1. Haberler
  2. Bilgi Rehberi
  3. Paris 2024 Paralimpik Oyunları Başlıyor!

Paris 2024 Paralimpik Oyunları Başlıyor!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paris 2024 Paralimpik Oyunları Başlıyor!

Google, bugün kullanıcılarını Paralimpik Oyunları Doodle’ı ile karşıladı. Bu önemli etkinlik, engelli sporcuların yeteneklerini sergilediği bir platform olan Paralimpik Oyunları’nın önemini bir kez daha hatırlatıyor. Paris 2024 Paralimpik Oyunları, 28 Ağustos Çarşamba günü TSİ 21.00’de yapılacak açılış töreniyle resmen başlayacak. Türk bayrağını, paralimpik madalyalı milli sporcularımız yüzücü Sevilay Öztürk ile tekvandocu Mahmut Bozteke taşıyacak.

Bu yılki oyunlarda, 4 binden fazla bedensel engelli, görme engelli ve özel sporcu madalya için yarışacak. 542 madalya, 22 branşta yapılacak yarışmalarda sahibini bulacak. Sporcular, okçuluktan tekerlekli sandalye basketbola kadar birçok farklı disiplinde başarı için ter dökecek.

Paralimpik Oyunları, engelli sporcuların en büyük sahnesi. Bu oyunlar, sporun herkes için olduğunu ve engellerin aslında birer güç kaynağı olabileceğini gösteriyor. Bu anlamlı etkinliği izlemek, sadece sporculara destek olmakla kalmıyor, aynı zamanda ilham verici bir mücadeleye tanıklık etmemizi sağlıyor. Her bir sporcu, sahada kendi sınırlarını aşarak aslında hepimize birer ders veriyor.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Türk sporcularımızın başarılarıyla gurur duyacağımıza eminim. Onların azmi ve mücadelesi, bizlere engellerin sadece birer başlangıç olduğunu gösteriyor. Hep birlikte bu büyük etkinliği heyecanla takip edelim!

Paris 2024 Paralimpik Oyunları Başlıyor!
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

#ankarahaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx