USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Olivia Munn: Kanseri Yenen Ünlü Oyuncudan Mutlu Haberler

Olivia Munn: Kanseri Yenen Ünlü Oyuncudan Mutlu Haberler

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olivia Munn’dan Mutlu Haberler

Olivia Munn'dan Mutlu Haberler

Kimi zaman umut dolu, kimi zaman gözyaşlarıyla dolu bir tedavi sürecini geride bırakan ünlü oyuncu Olivia Munn, hayranlarını sevindiren yeni bir gelişmeyle karşımıza çıktı. Bir süre önce gizlice evlendiği eşiyle birlikte kanseri yenmeyi başaran Munn, şimdi de bir bebek sahibi oldu!

Olivia Munn: Kanseri Yenen Ünlü Oyuncudan Mutlu Haberler
Gizli Evlilik ve Yeni Bebek

44 yaşındaki Olivia Munn, bu yılın başlarında gizli bir şekilde sürdürdüğü kanser mücadelesini duyurarak hayranlarını üzmüştü. Zorlu süreçte nişanlısı John Mulaney ve oğulları Malcolm’ın desteğiyle güçlü kalmayı başaran Munn, geçtiğimiz günlerde Instagram sayfasında aralarına yeni bir kız bebeğin katıldığını açıkladı. Munn, 14 Eylül’de John Mulaney ile birlikte bir kız bebek sahibi olduklarını ve bebeklerine Mei June adını verdiklerini duyurdu. Kızlarının taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya geldiğini de ekledi.

Kızını Taşıyıcı Anne Dünyaya Getirdi

Olivia Munn, bebeğinin taşıyıcı annesiyle tanıştığını ve sohbet ettiğini de paylaştı. Taşıyıcı annenin kendisine karşı oldukça anlayışlı olduğunu belirten Munn, “Bebeğimi dokuz ay boyunca güvenli bir şekilde karnında taşıdı” ifadelerini kullandı. Ayrıca, kızının isminin anlamını da açıkladı; Mei’nin Çince’de “erik” anlamına geldiğini, June’un ise “haziran” anlamına geldiğini belirtti.

Olivia Munn: Kanseri Yenen Ünlü Oyuncudan Mutlu Haberler
Kanserle Mücadele Süreci

Olivia Munn, bu yılın Ocak ayında nişanlısı John Mulaney ile birlikte Oscar töreninde boy gösterdikten sonra meme kanseri tedavisi gördüğünü açıklamıştı. Öncelikle doktor kontrollerinde bir sorun olmadığını öğrenip rahatlayan Munn, sonradan yapılan ileri tetkiklerle kanser olduğunu öğrendi. Bu süreçte her iki göğsünü de kaybetti ve zorlu bir tedavi sürecine girdi. O dönemde ruhsal olarak çöküş yaşayan Munn, en büyük desteği nişanlısı John Mulaney ve oğlundan aldı.

Olivia Munn: Kanseri Yenen Ünlü Oyuncudan Mutlu Haberler
Gizli Evlilik Detayları

Bir süre önce çiftin gizlice evlendiği de gün yüzüne çıkmıştı. John Mulaney, bu durumu konuk olduğu Late Night With Seth Meyers programında açıkladı. Olivia Munn’un annesi Kim’in de programda bulunduğunu belirten Mulaney, evliliğinin simgesi olan yüzüğünü de göstererek, “Bu hayatımın en harika zamanı” dedi. Mulaney, kayınvalidesi Kim’in de orada olduğunu ve onunla birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.

Olivia Munn: Kanseri Yenen Ünlü Oyuncudan Mutlu Haberler
Meme Kanserini Atlattı

Olivia Munn, birkaç ay önce atlattığı meme kanseri ile gündeme gelmişti ve hastalıkla savaşını ayrıntılı bir şekilde paylaştı. Munn, bu yıl Oscar töreninde Mulaney ile birlikte sergilediği göz alıcı görüntüyle hafızalarda yer etti. Ancak birkaç gün sonra yaşadığı zorlu süreci kendisi anlattı. Munn, geçen bir yılını meme kanseriyle geçirdiğini ve bu süreçte dört kez ameliyat olduğunu açıkladı. Test sonuçlarının negatif çıkmasından sadece iki ay sonra kanser teşhisi konulması Munn için büyük bir şok oldu.

Olivia Munn: Kanseri Yenen Ünlü Oyuncudan Mutlu Haberler
Ameliyat Süreci ve Duygusal Mücadele

Olivia Munn, yaşadığı zorlukları şu şekilde dile getirdi: “Geçen on ay içinde dört kez operasyon geçirmek zorunda kaldım. Günlerimin büyük bir bölümünü yatakta geçirdim.” Bu süreçte sadece iki kez ağladığını ifade eden Munn, “Sanırım ağlamak için zaman yoktu. Odak noktam daraldı ve açık fikirli kalma yeteneğimi kaybetmemek için duygularımdan arınmaya çalıştım” dedi. Ayrıca, tedavi sürecinde yaşadıklarını dışarıya yansıtmamayı tercih ettiğini belirtti.

Oğlunun Destekleyici Rolü

Her dört operasyonunda da oğlu Malcolm’ın fotoğrafını yanından ayırmadığını belirten Munn, “Her operasyon öncesinde oğlumun çerçeveli bir fotoğrafını baş ucuma koydum. Böylece her seferinde uyanıp gözlerimi açtığımda ilk gördüğüm şey o oldu” dedi. Olivia Munn’un hastalığı ile ilgili açıklamaları sosyal medyada geniş yankı buldu; bazı kişiler göğüs implantlarının meme kanserine yol açabileceğini savunarak yasaklanması gerektiğini öne sürdü.

Olivia Munn: Kanseri Yenen Ünlü Oyuncudan Mutlu Haberler

Olivia Munn: Kanseri Yenen Ünlü Oyuncudan Mutlu Haberler
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx