USD34,24
EURO37,63
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Paulina Porizkova’nın Duygusal Paylaşımı ve Kaybı

Paulina Porizkova’nın Duygusal Paylaşımı ve Kaybı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paulina Porizkova’nın Duygusal Paylaşımı

Paulina Porizkova'nın Duygusal Paylaşımı

Bu acı sözler, bir dönem sadece podyumların değil, dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen ünlü süper model Paulina Porizkova’ya ait. Bir dönemin en ünlü modellerinden Paulina Porizkova, son yaptığı sosyal medya paylaşımı ve gözyaşlarıyla yeniden gündemde. 59 yaşındaki model, artık podyumlardan uzak bir yaşam sürüyor; ancak sosyal medyayı, özellikle de Instagram’ı oldukça aktif bir şekilde kullanıyor. Hayranları ve takipçileriyle özel hayatının en mahrem anlarını bile paylaşmaktan çekinmiyor.

Paulina Porizkova'nın Duygusal Paylaşımı ve Kaybı

Gözyaşlarının Ardındaki Sebep

Paulina Porizkova'nın Duygusal Paylaşımı ve Kaybı

Paulina Porizkova, gözyaşı dökerek paylaştığı bir videonun ardından yaptığı açıklamada, bu gözyaşlarının sebebinin 5 yıl önce kaybettiği eşi Ric Ocasek için olduğunu ve o günden beri iyiymiş gibi davranmaya çalıştığını itiraf etti. Ünlü model, bu durumun kendisini nasıl etkilediğini şu sözlerle ifade etti:

  • “Kocamın ölümünün beşinci yıl dönümüydü. Önceki tüm yıllarda iyiymişim gibi davrandığım gerçeğiyle yüzleşmek zorundaydım. Kendimi toparladığımı sanmıştım, ama yanıldım.”

1989’da evlenen ünlü çift, 29 yıl ve iki çocuk sonrasında 2018’de yollarını ayırmıştı. Ancak Ric Ocasek’in son nefesini verdiği anlarda bile yanında olan Paulina, 1984’te tanıştığı kocasıyla geçirdiği yılların ardından yaşadığı kaybın etkilerini hala hissediyor.

Geçmişin Yükü

Geçmişin Yükü

Eski Kocasının Ölüm Acısını Atlatamamak

Porizkova, Ric Ocasek ile ilk kez 1984 yılında “Drive” klibinin setinde tanıştı. O dönemde Porizkova 19 yaşındayken, Ocasek 40 yaşındaydı. Ünlü çiftin evliliğinden iki oğlu oldu; fakat 2018’de yollarını ayırdılar. Porizkova, bu süreçte kendini yalnız ve savunmasız hissettiğini şöyle dile getirdi:

  • “Kimsenin senin için endişelenmesine gerek yokmuş gibi görünüyorsun, sen halledersin! Ben de kocamın ölümünden sonra bu şekilde davrandım. Sonraki yıl, çocuklarım ve sevdiklerim için hiçbir şey hissetmiyormuşum gibi davrandım.”

Porizkova’nın, eski eşinin bakımını üstlenmesi ve onun ölümünden sonra yaşadığı şok, duygusal yükünü daha da artırdı. Eski kocasının ölümünden sonra, tüm duygularını bastırmaya çalıştığını ve bunun sonucunda etrafındaki insanların kendisini anlamadığını düşündüğünü belirtti.

Aşk ve Kayıp

Aşk ve Kayıp

Mutsuz Evliliğine Rağmen Bakımını Üstlendi

Paulina Porizkova'nın Duygusal Paylaşımı ve Kaybı

Porizkova, Ric Ocasek’in sağlık sorunları olduğu dönemde, eski eşinin bakımını üstlenmişti. Ancak 15 Eylül 2019’da eve döndüğünde, onun cansız bedeniyle karşılaşmıştı. Bu acı olay, Porizkova’nın hayatında derin bir etki bıraktı.

Paulina Porizkova'nın Duygusal Paylaşımı ve Kaybı

Eski Eşinin Mirasından Mahrum Kalması

Kocası öldükten sonra, Paulina Porizkova, acı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldı; çünkü merhum kocasının vasiyetinde kendisine yer verilmediğini öğrendi. Bu durum, onu büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Geçen yıl verdiği bir röportajda, yaşadığı duygusal çöküntüyü şu sözlerle ifade etti:

  • “O kadar yıkılmış ve ezilmiştim ki, kendime bir sandviç yapacak halim bile yoktu.”

Ancak Porizkova, bir yandan eski kocası için gözyaşı dökerken, diğer yandan yeni sevgilisi Jeff Greenstein ile de mutlu bir ilişki yaşıyor. Porizkova, mutluluğu bulmanın asıl anahtarının kendini olduğu gibi kabul etmek olduğunu takipçilerine sık sık hatırlatıyor. Ayrıca, yeni aşkıyla ilgili paylaşımları da sosyal medyada dikkat çekiyor.

Paulina Porizkova'nın Duygusal Paylaşımı ve Kaybı

Sonuç

Sonuç

Paulina Porizkova’nın yaşadığı kayıplar ve mücadeleler, onun güçlü duruşunu ve yeniden aşık olma cesaretini ortaya koyuyor. Geçmişin acılarını geride bırakmaya çalışırken, yeni bir başlangıç yapmanın mümkün olduğunu gösteriyor.

Paulina Porizkova'nın Duygusal Paylaşımı ve Kaybı

Paulina Porizkova’nın Duygusal Paylaşımı ve Kaybı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx