USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Robert De Niro’nun Aile Hayatı ve Çocukları

Robert De Niro’nun Aile Hayatı ve Çocukları

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Robert De Niro’nun Özel Hayatı ve Aile Yaşamı

Robert De Niro'nun Özel Hayatı ve Aile Yaşamı

Bugün itibarıyla 81 yaşına basan ünlü aktör Robert De Niro, özel hayatını mümkün olduğunca gözlerden uzak tutmaya çalıştı. Ancak, bu çabaları bazı durumlarda boşa çıktı. De Niro ile ilgili en çok konuşulan konulardan biri, hayatına giren farklı kadınlardan dünyaya gelen çocukları. Özellikle 80 yaşında bir kez daha baba olması, medyanın gündeminde önemli bir yer edindi.

Robert De Niro'nun Aile Hayatı ve Çocukları

Şakalarla Karışık Samimi İtiraflar

Sinemanın yaşayan efsanelerinden biri olarak kabul edilen De Niro, birkaç gün önce katıldığı bir sohbet programında bu konulara değindi. Programda, mezar taşında yazılı olmasını istediği sözleri de paylaştı. Kariyerine hala devam eden De Niro, CNN kanalında yayınlanan “Who’s Talking to Chris Wallace” adlı programa konuk oldu. Sunucu Chris Wallace, De Niro’ya kendini bir baba olarak nasıl tanımladığını sordu. De Niro, ciddi bir ifadeyle, “Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” yanıtını verdi. Ardından gülerek, “Mezar taşımda da bunu yazdıracağım: ‘Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım’” şeklinde ekledi.

Robert De Niro'nun Aile Hayatı ve Çocukları

Mezar Taşında Yazacakları

Bu yanıtı, Chris Wallace’ı oldukça şaşırttı ve “Gerçekten mi?” diye sordu. Robert De Niro, sunucunun şaşkınlığı üzerine sözlerini sürdürdü: “Geçtiğimiz gün bunu düşünüyordum. Bu sözün yanı sıra mezar taşımda ‘Lütfen yaptıklarım için beni bağışlayın’ yazısı da yer alacak.” Wallace, De Niro’nun yarı şaka olarak söylediği bu sözler üzerine, “Neden? İyi bir baba olmadınız mı?” sorusunu yöneltti. De Niro, “Hayır… Sadece yapabildiğimin en iyisini yapmak için uğraştım. Bütün söyleyebileceğim bu” yanıtını verdi. Daha sonra, mesleği nedeniyle çok meşgul olduğunu ancak çocuklarını her zaman çok sevdiğini ekledi.

Robert De Niro'nun Aile Hayatı ve Çocukları

Her Yaştan Yedi Çocuk Babası

Günümüzün birçok anne ve babası gibi yoğun bir iş hayatı olan Robert De Niro, çocuklarına yeterince vakit ayıramadığını belirtti. Gösteri dünyasının çok çocuklu ünlülerinden biri olan De Niro’nun toplamda yedi çocuğu bulunuyor. Diahne Abbott ile olan evliliğinden 53 yaşındaki Drena adında bir kızı ve 47 yaşındaki Raphael adında bir oğlu var. Ayrıca, Toukie Smith’ten 28 yaşındaki ikizleri Julian ve Aaron’ın babasıdır. Eski eşi Grace Hightower’dan 26 yaşındaki Elliot adında bir oğlu ve 12 yaşındaki Helen Grace adında bir kızı bulunuyor. Son olarak, şu anda birlikte olduğu sevgilisi Tiffany Chen ile ilişkisinden geçen yıl Gia adında bir kız çocuğu sahibi oldu.

Robert De Niro'nun Aile Hayatı ve Çocukları

Kızı Drena’nın Kutlaması

Drena, geçtiğimiz ay babası Robert De Niro’nun 81. yaşını sosyal medya sayfasında “Çılgın babam.. O çok gözü pek biri” notuyla paylaştığı bir fotoğrafla kutladı. Bu pozda De Niro, bir tekneden denize atlarken görülüyordu.

Geçen Yıl Bir Kez Daha Baba Oldu

Robert De Niro, geçen yıl sevgilisi Tiffany Chen ile ilişkisinden dünyaya gelen kızı Gia ile büyük bir sansasyon yarattı. Ünlü oyuncu, bu hamileliğin kendileri için sürpriz olmadığını, çünkü bunu planladıklarını söyledi. De Niro, 80 yaşında bir kez daha baba olmanın heyecanını yaşadı.

Robert De Niro'nun Aile Hayatı ve Çocukları

Torun Acısı Yaşadı

Robert De Niro’nun yedi çocuğunun en büyüğü Drena, aslında ünlü aktörün ilk eşi Diahne Abbott’ın kızı olup, biyolojik babası De Niro değildir. Ancak, Abbott ile evlendikten sonra De Niro, Drena’yı evlat edindi ve kendi soyadını verdi. Geçtiğimiz günlerde Drena ve Robert De Niro, büyük bir acı yaşadı. Drena’nın oğlu Leonardo, kötü alışkanlıklarının kurbanı olarak genç yaşta hayata veda etti. Böylece De Niro, torun acısını da deneyimlemiş oldu.

Robert De Niro'nun Aile Hayatı ve Çocukları

Robert De Niro’nun Aile Hayatı ve Çocukları
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx