USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Olivia Munn, Kanseri Yendi ve Kız Bebek Sahibi Oldu!

Olivia Munn, Kanseri Yendi ve Kız Bebek Sahibi Oldu!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olivia Munn’dan Mutlu Haberler!

Olivia Munn'dan Mutlu Haberler!

Kimi zaman umut dolu anlar, kimi zaman gözyaşlarıyla dolu bir tedavi süreci… Ünlü oyuncu Olivia Munn, zorlu bir dönemden geçtikten sonra hayranlarına bambaşka ve güzel bir sürprizle müjde verdi. Munn, bir süre önce gizlice evlendiği eşiyle birlikte kanseri yenmeyi başardı ve şimdi de yeni bir bebek sahibi oldu!

Olivia Munn, Kanseri Yendi ve Kız Bebek Sahibi Oldu!

ÖNCE GİZLİ EVLİLİK, SONRA YENİ BEBEK

44 yaşındaki Olivia Munn, bu yılın ilk yarısında gizli bir şekilde sürdürdüğü kanser savaşını açıklayarak hayranlarını üzmüştü. O zorlu süreci, nişanlısı John Mulaney ve oğulları Malcolm’ın desteğiyle atlattı. Munn, Instagram sayfasında yaptığı bir paylaşımla aralarına yeni bir kız bebeğin katıldığını duyurdu. Munn ve Mulaney, 14 Eylül’de kız çocukları dünyaya geldiğini belirtti ve kızlarına Mei June ismini verdiklerini açıkladı. Munn, kızının taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya geldiğini de ekledi.

Olivia Munn, Kanseri Yendi ve Kız Bebek Sahibi Oldu!

KIZINI TAŞIYICI ANNE DOĞURDU

Olivia Munn, kızının taşıyıcı annesiyle tanışma fırsatı bulduğunu ve bu süreçte onunla sohbet ettiğini de paylaştı. Taşıyıcı annenin kendisine karşı son derece anlayışlı olduğunu belirten Munn, “Bebeğimi dokuz ay boyunca güvenli bir şekilde karnında taşıdı” dedi. Ayrıca, kızının isminin anlamını da açıkladı; Mei’nin Çince’de “erik” anlamına geldiğini, June’un ise “haziran” anlamında olduğunu belirtti.

HASTALIĞI ONA KÖTÜ BİR SÜRPRİZ YAPTI

Olivia Munn, bu yılın Ocak ayında nişanlısı John Mulaney ile birlikte Oscar törenine katıldıktan kısa bir süre sonra meme kanseri tedavisi gördüğünü açıkladı. İlk başta doktor kontrollerinde bir sorun olmadığını öğrenen Munn, sonradan yapılan ileri tetkiklerle kanser olduğunu öğrendi. Bu süreçte her iki göğsü de alındı ve zorlu bir tedavi sürecine girdi. Bu dönemde en büyük destekçisi, nişanlısı John Mulaney ve oğlu Malcolm oldu. Munn, hastalığı yenemezse oğlunun yanında kalması için mücadelelerini kaydettiğini de ifade etti.

GİZLİCE EVLENDİLER

Bir süre önce çiftin gizlice evlendiği ortaya çıkmıştı. 41 yaşındaki John Mulaney, bu durumu Late Night With Seth Meyers programında açıkladı. Mulaney, Olivia Munn’un annesi Kim’in de konukları arasında olduğunu belirtirken, evliliğinin simgesi olan yüzüğünü de gösterdi. Mulaney, “Bu hayatımın en harika zamanı” diyerek mutluluğunu dile getirdi. Eşinin Vietnamlı köklerine atıfta bulunarak, “Geniş bir Vietnamlı aileden biriyle evlenmek bugüne kadar yaptığım en eğlenceli şeylerden biri” dedi.

Olivia Munn, Kanseri Yendi ve Kız Bebek Sahibi Oldu!

MEME KANSERİNİ ATLATTI

Olivia Munn, birkaç ay önce atlattığı meme kanseri nedeniyle dikkat çekmişti. Munn, hastalıkla mücadelesini ayrıntılı bir şekilde anlattı. Oscar töreninde Mulaney ile birlikte sergilediği göz alıcı görüntüden sadece birkaç gün sonra, yaşadığı zorlukları paylaştı. Munn, geçen yıl meme kanseriyle boğuşarak dört kez ameliyat geçirdiğini açıkladı. Testler sonucunda kanser geni taşımadığı ortaya çıktıktan çok kısa bir süre sonra bu hastalığa yakalanmasının büyük bir şok olduğunu belirtti. Geçen yılın Şubat ayında kendisi ve kız kardeşi kansere yakalanma riski olup olmadığını öğrenmek için test yaptırdı. Test negatif çıkmasına rağmen, iki ay sonra Munn, kanser teşhisi aldı.

Olivia Munn, Kanseri Yendi ve Kız Bebek Sahibi Oldu!

10 AYDA DÖRT AMELİYAT GEÇİRDİ

Olivia Munn, sosyal medya paylaşımında yaşadıklarını şu şekilde aktardı: “Geçen on ay içinde dört kez operasyon geçirmek zorunda kaldım. Günlerimin büyük bir bölümünü yatakta geçirdim. Kanserle ilgili hayal edebileceğimden bile çok fazla şey öğrendim.” Munn, bu süreçte sadece iki kez ağladığını ifade ederek, “Sanırım ağlamak için zaman yokmuş gibi geldi bana. Odak noktam daraldı ve açık fikirli kalma yeteneğimi yitirmeme neden olacak duygularımdan arınmaya çalıştım.” dedi.

Olivia Munn, Kanseri Yendi ve Kız Bebek Sahibi Oldu!

OĞLUNUN FOTOĞRAFI HEP YANINDAYDI

Olivia Munn, her dört operasyonunda da oğlu Malcolm’ın fotoğrafını yanından ayırmadığını belirtti. “Her operasyon öncesinde oğlumun çerçeveli bir fotoğrafını baş ucuma koydum. Böylece her seferinde uyanıp gözlerimi açtığımda gözlerimin göreceği ilk şey o oldu.” Munn, hastalığını insanlarla paylaşabilmek için bazı zorlukları aşması gerektiğini de vurguladı.

Olivia Munn, Kanseri Yendi ve Kız Bebek Sahibi Oldu!

Olivia Munn, Kanseri Yendi ve Kız Bebek Sahibi Oldu!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx