fiziksel görünümünü koruduğunu da vurguladı. Belli ki o zamanlar, bugünkü şöhretine henüz ulaşmamış olan Jennifer Lopez, bu yakışıklı garsondan etkilenmişti; çünkü ertesi gün bir kez daha asistanıyla restorana gitti ve özellikle Ojani’nin kendi masalarına servis yapmasını istedi. Noa, o gün olanları şöyle anlattı: “Jennifer ile biraz konuştum. O çok iyi İspanyolca bilmiyordu. O zamanlar ben de bugünkü kadar iyi İngilizce konuşamıyordum. Ama yine de konuştuk ve güldük.”

Ojani Noa ve Jennifer Lopez'in Evlilik Anıları: Bir İlk Aşkın Hikayesi

O PARTİDE DANS ETTİK VE ÖPÜŞTÜK

O dönemde Lopez, sinemada ilk adımlarını atıyordu. Jack Nicholson ve Michael Caine ile “Blood and Wine” filmini çekiyorlardı. Çekimlerin bitimiyle düzenlenen partiye Ojani de davet edildi. İşte o gece, Lopez ile Noa arasındaki aşk kıvılcımları çaktı ve alev aldı. Takvimler 1996’yı gösteriyordu… O parti sırasında, Jennifer ile Ojani dans ettiler ve hatta birbirlerine ilk öpücüklerini verdiler. Noa, o anları “Sanki birbirimizi çok uzun zamandır tanıyormuşuz gibi hissettik” diye anlattı. Film çekimi sona erdiği için Lopez ertesi gün Los Angeles’a döndü, ancak Noa ile ilişkisini kesmedi. Her gün telefonda saatlerce konuştular; Noa’ya kendi deyimiyle ‘çılgınca’ telefon faturaları geldi. Ama bu süreçte birbirlerini daha iyi tanıdılar.

Ojani Noa ve Jennifer Lopez'in Evlilik Anıları: Bir İlk Aşkın Hikayesi

UYDURUK BİR BOTLA GELDİĞİ ÜLKEDE KIRMIZI HALIYA BİLE ÇIKTI

Birkaç hafta sonra, Lopez onu rol aldığı filmin galasına davet etti ve o sırada ünlü oyuncu Michael Caine ile tanıştırdı. Lopez ile kiralık takım elbisesi içindeki Noa, el ele kırmızı halıda yürüdüler. O sırada Ojani, bir şişme botla geldiği ülkede bu yaşadıklarına bir türlü inanamıyordu. Gerisi ise herkesin bildiği hikaye; artık Lopez ile Noa resmen sevgili olmuştu. Ojani Noa, star olmanın eşiğindeki bir genç kadının kendisi gibi bir garsonda ne bulduğunu merak etti ve bunu Lopez’e açıkça sordu. Aldığı cevap “Sende başka kimsede görmediğim bir şey gördüm” oldu. Bu yanıt üzerine Noa, ne kadar şanslı olduğunu düşündü. Bugün Lopez, bırakın biriyle sevgili olmayı, yan yana bir erkekle bile görüntülense paparazzi ordusu peşini bırakmıyor. Ancak o dönemde işler pek öyle yürümüyordu; Lopez henüz büyük bir yıldıza dönüşmemişti.

Ojani Noa ve Jennifer Lopez'in Evlilik Anıları: Bir İlk Aşkın Hikayesi

DİZ ÇÖKÜP EVLENME TEKLİF ETTİ

Ojani Noa, daha sonra Lopez’in evine taşındı ve film setlerine yiyecek götüren bir şirkette çalışıyordu. Anlattığına göre, kimin ne kadar parası varsa bütün masrafları paylaşıyorlardı. O dönemde Noa, bu dünyaya kendini hiç yabancı hissetmiyordu; çünkü seviyordu ve bu güzel kadın tarafından seviliyordu. Sonunda bir buçuk yıllık beraberliğin ardından Noa, evlenme teklif etti. O sırada Lopez, bugünkü kariyerine uzanan yolun taşlarını döşeyen “Selena” filminde oynuyordu. Filmin son çekim gününün ardından düzenlenen partide Ojani Noa, herkesin önünde diz çökerek ona evlenme teklif etti. Lopez’in o ilk nişan yüzüğü sadece 15 bin dolar değerindeydi; sonradan parmağına takılanlardan çok daha ucuzdu. Sonuçta çift evlendi. Pahalı bir balayı yerine Florida’ya gittiler ve orada müzeleri gezip tekne gezintilerine çıktılar. Balayının ardından genç çift Los Angeles’a yerleşti ve ilk dönemleri gerçekten çok mutluydu. İşten eve geldiklerinde birlikte yemek bile pişiriyorlardı.

Ojani Noa ve Jennifer Lopez'in Evlilik Anıları: Bir İlk Aşkın Hikayesi

LOPEZ’İN ŞÖHRETİ ARTTIKÇA YUVALARI DA ÇATIRDAMAYA BAŞLADI

Ama bu mutluluk, Lopez’in şöhretinin giderek artmasıyla bozulmaya başladı. Jennifer Lopez, Ojani Noa ile evlendiği ilk dönemde, gencecik yaşında bir hayranı tarafından ateşli silahla öldürülen ünlü şarkıcı Selena’nın hayatını anlatan filmde rol alıyordu. Her ne kadar sonradan kendisine bugünkü şöhretinin kapılarını açsa da, film çekimleri sırasında sık sık güvensizlik krizlerine kapılıyordu. İşte o sırada yanında kocasını buluyordu. O dönemi şöyle anlattı Noa: “Zaman zaman kaygı atakları geçirir ve ağlardı. Öyle anlarda elini tutar, onu sakinleştirmeye çalışırdım. İyi iş çıkardığını söylerdim.” Ojani Noa’nın söylediğine göre Lopez o dönemde de hep sevilmek istediğini ifade ediyordu. Ancak, “Ama dört kocası oldu ve hep iyi bir şekilde sevildi. Hala ne kadar sevgiye ihtiyacı olduğunu, ne kadar sevgi aradığını bilmiyorum” dedi.

DİKKAT ÇEKME ARZUSUNA KAPILDI

Selena filminin başarısından sonra ise Lopez, kamuoyunun daha fazla dikkatini çekme arzusuna kapıldı. Daha önce paparazzi ilgisi onu rahatsız ederken, bu konudaki tavrı değişti. O sırada Ojani Noa, karısını şu sözlerle uyardı: “Medyanın ilgisinden gerçekten keyif aldığını hissettim. Özel olmalısın. Sürekli fotoğraflanıyorsan, bir ilişkide gerçek olamazsın.” Ancak bu sözler Lopez üzerinde pek de etkili olmadı; o, gördüğü ilgiden giderek daha memnun olmaya başladı. Noa ise sinirlenmeye başladı ve kendi deyimiyle, paparazzi fotoğraflarında birinin kafasını kırmak istiyormuş gibi görünmeye başladı. Lopez’in ilk kocası, Ben Affleck’in basın karşısındaki bazı tavırlarını kendisinin o dönemdeki haline benzettiğini de belirtmeden geçmedi. Bu gerilime rağmen Lopez ile Noa, evliliklerinde her şey yolunda gidiyormuş gibi görünmeyi sürdürdü. Ancak bir süre sonra Noa, bu duruma isteksiz hale geldi. İçinde bulundukları durumu şöyle tanımladı: “Her şeyin yolunda olduğunu ancak bir yere kadar ileri sürebilirsiniz. Bir cehennemin içinden geçerken, bir çift olarak dışarı çıktığımızda iyi görünmek zorundaydık. Ama bunu başarmak zordu. Çünkü gerçekte iyi bir durumda değildik.” Zamanla Jennifer Lopez’in yanında kırmızı halıya çıkmaya dayanamayan Ojani Noa, bu durumda daha da zorlanmaya başladı.

Ojani Noa ve Jennifer Lopez'in Evlilik Anıları: Bir İlk Aşkın Hikayesi

BOŞANDIKTAN SONRA 50 BİN DOLAR TAZMİNAT ALDI

Sonunda, 10 ay içerisinde evlilikleri sona erdi. Noa’nın ileri sürdüğüne göre, evliliği bitiren de kendisi oldu. Boşandıktan sonra 50 bin dolarlık bir tazminat aldı. Noa, boşanmanın ardından kendisinin kötü bir insan olarak gösterildiğini iddia etti. Ancak, gerçeklerin hiç de öyle olmadığını vurguladı. Aradan geçen zaman diliminde, Lopez’e yönelik hiçbir kötü duygusunun olmadığını özellikle belirtti. Ojani Noa’nın anlattığına göre, Lopez, “Selena” filmiyle büyük bir çıkış yaptıktan sonra değişti. Bir yıldıza dönüşmeden önce ona ruhunu açan, samimi davranan ve güvensizliklerini gösteren kadın gitti; yerine bambaşka birisi geldi. Eskiden kameralardan hoşlanmazken, sonradan ilgi çekmek ve görüntülenmek için her yolu deneyen birine dönüşüverdi. Özetle, istediği şöhrete kavuştuktan sonra, hayata onun gibi bakmayan Ojani Noa’dan uzaklaştı.

Ojani Noa ve Jennifer Lopez'in Evlilik Anıları: Bir İlk Aşkın Hikayesi

BİR DAHA ASLA

Noa, eski karısını “Harika bir kariyeri olan güzel ve çalışkan bir kadın” olarak nitelendirdi. Ama ona birkaç nasihat vermekten de geri durmadı: “Biriyle birlikte olmadan önce kendine biraz zaman tanı. Sonra hayatına biri girdiğinde ona gerçekten vakit ayır. Kameralar için yaşamak yerine gerçekten kendin ol.” Ojani Noa’ya yöneltilen son soru, yıllar sonra yeniden onunla evlenmeyi isteyip istemeyeceği oldu. Noa’nın bu soruya verdiği yanıt ise bir gülümseme eşliğinde oldukça kısa ve netti: “Hayır, asla!”

Ojani Noa ve Jennifer Lopez’in Evlilik Anıları: Bir İlk Aşkın Hikayesi
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx