1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Samsung, Galaxy S25’te Tekrar hızlı Şarjı Yükseltmeyecek

Samsung, Galaxy S25’te Tekrar hızlı Şarjı Yükseltmeyecek

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung, merakla beklenen Galaxy S25 ve Galaxy S25+ modellerinin şarj özelliklerini açıkladı. Yapılan sertifikasyonlara nazaran Yeni akıllı telefonların şarj hızları, evvelki kuşak modellerle birebir halde sunulacak. 

Çin Zorunlu Sertifikasyon (CCC) kurumu, Galaxy S25’in (SM-S9310) 25W (9V ve 2.77A) ve Galaxy S25+’ın (SM-S9360) 45W (15V ve 3A) şarj suratlarını onayladı. Bu kıymetler mevcut Galaxy S24 ve S24+ ile tıpkı düzeyde. Galaxy S25, giriş düzeyi bir model olarak 25W şarj suratına sahip kalmaya devam ederken Galaxy S25+ ise biraz daha süratli olan 45W takviyesi sunuyor.

Hız beklentileri karşılanmıyor

Her iki telefonun da USB PD ve Programlanabilir Güç Kaynağı (PPS) teknolojilerini desteklemesi bekleniyor. PPS, şarj sürecini optimize ederek daha düzgün sıcaklık denetimi sağlıyor. Lakin bu özellikler Samsung’un öbür Android markaları karşısındaki rekabetinde kâfi olmayabilir. Örneğin, Apple, iPhone 16 serisiyle 45W şarj sunarak sürat konusunda kıymetli bir adım atmış durumda.

Galaxy S25 serisinin şarj suratlarının evvelki jenerasyonlarla tıpkı kalması, kullanıcıların daha süratli şarj beklentileri olduğu bu periyotta olumsuz bir tesir yaratabiliyor. Samsung’un bu alanda yenilik yapmaması, rakipleriyle rekabetinde zorluklar yaşamasına neden olabilir. 

Samsung, Galaxy S25’te Tekrar hızlı Şarjı Yükseltmeyecek
Yorum Yap
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

Ankara Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen yorum yapınx