USD34,15
EURO38,20
GR. ALTIN2.920,64
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Reese Witherspoon’un Ev Dünyası ve Aşk Hayatı

Reese Witherspoon’un Ev Dünyası ve Aşk Hayatı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinema kariyerinin yanında iş dünyasına da adım atan ünlü oyuncu, kendi ev ürünleri ve yaşam tarzı markasını oluşturdu. Son günlerde aşk hayatında yaşanan hareketlilik ile yeniden gündeme gelen yıldız, bu kez bambaşka bir adım atarak sahip olduğu evlerden birinin kapılarını hayranlarına açtı. Kim bu ünlü? Daha da önemlisi neden evinin kapılarını tüm ayrıntılarıyla hayranlarına gösterdi?

Reese Witherspoon'un Ev Dünyası ve Aşk Hayatı

EVLERİNDEN BİRİNİ DETAYLARIYLA TANITTI

Bu ünlü isim, Hollywood’un en güler yüzlü ve başarılı yıldızlarından biri olan Reese Witherspoon. Rol aldığı filmler bir yana, özel hayatı ve kurduğu yaşam tarzı markasıyla da adından söz ettiren 48 yaşındaki Witherspoon, bu defa farklı bir tanıtım yöntemi seçti. Kendi markasının ürünlerini tanıtırken “model” olarak kendisini ve Nashville’deki evini kullandı. Sosyal medya sayfasında hem kendi yaşamını hem de ABD’nin güney eyaletlerindeki yaşam tarzını gözler önüne serdi.

Reese Witherspoon'un Ev Dünyası ve Aşk Hayatı

YOLCULUĞA DIŞ CEPHEDEN BAŞLADI

Reese Witherspoon, hayranlarıyla önce iki katlı evinin dış cephesini paylaştı. Yemyeşil bir bahçeye sahip olan evin sarmaşıklarla kaplı dış cephesinin ardından oturma odası, yatak odası, mutfağı ve bahçesi gibi alanları da takipçilerinin beğenisine sundu. Sinemanın yanı sıra iş dünyasına da adım atan Witherspoon, hayat yolculuğunda örnek aldığı kişilerin babaannesi Dorothea Draper ve dedesi William James Witherspoon olduğunu belirtti. Güzel oyuncu, “Onlar geçmişte olduğu gibi şimdi de benim hayatımın en büyük esin kaynakları” diye vurguladı.

Reese Witherspoon'un Ev Dünyası ve Aşk Hayatı

BABAANNESİ VE DEDESİ REHBERİ OLDU

Özellikle kendi ailesini kurup anne olduktan sonra Nashville’e döndüğünde babaannesi Dorothea’nın kendisine yol gösterdiğini ifade etti. “Ben bir hanımefendi gibi giyinmeyi ve öyle davranmayı Dorothea’dan öğrendim. Evimle gurur duymayı, komşularıma ihtiyaç duyduklarında yardım etmeyi, herkesi evime davet etmeyi…” diye ekledi. Witherspoon, babaannesinin ilerleyen yaşına rağmen gerçek bir hanımefendi gibi davrandığını, yıllardır kullandığı beyaz arabasının direksiyonuna uygun sürücü eldivenleri takmadan el bile sürmediğini anlattı.

Reese Witherspoon'un Ev Dünyası ve Aşk Hayatı

Babaannesinin çok fazla elbisesi olmadığını belirten Witherspoon, “Ama öyle inanılmaz bir giyim anlayışı vardı ki uygun aksesuarlarla onları kullanıp muhteşem görünmeyi başarırdı” şeklinde ifade etti. Dorothea’nın ayakkabılarıyla çantalarının renk uyumuna her zaman özen gösterdiğini ve inci kolyesiyle alyansını hiç çıkarmadığını da sözlerine ekledi. Reese Witherspoon, özel hayatında ve iş yaşamında bu iki aile büyüğünden öğrendiklerini uygulayarak yaşamını sürdürdüğünü belirtti.

Reese Witherspoon'un Ev Dünyası ve Aşk Hayatı

BÖLGENİN YAŞAM GELENEKLERİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Witherspoon’un kırsal yaşam geleneğini sürdürme isteği, hem kurduğu markada hem de yaşadığı evde kendini gösteriyor. Kırsal bölgede bulunan evinde, pencere kenarında bir okuma köşesi bulunuyor. Güzel oyuncu, yatak odasından mutfağına kadar evinin bütün köşelerini takipçileriyle paylaştı. Özellikle mutfağının ada kısmındaki mermer tezgah ve dolaplarının rengi de takipçilerinin beğenisini kazandı. Bunun yanı sıra, Witherspoon’un evinin içinde yüzme havuzu olan büyük bir bahçesi de mevcut.

Reese Witherspoon'un Ev Dünyası ve Aşk Hayatı

ÇOCUK YAŞINDAN BERİ KAMERA KARŞISINDA

Reese Witherspoon, oyunculuk kariyerine daha çocuk yaşlarda başladı. İlk kez 1991 tarihli “The Man In The Moon” (Aydaki Adam) adlı filmde kamera karşısına geçti. Ardından birçok başarılı yapımda yer aldı. 2001 yılında “Legally Blonde” adlı filmle dikkatleri üzerine çekti ve “Walk The Line” adlı film ile 2005 yılında en iyi kadın oyuncu Oscar’ını kazandı. Doktor bir baba ve hemşire bir annenin kızı olan Witherspoon, mesleğine erken başladığı gibi çok genç yaşta Ryan Philippe ile ilk evliliğini yaptı. Bu evlilikten iki çocuk sahibi olan güzel oyuncu, 1999 ile 2008 yılları arasında bu ilişkiyi sürdürdü.

Reese Witherspoon'un Ev Dünyası ve Aşk Hayatı

İlk evliliğinin sona ermesinden 11 yıl sonra bu kez Jim Toth ile hayatını birleştiren Witherspoon, bu evlilikten de bir erkek çocuk sahibi oldu. Ancak bu evlilik de geçen yıl sona erdi. Üç çocuk annesi olan Witherspoon, son haftalarda finansçı Oliver Haarman ile yeni bir romantik ilişkiye başladı.

Reese Witherspoon'un Ev Dünyası ve Aşk Hayatı

KİŞİSEL SERVETİ YARIM MİLYAR DOLARA YAKIN

Çocuk yaşta kariyerine başlayan Witherspoon’un toplam servetinin ise 440 milyon dolar civarında olduğu tahmin ediliyor. Yıldız, sosyal medya üzerinden kapılarını açtığı Nashville’deki malikanesinin yanı sıra Los Angeles başta olmak üzere ABD’nin farklı bölgelerinde de mülkler bulunduruyor.

Reese Witherspoon'un Ev Dünyası ve Aşk Hayatı

Reese Witherspoon'un Ev Dünyası ve Aşk Hayatı

Reese Witherspoon'un Ev Dünyası ve Aşk Hayatı

Reese Witherspoon’un Ev Dünyası ve Aşk Hayatı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx