USD34,16
EURO38,17
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Robert De Niro’nun Baba Olma Deneyimi ve Özel Hayatı

Robert De Niro’nun Baba Olma Deneyimi ve Özel Hayatı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Robert De Niro’nun Özel Hayatı ve Baba Olma Deneyimi

Robert De Niro'nun Özel Hayatı ve Baba Olma Deneyimi

Bugün 81 yaşında olan ünlü aktör Robert De Niro, özel hayatını gözlerden uzak tutmaya çalıştı. Ancak hayatında yer alan farklı kadınlardan dünyaya gelen çocukları, onun hakkında en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Özellikle 80 yaşından sonra bir kez daha baba olması, De Niro’yu medyanın ilgi odağı yaptı.

Robert De Niro'nun Baba Olma Deneyimi ve Özel Hayatı

Şakayla Karışık Samimi İtiraflar

Sinemanın yaşayan efsanelerinden biri olarak kabul edilen Robert De Niro, birkaç gün önce katıldığı bir sohbet programında bu konulara değindi. Programda, vasiyetine dair düşündüklerini ve mezar taşında yazmasını istediği sözleri samimiyetle paylaştı. İlerleyen yaşına rağmen kariyerine devam eden De Niro, CNN’de yayınlanan “Who’s Talking to Chris Wallace” adlı programa konuk oldu. Sunucu Chris Wallace, De Niro’ya kendini bir baba olarak nasıl tanımladığını sordu. Ciddi bir ifadeyle verdiği cevap, “Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum,” oldu. Ardından gülerek, “Mezar taşıma da bunu yazdıracağım: ‘Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım,'” dedi.

Robert De Niro'nun Baba Olma Deneyimi ve Özel Hayatı

Mezar Taşına Yazdıracağı Sözler

De Niro’nun bu yanıtı, Chris Wallace’ı şaşırttı. “Gerçekten mi?” diye sordu. De Niro, sunucunun şaşkınlığı üzerine sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçtiğimiz gün bunu düşünüyordum. Bu sözün yanı sıra mezar taşımda ‘Lütfen yaptıklarım için beni bağışlayın’ yazısı da yer alacak.” Wallace, ünlü oyuncunun yarı şaka söylediği bu sözler üzerine “Neden? İyi bir baba olmadınız mı?” diye sordu. De Niro, “Hayır.. Sadece yapabildiğimin en iyisini yapmak için uğraştım. Bütün söyleyebileceğim bu,” yanıtını verdi. Mesleği nedeniyle yoğun bir tempoda çalıştığını vurgulayan De Niro, çocuklarını her zaman çok sevdiğini de belirtti.

Robert De Niro'nun Baba Olma Deneyimi ve Özel Hayatı

Her Yaştan Yedi Çocuk Babası

Robert De Niro, günümüzün birçok anne ve babası gibi yoğun bir iş yaşamı sürdürdüğünden çocuklarına yeterince zaman ayıramadığını ifade etti. Gösteri dünyasının çok çocuklu ünlülerinden biri olan De Niro’nun toplamda yedi çocuğu bulunmaktadır. Diahne Abbott ile olan evliliğinden 53 yaşında Drena adında bir kızı ve 47 yaşında Raphael adında bir oğlu vardır. Ayrıca, Toukie Smith’ten 28 yaşındaki ikizleri Julian ve Aaron’ı, eski eşi Grace Hightower’dan 26 yaşında Elliot adında bir oğlu ve 12 yaşında Helen Grace adında bir kızı bulunmaktadır. De Niro, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Tiffany Chen ile ilişkisinden geçen yıl Gia adında bir kız çocuğu sahibi oldu.

Robert De Niro'nun Baba Olma Deneyimi ve Özel Hayatı

Kızı Drena Yeni Yaşını Kutladı

Robert De Niro, geçtiğimiz ay 81 yaşına bastı. Kızı Drena, sosyal medya sayfasında “Çılgın babam.. O çok gözü pek biri” notuyla paylaştığı bir fotoğraf eşliğinde kutlama yaptı. Söz konusu pozunda De Niro, bir tekneden denize atlarken görülüyordu.

Robert De Niro'nun Baba Olma Deneyimi ve Özel Hayatı

Geçen Yıl Bir Kez Daha Baba Oldu

Robert De Niro, geçen yıl sevgilisi Tiffany Chen ile ilişkisinden dünyaya gelen kızı Gia ile büyük bir heyecan yaşadı. O dönem, bu hamileliğin kendileri için sürpriz olmadığını ve planladıklarını belirtti. Böylece De Niro, 80 yaşında bir kez daha baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Torun Acısı Yaşadı

De Niro’nun yedi çocuğunun en büyüğü olan Drena, aslında ünlü aktörün ilk eşi Diahne Abbott’ın kızı olup, biyolojik babası De Niro değildir. Ancak Diahne ile evlendikten sonra De Niro, Drena’yı evlat edinerek kendi soyadını verdi. Geçtiğimiz günlerde Drena ve Robert De Niro, büyük bir acıyla da birleşti. Drena’nın oğlu Leonardo, kötü alışkanlıklarının kurbanı olarak genç yaşta hayatını kaybetti. Bu durum, De Niro’ya da torun acısını yaşatmış oldu.

Robert De Niro'nun Baba Olma Deneyimi ve Özel Hayatı

Robert De Niro’nun Baba Olma Deneyimi ve Özel Hayatı
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx